Jak zakładać rajstopy VIDEO
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jak zakładać rajstopy VIDEO
Znalazłem coś dla tych co dopiero zaczynają przygodę z rajstopami https://www.youtube.com/watch?v=nrP3XmiKMm4
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Jak zakładać rajstopy VIDEO
Myślę że raczej nie ma tu nikogo takiego
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Fajna dziewucha z twarzy
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ale co nieco nadwagi i nosi rajstopy bez bielizny pod spód, co nie jest, moim zdaniem, najlepszym rozwiązaniem. Poza tym o wiele wygodniej, łatwiej i skuteczniej zakłada się rajstopy na siędząco.mariusz pisze:Fajna dziewucha z twarzy
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Z tym siedzeniem przy zakładaniu to się zgadzam, po co utrudniać sobie życie.
A co do majtek, to chyba niekoniecznie się zgodzę. Widać, że ma letnią sukienkę, więc dla uniknięcia pocenia to b. wygodne rozwiązanie. no, chyba że ma kłopoty z reklam TV (mięśnie jakiegoś kegla, czy "TE" dni)
A co do majtek, to chyba niekoniecznie się zgodzę. Widać, że ma letnią sukienkę, więc dla uniknięcia pocenia to b. wygodne rozwiązanie. no, chyba że ma kłopoty z reklam TV (mięśnie jakiegoś kegla, czy "TE" dni)
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Moja była dziewczyna z przed 20 lat jak zakładała rajstopy typu bikini czasem nie zakładała majek jak jej reszta stroju i pogoda na to pozwalała, wklejała tylko wkładkę w strategiczne miejsce dla komfortu. Było jej to wygodniejsze niż noszenie stringów. Myślę że to popularna praktyka do tego typu rajstop. https://www.google.pl/search?q=rajstopz ... L0-37EtnoM:
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Myślę, że na tym filmiku dziewczyna specjalnie tak zakładała rajstopy, bo uznała, że w pozycji stojącej wygląda zgrabniej i szczuplej A co do braku bielizny, to ja też nie zakładam niczego pod rajstopy, po prostu tak jest mi najwygodniej i tak czuję się najbardziej komfortowo. Zresztą tak na logikę biorąc, to przecież rajstopy są już właściwie same w sobie majtkami, tyle że mają doszyte nogawki
Kiedyś przez krótki czas nosiłem pod rajstopy różne majtki lub cienkie slipki, ale szybko stwierdziłem, że niepotrzebnie tylko powodują dodatkowy ucisk i przegrzewanie "klejnotów rodowych".
Kiedyś przez krótki czas nosiłem pod rajstopy różne majtki lub cienkie slipki, ale szybko stwierdziłem, że niepotrzebnie tylko powodują dodatkowy ucisk i przegrzewanie "klejnotów rodowych".
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
U dziewczyn sprawa jest prosta, bo nic im się nie majta między nogami i rzeczywiście mogą rajstopy traktować jak cienkie majtki. Ale w naszym przypadku jest kłopot ze skutecznym zorganizowaniem sprzętu, bo rajstopy tak skutecznie jak majtki nie zaopiekują się nim.
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja pod rajstopy noszę damskie highlegs http://www.marksandspencer.com/5-pack-c ... el=FUNV_RR są na tyle cienkie i szerokie z przodu aby utrzymać co trzeba . Typowe figi pod rajstopy. Można je kupić w jednolitych kolorach , nie odbiegają wyglądem od slipek , tym bardziej że coraz popularniejsze są męskie z koronki, przejrzyste lub fishnet czyli z siateczki jak kabaretki ale jak w przypadku rajstop dużo droższe od damskich, bo mają w nazwie męskie. http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-White-Fi ... rkt%3D1%26
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Macrofiber- takie majtasy jak pokazujesz w linku można kupić na aliexpress.com za kilkakrotnie niższą cenę, i w dużym wyborze.
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Kornecken kupowałeś na tej stronie? to chińska strona, (Hong Kong Limited and licensors) jak z kosztami i terminami wysyłki?
Na ebay jak kupujesz z chin lub hong kogu to nawet miesiąc czy dwa można czekać na paczkę.
Na ebay jak kupujesz z chin lub hong kogu to nawet miesiąc czy dwa można czekać na paczkę.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Też mnie ciekawi jak jest z zakupami z tej strony :ile trwa przesyłka ? czy nie ma tam podróbek ?
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Wysylka z ali trwa około 3 tygodni. Czasami krócej czasami dluzej. Jest bezplatna. Podróbki za pewne sa - w koncu to zagłębie podróbkowe. Ale z tego co ludzie pisza rajty mają całkiem niezle.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Kupowałem już na Ali i ogólnie nie mogę powiedzieć nic złego. Czas oczekiwania wynosi od 2 tyg. do 2 m-cy. Wszystko zależy od wybranej metody dostawy. Ja z reguły wybieram opcję płatną w granicach rozsądku, bo czas oczekiwania jest wtedy krótszy. Dwa zamówienia i w obu przypadkach 2 tygodnie oczekiwania na paczkę. Fakt, że trzeba było dopłacić max. około 2 dolary, ale wartało.
Z tego co mi wiadomo od znajomego, który też coś tam zamawiał, że przy wyborze "darmowej" dostawy przez China Post, czas oczekiwania to średnio miesiąc, ale też docierają paczki i nie ma problemów.
Gdyby ktoś, coś zamawiał, to przez apkę na fona jest dobrze zamawiać, a po wysyłce dostaje się numer przesyłki i można śledzić status paczki. Nie jest on aktualizowany "na bieżąco", ale zawsze coś. Poza tym można również skorzystać z innej apki "17TRACK" i każda zmiana statusu będzie sygnalizowana w telefonie
Z tego co mi wiadomo od znajomego, który też coś tam zamawiał, że przy wyborze "darmowej" dostawy przez China Post, czas oczekiwania to średnio miesiąc, ale też docierają paczki i nie ma problemów.
Gdyby ktoś, coś zamawiał, to przez apkę na fona jest dobrze zamawiać, a po wysyłce dostaje się numer przesyłki i można śledzić status paczki. Nie jest on aktualizowany "na bieżąco", ale zawsze coś. Poza tym można również skorzystać z innej apki "17TRACK" i każda zmiana statusu będzie sygnalizowana w telefonie
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziękuje za odpowiedź anipoki .
Co do zakładania rajstop ,rajstopy takich firm jak falke czy kunert mają wyprofilowane stopy,na naszym rynku większość dostępnych rajstop nawet takich marek jak marilyn seria lux line tych wyprofilowanych stóp nie posiada ,chciałbym się was koledzy spytać co wy o tym myślicie , czy nie powinno być tak że chociaż firma marilyn i produkowana przez nich seria lux line powinna mieć tą stopę wyprofilowaną ,
Co do zakładania rajstop ,rajstopy takich firm jak falke czy kunert mają wyprofilowane stopy,na naszym rynku większość dostępnych rajstop nawet takich marek jak marilyn seria lux line tych wyprofilowanych stóp nie posiada ,chciałbym się was koledzy spytać co wy o tym myślicie , czy nie powinno być tak że chociaż firma marilyn i produkowana przez nich seria lux line powinna mieć tą stopę wyprofilowaną ,
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Wiem, że któryś model Marlin ma wyprofilowane stopy, tak samo jak któryś model Gabrielli. Wszystko zależy od tego, czy dany model można bez problemu założyć odwrotnie czy raczej nie.
Ma to też swoje zalety, bo jest wyprofilowana stopa w całości i nie rozciągają się tak rajstopy na piętach.
Sęk w tym, że takie rozwiązanie jest droższe w produkcji.
Ma to też swoje zalety, bo jest wyprofilowana stopa w całości i nie rozciągają się tak rajstopy na piętach.
Sęk w tym, że takie rozwiązanie jest droższe w produkcji.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...