Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jak ktoś ma ochotę na takie ubranko można je kupić na tej aukcjiRadziu pisze:Oglądałem wczoraj film "Draka w Bronxie" i zauważyłem, że Jackie Chan ma tam coś co wygląda jak męskie body z rozporkiem, widać to na tym fragmencie:
https://www.youtube.com/watch?v=y69iLU9cSyo
http://m.allegro.pl/przedmiot,body-mesk ... 54002.html
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
normalny link (wcześniej był do strony mobilnej): Body męskie- Allegro
Tak przy okazji- podobne body oferuje turecka firma bieliżniana (4 modele zdaje się, w tym zapinane na guziki, z bokserkami oraz ze stringami- idealne na lato (a wiem bo kupiłem :) )): Doreanse- body męskie
Tak przy okazji- podobne body oferuje turecka firma bieliżniana (4 modele zdaje się, w tym zapinane na guziki, z bokserkami oraz ze stringami- idealne na lato (a wiem bo kupiłem :) )): Doreanse- body męskie
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
body męskie
Body to trochę zapomniana część garderoby. Ja osobiście uwielbiam gdyż nie ma lepszej alternatywy dla ciągle wysuwającej się koszulki ze spodni i odkrytych pleców.
Jak wiemy jest wiele modeli damskich(zapinanych oraz bez zapięcia w kroku) i te są ogólnie dostępne oraz istnieją modele męskie które są trudniej dostępne. Na stronie http://www.bodysuit.com/mensbodysuit1.html widzimy w czym mogą wybierać amerykanie i z racji wysokiej ceny za wysyłkę tylko oni.
Największa i najlepsza oferta męskich body jest na ebay.co.uk
W następnych postach postaram się ''wyłowić'' najciekawsze modele.
Dodam od Siebie że więszkość modeli z ebay.co.uk nie jest rozpinana w kroku więc przy noszeniu body z rajstopami będzie się trzeba rozebrać do każdorazowego korzystania z toalety. Mi to specjalnie nie przeszkadza bo zawsze uważałem żę najgorzej mają kobiety jednak raczej z pisiuaru nie będzie można korzystać ;)
Jak wiemy jest wiele modeli damskich(zapinanych oraz bez zapięcia w kroku) i te są ogólnie dostępne oraz istnieją modele męskie które są trudniej dostępne. Na stronie http://www.bodysuit.com/mensbodysuit1.html widzimy w czym mogą wybierać amerykanie i z racji wysokiej ceny za wysyłkę tylko oni.
Największa i najlepsza oferta męskich body jest na ebay.co.uk
W następnych postach postaram się ''wyłowić'' najciekawsze modele.
Dodam od Siebie że więszkość modeli z ebay.co.uk nie jest rozpinana w kroku więc przy noszeniu body z rajstopami będzie się trzeba rozebrać do każdorazowego korzystania z toalety. Mi to specjalnie nie przeszkadza bo zawsze uważałem żę najgorzej mają kobiety jednak raczej z pisiuaru nie będzie można korzystać ;)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Body
Body termoaktywne z Gatty jest bardzo fajne, ostatnio widziałem podobne w 4F.
Dobrze że kolejny polski producent docenił zalety body, szkoda tylko że nie powstał męski odpowiednik ;) Wiem że bez problemu można założyć damskie body ale osobiście chciałbym body z dołem w postaci bokserek.
Pozdrawiam
Dobrze że kolejny polski producent docenił zalety body, szkoda tylko że nie powstał męski odpowiednik ;) Wiem że bez problemu można założyć damskie body ale osobiście chciałbym body z dołem w postaci bokserek.
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Byłem pytałem nie mają sklep firmowy 4F. Jak chcesz takie body Gatta to napisz do sklepu gatta@gatta.pl tam mają w ofercie po ok. 70zł ale na stronie w sklepie nie ma ich wystawionych, znaleźli też rajstopy termoaktywane cena to 119 zł
-
- Się Rozkręca
Re: Body
Jakie polecacie body bezszwowe bo juz od kilku dni poszukuje jakiegos
-
- Się Rozkręca
Mam pytanie do was jak dobrac odpowiedni rozmiar body dla siebie bo jak patrze na body od gatty i rozwijam rozmiar to wyskakuje mi obw klatki piersiowej ale ze to jest body damskie to jak taki obw liczyc u faceta skoro akurat w tym miejscu ciała jestesmy mniej zbudowani od kobiet? :D
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Wszystko zależy od twojego wzrostu. Ja kiedyś kupiłem sobie body M, a mam 180cm wzrostu, ale później stwierdziłem, że lepiej bym zrobił kupując L, bo jednak brzydko się rozciągało od kroku w górę.
Ogólnie, jeżeli kupujesz cokolwiek z "damskiej" garderoby, to oglądając kiedyś program o dzisiejszych ubraniach dla kobiet, to producenci strasznie mocno zaniżają rozmiarówki (po to żeby kobiety mogły się cieszyć, że są "nadal takie szczupłe i zgrabne, bo mieszczę się w 38 a nie w 42..." ;D ) dlatego też musisz kupować albo wg tabelki rozmiarowej, albo prosić (przy zakupach przez neta) o podanie wymiarów, jeżeli ich nie ma. Najlepiej zawsze celować w rozmiary o 1-2 większe niż męskie. Jak nosisz np. koszulki męskie M to z "damskiej" półki musisz brać rozmiar conajmniej L czasem nawet XL (zależy od producenta).
W rozmiarach "numerycznych" (np. 36, 38, 40... rzadko spotykane w męskiej modzie, ale są używane) ja noszę koszulki 38 (M), ale gdybym chciał kupić sobie jakąś damską to już muszę szukać 40 lub 42 (L/XL).
Wracając do body, jeżeli chcesz kupić sobie z Gatty takie z mikrofibry, bez wyraźnie wykrojonej części klatki piersiowej (czyli bez tzw. "miseczek") to nie musisz patrzeć na obwód klatki piersiowej, bo materiał jest oczywiście rozciągliwy, więc i tak będzie przylegać do ciała po założeniu bo przecież trafiają się piękne kobiety o małych rozmiarach piersi, np. A lub małe B (jak dla mnie cudowne rozmiary, bo nie lubię większych - bez urazy wszystkie czytelniczki ;P).
Ogólnie, jeżeli kupujesz cokolwiek z "damskiej" garderoby, to oglądając kiedyś program o dzisiejszych ubraniach dla kobiet, to producenci strasznie mocno zaniżają rozmiarówki (po to żeby kobiety mogły się cieszyć, że są "nadal takie szczupłe i zgrabne, bo mieszczę się w 38 a nie w 42..." ;D ) dlatego też musisz kupować albo wg tabelki rozmiarowej, albo prosić (przy zakupach przez neta) o podanie wymiarów, jeżeli ich nie ma. Najlepiej zawsze celować w rozmiary o 1-2 większe niż męskie. Jak nosisz np. koszulki męskie M to z "damskiej" półki musisz brać rozmiar conajmniej L czasem nawet XL (zależy od producenta).
W rozmiarach "numerycznych" (np. 36, 38, 40... rzadko spotykane w męskiej modzie, ale są używane) ja noszę koszulki 38 (M), ale gdybym chciał kupić sobie jakąś damską to już muszę szukać 40 lub 42 (L/XL).
Wracając do body, jeżeli chcesz kupić sobie z Gatty takie z mikrofibry, bez wyraźnie wykrojonej części klatki piersiowej (czyli bez tzw. "miseczek") to nie musisz patrzeć na obwód klatki piersiowej, bo materiał jest oczywiście rozciągliwy, więc i tak będzie przylegać do ciała po założeniu bo przecież trafiają się piękne kobiety o małych rozmiarach piersi, np. A lub małe B (jak dla mnie cudowne rozmiary, bo nie lubię większych - bez urazy wszystkie czytelniczki ;P).
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
Z tego co sie mieżyłem mam 177cm to wychodzi ze jak chcem kupic body to o rozmiarze L czy M bo jestem bardzo szczupłyanipoki pisze:Wszystko zależy od twojego wzrostu. Ja kiedyś kupiłem sobie body M, a mam 180cm wzrostu, ale później stwierdziłem, że lepiej bym zrobił kupując L, bo jednak brzydko się rozciągało od kroku w górę.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Gdyby kogoś zainteresowało - kupowałem ostatnio takie body na aliexpress:https://www.aliexpress.com/store/produc ... 16934.html
Przy moim wzroście 174 rozmiar XL pasuje bardzo dobrze. Jestem zadowolony z tego zakupu, bardzo wygodne w noszeniu.
Przy moim wzroście 174 rozmiar XL pasuje bardzo dobrze. Jestem zadowolony z tego zakupu, bardzo wygodne w noszeniu.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja dzisiaj kupiłem sobie dwie sztuki body z firmy Gatta: Ingrid w kolorze burgund i czarne Elisa. Co ciekawe, na zdjęciach w necie (strona gatta, ani nigdzie indziej) nie jest pokazane, że Ingrid ma na plecach spory dekolt i jest lekko ażurowe. Asgrid również jest ażurowe, ale nie ma dekoltu.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
https://4f.com.pl/listaProduktow.php?db ... kat=0&idz=
czy ktoś ma coś takiego jeśli tak to proszę o opinie
czy ktoś ma coś takiego jeśli tak to proszę o opinie
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Kupiłem to coś wczoraj jest fantastyczne trochę jak długa koszulka zapinana w kroku, prawie się nie czuje jak to się ma na sobie jednak co firma to firma, zobaczymy po dłuższym użytkowaniu i prawie obojętnie jaki rozmiar s/m czy l/lx
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To jest ten model który dostępny był rok temu. JA ostatnio zamówiłem Sobie body z półgolfem oraz bokserkami ze sklepu który szyje odzież dla tancerzy. Jest bardzo wygodne no i ten półgolf. Body z 4F też wygląda ciekawie, być może skuszę się
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam, mam zamiar kupić sobie przez internet body gatta clasic L-długi rękaw : https://www.gatta.pl/pl/body-l.html
nigdy nie miałem body i nie wiem jaki rozmiar dobrać, mam 182 cm wzrostu 86 cm w pasie ,lepszy będzie rozmiar L czy może XL
Pozdrawiam.
nigdy nie miałem body i nie wiem jaki rozmiar dobrać, mam 182 cm wzrostu 86 cm w pasie ,lepszy będzie rozmiar L czy może XL
Pozdrawiam.