Dzień Męskiej Spódnicy

Dział w którym można podyskutować męskich spódnicach

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Re: Dzień Męskiej Spódnicy

Post autor: anipoki » 01 maja 2017, 23:25

Bizarek pisze:Piszesz: "... propagujecie..." a nie "propagujemy"? Czyżbys na własne życzenie ustawiał się poza naszym kręgiem? Wyczuwam w Twojej wypowiedzi chęć dystansowania się od ludzi ceniących sobie wolnosć w wyborze ubioru?
:mur
Bizarku, a nie przesadzasz Ty trochę z tą wypowiedzią? Wiesz, nie każdy na tym forum ma chęć czy ochotę na noszenie spódnicy, więc nie powinieneś wysnuwać takich teorii u innych użytkowników tego forum.
Boggy celowo widocznie użył słowa "propagujecie", bo widocznie nie interesuje go noszenie spódnic, więc też nie obowiązuje go "propagowanie" takich inicjatyw, co wcale nie oznacza, że się dystansuje do takich ludzi czy inne "cuś".
Ja osobiście również nie mam ochoty na noszenie czy propagowanie męskich spódnic, co wcale nie oznacza, że jestem temu przeciwny. Niech każdy nosi to co lubi i w czym mu jest najlepiej, bo może wtedy ten świat będzie ciekawszy i inspirujący oraz skończy się wreszcie prześladowanie przez debili, którym się nudzi i nie mają co zrobić ze swoim "wolnym czasem"... :/
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Dzień Męskiej Spódnicy

Post autor: Bizarek » 02 maja 2017, 00:54

Rzeczywiscie, trochę się zagalopowałem, ale takie odniosłem wrażenie. Jak uraziłem kogokolwiek to przepraszam.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
ODPOWIEDZ