Adrian o męskich rajstopach na Facebooku

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Rajstopek20

Adrian o męskich rajstopach na Facebooku

Post autor: Rajstopek20 » 10 lip 2017, 18:26

Nie wiem czy widzieliście, ale Adrian co jakiś czas na swoim profilu na fb udostępnia post o męskich rajstopach. Tendencja jaką zauważyłem to malejąca liczna negatywnych komentarzy. Post z przed kilku dni z "ambasadorem" męskich rajstop Adriana. Pan na siłowni w rajstopach z motywem rowerów.
borabora
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Adrian o męskich rajstopach na Facebooku

Post autor: borabora » 11 lip 2017, 06:04

wszystko super ale wyobraź sobie Pana na siłowni postury nieco innej niż ten gość ze zdjęcia niesmacznie by to mogło wyglądać, a z tąd się takie "dziwne" komentarze biorą.
Rajstopek20

Post autor: Rajstopek20 » 11 lip 2017, 06:23

Sam widzę na siłowni Panów w legginsach. I to Panów wszelakiej postury. Facet w legginsach to normalne zjawisko na siłowni moim zdaniem. Może przyjdzie czas na rajstopy ;)
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 11 lip 2017, 09:23

Trochę to infantylne. "Rajstopy z motywem rowerów". Już to gdzieś widziałem. Rajstopki dla maluszków. Dla chłopców w samochodziki dla dziewczynek w kwiatuszki.
Rajstopek20

Post autor: Rajstopek20 » 11 lip 2017, 12:29

Może i masz racje @roph. Ale wydaje mi się, że dzięki tym Infantylnym motywom faceci szybciej przekonają się do spróbowania rajstop. Jak zobaczy taki w sklepie rajstopy w samochodziki to sam stwierdzi, że męskie bez czytania opakowania
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 11 lip 2017, 16:53

@Rajstopek20
You made my day...
Ale wydaje mi się, że dzięki tym Infantylnym motywom faceci szybciej przekonają się do spróbowania rajstop.
Ma się przekonać do rajstop, bo na rajstopach rowerki są ?!
Jak zobaczy taki w sklepie rajstopy w samochodziki to sam stwierdzi, że męskie bez czytania opakowania
Prędzej, że dla gejów...
Rajstopek20

Post autor: Rajstopek20 » 11 lip 2017, 17:37

@kuba1982 każdy ma swoje zdanie. Sam wiem po sobie, że gdy dziewczyna kupiła mi pierwsze rajstopy to bardzo istotny był dla mnie napis "męskie" na opakowaniu. Może to głupie, ale tak miałem. Dlatego myśle, że wzory "typowo męskie" mogą ułatwić Panom zakup takich rajstop.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 11 lip 2017, 22:06

Może nie rowerki ale motywy sportowe, logo klubu lub elementy militarne odniosły by właściwy skutek
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 12 lip 2017, 07:01

To właśnie siła skojarzenia. Czy temu pomysłodawcy rowerek kojarzył się z pedałowaniem?
Ale na poważnie, to jest dla dorosłych facetów a nie chłopców z piaskownicy żeby zdobić to rysuneczkami.
Rajstopek20

Post autor: Rajstopek20 » 12 lip 2017, 08:03

A skąd wiesz, że rower kojarzył mu się z pedałowaniem?
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 12 lip 2017, 09:29

Ludzie... o czym wy tu gadu gadu? 8/ Roph, to tak samo jak byś stwierdził, że jak kobieta zakłada legginsy z napisami i byłby tam napis "bitch" czy inny podobny napis, to wszystkim od razu kojarzyło by się to, że jest dziwką czy wredną suką? (sorry za słownictwo) :-/
Już może bez przesady, co?
Rajstopy jak rajstopy, dla kobiet w serduszka np., a dla facetów w rowery czy inne "męskie" wzory bez skojarzeń. :)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Rajstopek20

Post autor: Rajstopek20 » 12 lip 2017, 10:11

Brawo dla tego Pana wyżej :) Tak w ogóle to odeszliśmy od tematu. Gadamy o wzorach na rajstopach a miało być o promowaniu męskich rajstop na Facebooku. Bardzo mnie cieszy jak widzę ich posty związane z męskimi rajstopami. Szkoda, że firma knittex nie promuje w żaden sposób swojej męskiej kolekcji. Chociaż moim zdaniem najlepszą promocją i rozpowszechnieniem męskich rajstop wprowadzenie ich do sprzedaży w sieciowych sklepach. Jeśli sprzedaż zostanie tylko w internecie to nigdy rajstopy męskie nie przestaną być niszą na rynku
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 13 lip 2017, 06:31

Co do wzorów, to (do "anipoki") nie nakręcaj się tak, bo to kwestia upodobań, ja tylko napisałem o swoich, jeśli Tobie się podoba to zakładaj co chcesz, nic mi do tego i nie będę tego potępiał. A co tematu promocji, to co my możemy?! Zamknięci na jednym forum w kraju 36 milionowym w gronie kilkunastu, może kilkudziesięciu osób. Takie rzeczy mogą zrobić tylko duże media i to nie małym kosztem, a zważywszy na zachowawczość społeczeństw, szanse na to są niewielkie. Jedyne, co dobre, to duża tolerancja na inność, i jak możecie zauważyć po przykładzie "byczunia" (wielki szacun!!!) przy dużej dozie śmiałości, przez tyle lat, poza pojedynczymi, słownymi incydentami, nie spotkało go nic złego. Ja niestety z natury jestem osobą nieśmiałą i jak na razie spódnica nie dla mnie, ale jeśli któryś z kolegów ma odwagę, róbcie to dla przyszłości, i dla siebie!
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: macrofibiber » 13 lip 2017, 14:12

Nie ważne jaki wzorek i jaki napis byłby na opakowaniu rajstopy w dzisiejszych czasach zawsze będą kojarzone z damską konfekcją .
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 13 lip 2017, 17:27

Czy temu pomysłodawcy rowerek kojarzył się z pedałowaniem?
Nie o to chodziło... po prostu to non-sens myśleć, że jakiś facet zainteresuje się rajstopami czy się do nich przekona bo na nich są rowery, motory czy co tam jeszcze... Wręcz przeciwnie, pomyśli co najwyżej, że to dla nie-facetów... A tacy jak my, nie potrzebują rowerków, czy motorków na rajstopach żeby się przekonać do rajstop. Ja ogólnie jestem przeciwnikiem wzorków na rajstopach, nie lubię ich. Kto nigdy chociaż raz nie ubrał rajstop to będzie się od nich trzymał z dala, nawet jakby był we wzorki z Harleyem...
Awatar użytkownika
michal-saa
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: michal-saa » 13 lip 2017, 19:12

Te wzorki troche jak dla przedszkolaka. Ale trzeba docenić, że w ogole robią i reklamują rajtki dla facetów. Szkoda tylko, że sa o wiele drozsze o odpowiedników damskich, a chętnie kupil bym jakies cienkie nawet dla samego opakowania z napisem "męskie" :)
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: macrofibiber » 14 lip 2017, 19:59

Mnie osobiście chyba by przestało podkręcać to że w każdym sklepiku czy kiosku były by dostępne męskie rajstopy , przestało by to być TABU. Na początku moich doświadczeń dodatkowym walorem było to że miałem na sobie coś zakazanego, odkrywałem tajemnice kobiety jak to je mieć na sobie, nosić i jakie to uczucie . W myślach mogłem powiedzieć sobie że "mam to co Ty na sobie" ;) patrząc na dziewczynę ubraną w rajstopy. Tak było kiedyś.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 15 lip 2017, 07:48

Myślę, że nie ważne czy rajstopy męskie są w rowerki czy inne wzorki, ważne, że o tym piszą. Zawsze jakiś przekaz w świat idzie :)
monika12345
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: monika12345 » 30 wrz 2017, 13:15

W sklepie firmowym Adrian wszystkie męskie rajstopy za 50% ceny .
PS. Dziś dzień chłopaka
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 11 paź 2017, 10:03

Chyba sęk w tym, by je po prostu nosić/używać. Problemem nie są rowerki tylko to, że za dużo jest wokół tego paniki. Kiedy zaczynałem na tym forum nie do pomyślenia było żeby dowiedziała się o tym rodzina czy znajomi. Teraz przez myśl mi nie przechodzi żeby chować się przed sąsiadami lub jeździć rowerem tylko po lesie. I żaden wzór mi w tym nie pomógł.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 25 paź 2017, 14:40

Moim zdaniem w ofercie Adriana brakuje a pewno rajstop przeciwzylakowych. Brakuje mi tez ranstop albo megginsow termicznych, oddychajacych. Ja posiadam takie juz nie pamietam jakiej firmy. One są z futra merynsonów czy coś takiego i gdy je nosze w chlodne dni pod spodniami to nie przegrzewam sie w cieplych pomieszczeniach, a to zazwyczaj nedt minusem rajstop. Fakt faktem rajstopy tego typu tez powinny byc.
Dodam jeszcze, że mogli by kimś znanym promować rajstopy do szortów bądź po prostu pod spodnie na zime.

Mnie generalnie brak odwagi do noszenia rajstop do szortów. ..
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 27 paź 2017, 18:46

MusicManiac pisze:...w ofercie Adriana brakuje a pewno rajstop przeciwzylakowych. ...
Obawiam się, że najzwyczajniej w świecie nie mają odpowiedniej technologii i systemu zarządzania jakością. Bo rajstopy przeciwżylakowe (te prawdziwe, medyczne) są inaczej dziane i, żeby trzymały rozmiarówkę muszą podlegać znacznie ostrzejszym rygorom jakościowym niż zwykłe. a jak widać Adrian ma nieco problemu ze zwykłą rozmiarówką.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 02 lis 2017, 05:23

Ja posiadam 9 par rajstop męskich firmy Adrian. Oraz również 3 pary rajstop firmy Romarex 100 den, są bardzo fajne i w dodatku bardzo tanie, polecam :)
amman
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: amman » 18 wrz 2019, 14:39

Adrian ostatnio na Facebooku zapytał:
"Szanowni Nasi zwolennicy Kolekcji Męskiej 🙂🙂🙂Odpowiadając na Wasze częste pytania na temat nowych produktów dla panów, chcielibyśmy poznać opinię na nasze wstępne plany związane z produkcją.

Kolekcja Męska z linii Dbamy o Twoje Zdrowie
- Rajstopy modelujące
- Poprawiające efekt wyszczuplający ( część majtkową )
- Poprawiające krążenie

Kolekcja Męska typu szorty
- z kieszonką ( na telefon )
- wyszczuplające

Kolekcja Męska, co sądzicie o wzorze w panterkę ?

Bardzo ciekawi jesteśmy Waszych opinii 🙂
Czekamy 😘😘😘"

link do posta: https://www.facebook.com/AdrianFabrykaR ... 9695417350

pod spodem ciekawa dyskusja.
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 18 wrz 2019, 22:19

O, ciekawe, myślałem, że temat umarł. Nie mam fb więc się nie dopiszę do komentarzy, ale mam nadzieję że wyjdzie z tego coś ciekawego.
Nie mam pojęcia skąd pomysł z tą kieszonką, wydaje się śmieszny :lol: Za to rajstopy poprawiające krążenie jak najbardziej mogą się sprzedać.
Może ktoś zasugerować jakąś lepszą kampanię reklamową?
ODPOWIEDZ