Witam wszystkich forumowiczów
Mam już prawie 21 lat, mieszkam w okolicy Krosna i Rzeszowa na Podkarpaciu. W rajstopach zacząłem chodzić jeszcze przed "odkryciem" tego forum. Dokładnie zaczęło się to tej zimy (2016-2017) gdy nie potrafiłem znaleźć "złotego środka" na ogrzanie swoich nóg. W końcu gdzieś, już dokładnie nie pamiętam gdzie, przeczytałem, że noszenie rajstop może poprawić krążenie w nogach i dzięki temu jest cieplej. Pomyślałem że zaryzykuje. No i pierwszą parę podebrałem mamie i siostrze (noszą ten sam rozmiar i mają rajstopy w jednej szafce). Na początku się bałem no bo jak to.. chłopak w rajstopach? Ale pomyślałem, przecież tu chodzi o moje nogi i o to żeby mi było w nich ciepło. No i ubrałem je, czarne 40 DEN nie wiem jakiej marki bo leżały w folii bez opakowania. Od tamtego czasu minęło kilka miesięcy ale w tym czasie kupiłem sobie już kilka innych rodzajów, a po odnalezieniu tego forum i po dłuższym przestudiowaniu go w tym momencie jestem na takim etapie, że:
-normalnie chodzę w rajstopach i do tego spodenki po domu
-mam ogolone nogi
-moja kochana babcia mi powiedziała ze fajnie tak wyglądam (czarne rajstopy + spodenki)
-mam swoją pierwszą parę koronkowych majtek i jest mi w nich mega wygodnie
Aktualnie raczej chodzę w rajstopach 80-120 DEN gdyż jest zimno a bardzo nie lubię gdy jest zimno.
Ogólnie jestem fanem cięższych brzmień i często chodzę w glanach, dlatego najbardziej lubię czarne rajstopy.
Mój plan na przyszłość to rajstopy Moro od Adriana (na wakacje do spodenek i glanów) i białe rajstopy gdyż strasznie mi się podobają
Myślę, że to wszystko o mnie
Witam jako pierwszy w nowym roku
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt: