Rajstopy w moim zyciu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
Rajstopy w moim zyciu
Piszę do was z dość takim nie typowym pytaniem ale jak myślicie obecnie mam 15 lat kupiłem własne rajstopy,chodził bym w rajstopach cały czas najchętniej bym ich nie ściągał wychodził w nich na wieś wszędzie ale mama w domu nie wiem jak zareaguje jak ludzie i koledzy zareagowali by jak by zobaczyli mnie w rajstopach i ogolonych rajstopach na wsi? I oto jest pytanie jak sądzicie trzymać się od rajstop z daleka by później nie ukrywać ich przed żoną dziećmi czy skoro sprawia mi to przyjemność kupować dalej rajstopy i przełamać w końcu opór i pokazać się w nich na wsi i powiedzieć o tym mamie takie jak jeszcze jestem młody?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: Rajstopy w moim zyciu
Na początek powiedz mamie, powinna to zrozumieć. A jeszcze jak wysuniesz jej argumenty "że zdrowe, historycznie męskie..." itp. to nie będzie miała oporów do akceptacji. Potem staraj się jakoś oswoić otoczenie z ogolonymi nogami, a na końcu rajstopy. W końcu na wybiegach modowych za granicą coraz częściej można zobaczyć stylizacje męskie w rajstopach ^_^.
Nie kryj tego przed dziewczyną, bo potem możesz mieć wielkie nieprzyjemności jak by się dowiedziała przez przypadek. Naprawdę jest na tym świecie dużo kobiet, które to tolerują i akceptują ;)
Nie kryj tego przed dziewczyną, bo potem możesz mieć wielkie nieprzyjemności jak by się dowiedziała przez przypadek. Naprawdę jest na tym świecie dużo kobiet, które to tolerują i akceptują ;)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wydaje mi sie, że jak dobrze porozmawiasz z mamą to będziesz mieć dodatkowe wsparcie. Natomiast co do reszty zgadzam się z przedmówcą. Powodzenia i jak coś, to chętnie spróbuję Ci jakoś pomóc. Pewnie jak większość z nas tu obecnych. Z pewnością odradzam unikanie tego, bo prędzej czy później to i tak do Ciebie wróci, a lepiej zacząć będąc jeszcze młodym. :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja też tak mam, że najchętniej chodziłbym w rajstopach cały czas. Kiedyś miałem podobne dylematy co Ty, ale z tego nie da się po prostu zrezygnować, pozbyć się, chęć aby je założyć wróci prędzej czy później i to ze zdwojoną siłą. Sam obecnie noszę rajstopy na zmianę z legginsami (lub to i to jednocześnie) non stop, zdejmuję je na chwilę tylko do mycia. Potrzeba aby mieć je na sobie jest na tyle silna, że nie rozstaje się z nimi nawet w 30-stopniowe upały. Oswojenie otoczenia nie jest takie proste ale na pewno z obaw przed reakcją innych ludzi nie powinieneś rezygnować z czegoś, co lubisz, zwłaszcza że dla innych jest to nieszkodliwe. Powodzenia