faceci w rajstopach - siec
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: faceci w rajstopach - siec
Na Fejsie Nero, na Fejsie (^_-)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
Sam patrzałem na tego facebooka ale nigdzie nie widac by udzielał sie jakis Jacek W. moze podesłali byscie jakiegos linka?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
MusicManiac może faktycznie podeślij linka do jego profilu, bo nie będę przeglądał całej strony Adriana żeby go znaleźć
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Na Facebooku adriana wejdź w drugi post na tablicy jest coś na temat billboardu i tam on pisze w komentarzach coś stylu " nie było polskiej marki"
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... 58015&rc=p
A wystarczyło w taki sposób
A wystarczyło w taki sposób
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Znamy się z Jackiem już :)
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Pewnie nie ma go na forum? Długo się znacie?
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Patrzcie jakie rajtki nam zrobili.
http://allegro.pl/rajstopy-meskie-blysz ... ml#thumb/2
Zwykle jak oglądałem meskie to byly z reguły dość mało ciekawe z wyglądu. Te nie dość, że blyszczące to w dodatku bez wzmacnianych palcy. No i wyglądają na dosc cienkie. Ciekawe czy warte ceny.
Zwykle jak oglądałem meskie to byly z reguły dość mało ciekawe z wyglądu. Te nie dość, że blyszczące to w dodatku bez wzmacnianych palcy. No i wyglądają na dosc cienkie. Ciekawe czy warte ceny.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak wyglądają ciekawie, ale czy są dobre jakościowo? Może zaryzykuję i kupię. Jak kupię to powiem wam czy warto.
Noszę rajtki bo lubię
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jeden uniwersalny rozmiar + reszta asortymentu sprzedawcy sugeruje, że to bardziej artykuły dla sex shopu.roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich".
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nazwy. Na prawdę dla niektórych i to raczej nie tych, co je noszą, ważne jest, by to, co nosi (inny) mężczyzna było zakupione pod nazwą "męskie".roph pisze:... czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Zacznijmy od tego, że producent tych rajstop jest niemiecki i faktycznie produkują rajstopy dla facetów. Po drugie w niemczech są dość popularne i kupowane w większości przez facetów lubiących komfort i wygodę rajstop oraz wygląd, a nie przez takich co to tylko fetysz im w głowie i seks w rajstopach.
Nie rozumiem co prawda tego, że sprzedawane są przez właściciela sexszopu ale to nie zmienia faktu, że są dostępne wreszcie i u nas rajty dla mężczyzn
Nie rozumiem co prawda tego, że sprzedawane są przez właściciela sexszopu ale to nie zmienia faktu, że są dostępne wreszcie i u nas rajty dla mężczyzn
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Choćby po to, żeby rozpowszechnić rajstopy dla mężczyzn. Przez społeczeństwo facet, który nosi damskie rajstopy, wiadomo, jest dziwnie postrzegany, ale jeżeli w społeczeństwie zakorzeni się fakt, że są rajstopy męskie, to to, czy będziesz miał damskie czy dla facetów nikogo to nie będzie interesowało.roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
I właśnie o to chodzi. Niech powstaje jak najwięcej takich męskich rajt. Te które wstawiłem wyzej wyglądają jak typowe kobiece. I to według mnie tylko lepiej dla nas :)grzeski pisze:Choćby po to, żeby rozpowszechnić rajstopy dla mężczyzn. Przez społeczeństwo facet, który nosi damskie rajstopy, wiadomo, jest dziwnie postrzegany, ale jeżeli w społeczeństwie zakorzeni się fakt, że są rajstopy męskie, to to, czy będziesz miał damskie czy dla facetów nikogo to nie będzie interesowało.roph pisze:Ciekawe, co takiego mają, że są nazywane "męskimi"? Mogę się tylko domyślać, że co najwyżej większą rozmiarówkę od "damskich". Domyślam się, że to tylko chwyt reklamowy, by zwrócić uwagę. Tak na marginesie zapytam. Czy potrzebujecie czegoś szczególnego w rajstopach, czego brakuje (lub jest za dużo) w tych "damskich" że trzeba by stworzyć męskie?
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ko iety tez nosza damskie jeansy i damskie marynarki wiec analogicznie moga byc meskie rajstopy
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Pan Krzysztof i prawdopodobnie pierwszy kontakt z rajstopami :)
http://v.iplsc.com/film-z-przymiarki-me ... IFL-V1.mp4
http://v.iplsc.com/film-z-przymiarki-me ... IFL-V1.mp4
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Ależ damskie spodnie, ze względu ma budowę ciała, mają inny krój (biodra + talia), a rajstopy w tej kwestii niczym się nie różnią. To prawda, że jest oczywistością uznawanie, w sumie nie określonej płciowo nazwy "rajstopy", jako damską część garderoby. Nie wydaje mi się, żeby używanie nazwy "męskie rajstopy" mogło cokolwiek zmienić w tym nastawieniu. W/g mnie tylko promowanie takich produktów przez powszechnie uznane osoby mogłoby coś pomóc, ale na to się nie zanosi (poza małymi wyjątkami w skali światowej). Ktoś musiałby poczuć z tego pieniądze, żeby się tym zająć, a ogólnie, jak widać na ulicach, w pracy i szkole, użytkowniczek rajstop i spódnic, czy sukienek jest już bardzo mało, szczególnie w młodszym pokoleniu. Może to byłaby i szansa dla producentów na nowych użytkowników, ale realnie popatrzcie, szanowni forowicze, ilu na tym forum udziela się facetów (większość zarejestrowanych użytkowników to pewnie ciekawscy trole). Sorry za poranną depresję.kasior pisze:Ko iety tez nosza damskie jeansy i damskie marynarki wiec analogicznie moga byc meskie rajstopy
Wysłane z Tapatalk
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Przed zakupem powstrzymuje mnie fakt, że są w jednym, uniwersalnym rozmiarze. Wydając już te 30 zł, chciałbym być pewien, że na mnie będą pasować. Chyba czytałem kiedyś ich recenzję na jakiejś zagranicznej stronie - połysk jest naprawdę fajny, ale z tego co pamiętam, z trwałością gorzej. No i ostrzeżenie dla obecnych tu moralnych purystów, którzy na erotyczne aspekty rajstop reagują jak diabeł na święconą wodę: ten model zdaje się mieć trzecią "nogawkę" na penisa.michal-saa pisze:Patrzcie jakie rajtki nam zrobili.
Rajstopy są super!
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Może się nie znam, jak to wygląda u innych, ale w/g mnie ta "trzecia" nogawka, to chyba dla tych, co cierpią na priapizm, bo do normalnego noszenia to dla mnie zupełnie niepotrzebne. Przecież w męskich majtkach nikt nigdy czegoś takiego nie robił. A tak poważnie, to po prostu zwykły gadżet dla fetyszystów do łóżka, o czym świadczy ten schowek na sprzęt.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A ja tam wszystkie rajstopy jakie mam pochodza od Adriana i tylko męskich używam i jestem z nich zadowolony nie niszczą się jakoś szybko i są wygodne oraz nie za ciasne ;)
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Czy te męskie od Adriana też mają tę dodatkową nogawkę? Jeśli nie, to czym się różnią od zwykłych rajstop?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Mają podwójny szew z przodu, tak aby jajek nie uciskać, oraz ciut większą rozmiarówkę niż damskie.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie czuję żadnego dyskomfortu w tym miejscu nosząc zwykłe rajstopy, ale to może kwestia rozmiaru (ale nie rajstop)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wracając do rajtek jako części męskiego ubioru jak wam sie podobają takie rajstopy?
https://www.youtube.com/watch?v=nkqtvv6Xn2U
https://www.youtube.com/watch?v=nkqtvv6Xn2U