faceci w rajstopach - siec

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Re: faceci w rajstopach - siec

Post autor: anipoki » 19 paź 2016, 11:51

Na Fejsie Nero, na Fejsie (^_-)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Patryk<3rajstopy
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Post autor: Patryk<3rajstopy » 19 paź 2016, 12:02

Sam patrzałem na tego facebooka ale nigdzie nie widac by udzielał sie jakis Jacek W. moze podesłali byscie jakiegos linka?
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 19 paź 2016, 12:06

MusicManiac może faktycznie podeślij linka do jego profilu, bo nie będę przeglądał całej strony Adriana żeby go znaleźć ;-)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 19 paź 2016, 21:52

Na Facebooku adriana wejdź w drugi post na tablicy jest coś na temat billboardu i tam on pisze w komentarzach coś stylu " nie było polskiej marki"
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 19 paź 2016, 22:07

Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 22 paź 2016, 20:15

Znamy się z Jackiem już :)

Wysłane z Tapatalk
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 23 paź 2016, 18:09

Pewnie nie ma go na forum? Długo się znacie?
Awatar użytkownika
michal-saa
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: michal-saa » 25 paź 2016, 00:30

Patrzcie jakie rajtki nam zrobili.

http://allegro.pl/rajstopy-meskie-blysz ... ml#thumb/2

Zwykle jak oglądałem meskie to byly z reguły dość mało ciekawe z wyglądu. Te nie dość, że blyszczące to w dodatku bez wzmacnianych palcy. No i wyglądają na dosc cienkie. Ciekawe czy warte ceny.
Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Rajtek » 25 paź 2016, 07:12

Tak wyglądają ciekawie, ale czy są dobre jakościowo? Może zaryzykuję i kupię. Jak kupię to powiem wam czy warto.
Noszę rajtki bo lubię
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 25 paź 2016, 07:27

Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 25 paź 2016, 08:52

roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich".
Jeden uniwersalny rozmiar + reszta asortymentu sprzedawcy sugeruje, że to bardziej artykuły dla sex shopu.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 25 paź 2016, 08:53

roph pisze:... czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
Nazwy. Na prawdę dla niektórych i to raczej nie tych, co je noszą, ważne jest, by to, co nosi (inny) mężczyzna było zakupione pod nazwą "męskie".
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 25 paź 2016, 09:51

Zacznijmy od tego, że producent tych rajstop jest niemiecki i faktycznie produkują rajstopy dla facetów. Po drugie w niemczech są dość popularne i kupowane w większości przez facetów lubiących komfort i wygodę rajstop oraz wygląd, a nie przez takich co to tylko fetysz im w głowie i seks w rajstopach.
Nie rozumiem co prawda tego, że sprzedawane są przez właściciela sexszopu ale to nie zmienia faktu, że są dostępne wreszcie i u nas rajty dla mężczyzn :-D
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 25 paź 2016, 10:31

roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
Choćby po to, żeby rozpowszechnić rajstopy dla mężczyzn. Przez społeczeństwo facet, który nosi damskie rajstopy, wiadomo, jest dziwnie postrzegany, ale jeżeli w społeczeństwie zakorzeni się fakt, że są rajstopy męskie, to to, czy będziesz miał damskie czy dla facetów nikogo to nie będzie interesowało.
Awatar użytkownika
michal-saa
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: michal-saa » 25 paź 2016, 12:05

grzeski pisze:
roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
Choćby po to, żeby rozpowszechnić rajstopy dla mężczyzn. Przez społeczeństwo facet, który nosi damskie rajstopy, wiadomo, jest dziwnie postrzegany, ale jeżeli w społeczeństwie zakorzeni się fakt, że są rajstopy męskie, to to, czy będziesz miał damskie czy dla facetów nikogo to nie będzie interesowało.
I właśnie o to chodzi. Niech powstaje jak najwięcej takich męskich rajt. Te które wstawiłem wyzej wyglądają jak typowe kobiece. I to według mnie tylko lepiej dla nas :)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 25 paź 2016, 23:33

Ko iety tez nosza damskie jeansy i damskie marynarki wiec analogicznie moga byc meskie rajstopy

Wysłane z Tapatalk
Awatar użytkownika
michal-saa
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: michal-saa » 26 paź 2016, 00:27

Pan Krzysztof i prawdopodobnie pierwszy kontakt z rajstopami :)

http://v.iplsc.com/film-z-przymiarki-me ... IFL-V1.mp4
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 26 paź 2016, 09:29

kasior pisze:Ko iety tez nosza damskie jeansy i damskie marynarki wiec analogicznie moga byc meskie rajstopy

Wysłane z Tapatalk
Ależ damskie spodnie, ze względu ma budowę ciała, mają inny krój (biodra + talia), a rajstopy w tej kwestii niczym się nie różnią. To prawda, że jest oczywistością uznawanie, w sumie nie określonej płciowo nazwy "rajstopy", jako damską część garderoby. Nie wydaje mi się, żeby używanie nazwy "męskie rajstopy" mogło cokolwiek zmienić w tym nastawieniu. W/g mnie tylko promowanie takich produktów przez powszechnie uznane osoby mogłoby coś pomóc, ale na to się nie zanosi (poza małymi wyjątkami w skali światowej). Ktoś musiałby poczuć z tego pieniądze, żeby się tym zająć, a ogólnie, jak widać na ulicach, w pracy i szkole, użytkowniczek rajstop i spódnic, czy sukienek jest już bardzo mało, szczególnie w młodszym pokoleniu. Może to byłaby i szansa dla producentów na nowych użytkowników, ale realnie popatrzcie, szanowni forowicze, ilu na tym forum udziela się facetów (większość zarejestrowanych użytkowników to pewnie ciekawscy trole). Sorry za poranną depresję.
Awatar użytkownika
SheerToWaist
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: SheerToWaist » 26 paź 2016, 13:01

michal-saa pisze:Patrzcie jakie rajtki nam zrobili.

http://allegro.pl/rajstopy-meskie-blysz ... ml#thumb/2

Zwykle jak oglądałem meskie to byly z reguły dość mało ciekawe z wyglądu. Te nie dość, że blyszczące to w dodatku bez wzmacnianych palcy. No i wyglądają na dosc cienkie. Ciekawe czy warte ceny.
Przed zakupem powstrzymuje mnie fakt, że są w jednym, uniwersalnym rozmiarze. Wydając już te 30 zł, chciałbym być pewien, że na mnie będą pasować. Chyba czytałem kiedyś ich recenzję na jakiejś zagranicznej stronie - połysk jest naprawdę fajny, ale z tego co pamiętam, z trwałością gorzej. No i ostrzeżenie dla obecnych tu moralnych purystów, którzy na erotyczne aspekty rajstop reagują jak diabeł na święconą wodę: ten model zdaje się mieć trzecią "nogawkę" na penisa.
Rajstopy są super!
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 27 paź 2016, 07:51

Może się nie znam, jak to wygląda u innych, ale w/g mnie ta "trzecia" nogawka, to chyba dla tych, co cierpią na priapizm, bo do normalnego noszenia to dla mnie zupełnie niepotrzebne. Przecież w męskich majtkach nikt nigdy czegoś takiego nie robił. A tak poważnie, to po prostu zwykły gadżet dla fetyszystów do łóżka, o czym świadczy ten schowek na sprzęt.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 27 paź 2016, 20:45

A ja tam wszystkie rajstopy jakie mam pochodza od Adriana i tylko męskich używam i jestem z nich zadowolony ;-) nie niszczą się jakoś szybko i są wygodne oraz nie za ciasne ;)
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 28 paź 2016, 07:21

Czy te męskie od Adriana też mają tę dodatkową nogawkę? Jeśli nie, to czym się różnią od zwykłych rajstop?
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 28 paź 2016, 11:39

Mają podwójny szew z przodu, tak aby jajek nie uciskać, oraz ciut większą rozmiarówkę niż damskie.
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 29 paź 2016, 09:39

Nie czuję żadnego dyskomfortu w tym miejscu nosząc zwykłe rajstopy, ale to może kwestia rozmiaru (ale nie rajstop) :lol:
Jaśmin
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Jaśmin » 03 lis 2016, 23:25

Wracając do rajtek jako części męskiego ubioru jak wam sie podobają takie rajstopy?
https://www.youtube.com/watch?v=nkqtvv6Xn2U
ODPOWIEDZ