Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- ModTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jezdze rowerem i to chyba nie malo. Na dzien dzisiejszy do gatek rowerowych czesto w 40czarnych lub szarych, a dzisiaj wlasnie wrocilem w cielistych 15. Nie moge powiedziec ze nikt nie zwraca uwagi', ale kamieniami tez nie rzucaja. W pracy olali temat juz po trzecim razie, a na wiosce gdzie koczuje od pol roku tresura jest od samego poczatku - tu jestem wrecz zdziwiony brakiem zainteresowania. I musze dodac ze zdecydowana wiekszosc swobody osiagnalem dzieki temu forum.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Aby nie być gołosłowny to zamieszczam fotkę z miasta w którym pracuję na zachodzie Walii. Jak wcześniej pisałem to wielu młodych mężczyzn/ chłopaków uskuteczniają modę spodnio-leginsową. Akurat tu mi się trafił taki co nosi takie leginso-spodnie w sposób taki, jak zalecają kreatorzy mody aby nie robić szoku kulturowego w modzie męskiej. To znaczy obcisłe i pomarszczone. Widuje czasem innego gościa z kobietą. Oboje noszą czarne leginso-spodnie na gładko ale podwinięte w mankiet. Jak mi się trafi to mu pstryknę telefonem. Ten ze zdjęcia to do zestawu ma czarne gładkie tenisówki. Jego kolega po lewej też ma dość obcisłe spodnie ale za luźne w kroku więc nie wygląda to ciekawie. Mam wrażenie po tym co widuję na brytyjskich ulicach, że leginsy w modzie męskiej niebawem będą coraz częstsze. Przedzierają się z wygoda jaką dają zamiast spodni. Widuje czasem facetów w leginsach sportowy i bez roweru. Nikogo to tam nie dziwi.
dr.eklektyczny
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Legginsy
Ostatnio spodobały mi się legginsy z wysokim stanem tzw disco pants
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czarne blyszczace
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zapinane na guzik i zamek
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ma ktoś z Was legginsy z Adriana model cars albo ten drugi z nowej kolelcji chyba z rowerami?
Dopiero teraz się przyjrzałem im że są 60 den i sądzę, że mogłyby mi się przydać. Szukam tylko jakiejś opinii. Mam legginsy z brubecka ale w kroku są beznadziejne. Czuje się jakbym miał pampersa nosząc je, a te z Addiana wygladają nieźle. W ogóle wyroby męskie z Adriana są wygodne.
Dopiero teraz się przyjrzałem im że są 60 den i sądzę, że mogłyby mi się przydać. Szukam tylko jakiejś opinii. Mam legginsy z brubecka ale w kroku są beznadziejne. Czuje się jakbym miał pampersa nosząc je, a te z Addiana wygladają nieźle. W ogóle wyroby męskie z Adriana są wygodne.
Są super :) Model City najlepszy moim zdaniem
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mnie głównie chodziło o te nowe legginsy. Też uważam, że city są najlelsze. Masz róż e kolory z tego modelu? Bo moim zdaniem kolor czarny jest grubszy niż np granat
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
elo!MusicManiac pisze:Mnie głównie chodziło o te nowe legginsy. Też uważam, że city są najlelsze. Masz róż e kolory z tego modelu? Bo moim zdaniem kolor czarny jest grubszy niż np granat
Mam te z rowerami z Adriana - w postaci rajstop. I mam tez kilka innych wzorów- np. w gwiazdy, i zauważyłem że w zależności od wzoru różnią się one stopniem krycia, elastycznością a nawet długością nogawek... te z rowerami są krótkawe, i trochę słabo kryją. Wszystkie jakie mam są czarne. Mam nadzieję że pomogłem :)
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzięki! Głównie chodziło mi o modele legginsów. Sam wiem jak to jest z grubościami i długlściami. Ale chyba poczekam z legginsami na następny sezon, bo zamawiać jednej szt nie ma sensu szkoda kasy za przesyłkę...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam , spodobały mi się takie legginsy https://allegro.pl/legginsy-nike-damski ... 7449762115. Czy będą one wygodne dla faceta, warto kupić ?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja mam legginsow wiecej nie zona chcesz pokazac daj namiary
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Legginsy jak legginsy, pewnie będą wygodne jak wszystkie wyroby tekstylne wykonane z elastycznych materiałów, ale mogą nieco mało estetycznie układać się w strefie intymnej.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Z jakim składem wybierać leginsy?. Jedne są bawełniane z elastanem, inne poliester z elastanem i czymś tam a inne jeszcze z czym innym. Leginsy będą tak do chodzenia po domu, ewentualnie pod spodnie zimą , co by było wygodnie.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Legginsy pod spodnie to w sumie dziwny wybór, jednak zdecydowanie wolę rajstopy.
....
Przy wyborze należy pamiętać, że te bawełniane odkształcają się na kolanach (niezbyt to wygląda)
Może na początek dobrze wypróbować coś tańszego
https://www.decathlon.pl/legginsy-slim- ... 67329.html
Przechodziłem w takich pół czerwca i część wakacji, kolana jako tako, najlepszy kolor niebieski i czarny, szare takie jakieś.
Później kupiłem te:
https://goo.gl/pbnGyb
i trudno mi wrócić do tych z Decathlonu. Kolana zdecydowanie mniej się wypychają choć są chyba odrobinę niższe w stanie.
Takie też się całkiem sprawdzają
https://goo.gl/qtkNmp
ale niestety aukcja już zakończona.
Te były z wysokim stanem ale krótsze przy kostkach
Po tych zakupach przekonałem się, że można kupić coś całkiem całkiem w rozsądnej cenie
....
Przy wyborze należy pamiętać, że te bawełniane odkształcają się na kolanach (niezbyt to wygląda)
Może na początek dobrze wypróbować coś tańszego
https://www.decathlon.pl/legginsy-slim- ... 67329.html
Przechodziłem w takich pół czerwca i część wakacji, kolana jako tako, najlepszy kolor niebieski i czarny, szare takie jakieś.
Później kupiłem te:
https://goo.gl/pbnGyb
i trudno mi wrócić do tych z Decathlonu. Kolana zdecydowanie mniej się wypychają choć są chyba odrobinę niższe w stanie.
Takie też się całkiem sprawdzają
https://goo.gl/qtkNmp
ale niestety aukcja już zakończona.
Te były z wysokim stanem ale krótsze przy kostkach
Po tych zakupach przekonałem się, że można kupić coś całkiem całkiem w rozsądnej cenie
Wróciłem po 9 latach
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zalezy kto jakiej material lubi ja zamawiam na aliexpres cos na zasadzie lycry i sa ok