Zależy od rozmiaru i modelu. W moich akurat część majteczkowa nie uciska jakoś szczególnie bardziej niż w zwykłych. Powiedziałbym, że ucisk jest na poziomie takim jak w Marylin Medica/Relax.papa_smerf pisze: Takich przeciw żylakowych dla kobiet to bym mężczyznom nie polecał, bo nie mają wyprofilowanego koszyczka na klejnoty. Ucisk może być zbyt duży, aby odczuwać komfort noszenia.
Czy patrzycie ludziom na nogi?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ostatnio na spacerze nadjeżdzał kolarz ,i zlustrowałem go .Z daleka wyglądał jakby miał rajstopy i nałożone krótkie spodenki ,ale jak podjechał bliżej to jednak nie były to rajty ,tylko grube dresy ,czy leginsy.
Ale chodziłem niedawno po sklepach obuwniczych i przymierzałem buty zimowe.,i zauważyłem ,że sprzedawczynie bardzo sie przyglądaj nogom klientów przed przymiarką butów.
Przymierzałem kilka butów i w każdym sklepowe były ciekawe jakie mam skarpety .Może chciały zobaczyć cos co je rozśmieszy,np,dziurawą skarpetę .Czekały aż zdejmę mojego buta ,i zacznę przymierzać nowego..
Ale chodziłem niedawno po sklepach obuwniczych i przymierzałem buty zimowe.,i zauważyłem ,że sprzedawczynie bardzo sie przyglądaj nogom klientów przed przymiarką butów.
Przymierzałem kilka butów i w każdym sklepowe były ciekawe jakie mam skarpety .Może chciały zobaczyć cos co je rozśmieszy,np,dziurawą skarpetę .Czekały aż zdejmę mojego buta ,i zacznę przymierzać nowego..
big fish
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie, miałem normalną bawełnianą skarpetę ,w szarym kolorze,bez żadnych dziur Ale tak sie zastanawiałem, dlaczego one czekają i się przypatrują jak ściągałem buta ,i sie przyglądają nodze w skarpecie.
A jeszcze wrócę do tego kolarza ,co go sobie obejrzałem jak jechał w moim kierunku..To właściwie złapałem sie na tym ,że zacząłem sie przyglądac różnym biegaczom ,czy rowerzystom po tym jak tu na forum co niektórzy pisali ,ze widzieli jakichś sportsmenów biegających ,czy jeżdżących w rajtkach.Gdzieś to mi z tyłu głowy kołatało ,i jak teraz widzę w takiej sytuacji kogoś to sie przygladam ,czy juz jest w klubie rajstopiarzy
A jeszcze wrócę do tego kolarza ,co go sobie obejrzałem jak jechał w moim kierunku..To właściwie złapałem sie na tym ,że zacząłem sie przyglądac różnym biegaczom ,czy rowerzystom po tym jak tu na forum co niektórzy pisali ,ze widzieli jakichś sportsmenów biegających ,czy jeżdżących w rajtkach.Gdzieś to mi z tyłu głowy kołatało ,i jak teraz widzę w takiej sytuacji kogoś to sie przygladam ,czy juz jest w klubie rajstopiarzy
big fish
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Często patrzę na nogi innych:) Najbardziej przykuwają mój wzrok jakieś kolorowe rajtuzki, oryginalne, jakich jeszcze np. nie widziałam:) Jak coś mi wpadnie w oko to szukam tego w sklepach internetowych, bo tam jest największy wybór!
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Czy patrzycie ludziom na nogi?
Patrzę :) z czystej ciekawości, już wyrobił mi się taki nawyk np. w komunikacji miejskiej. Jest to krótka - jak już ktoś napisał - "lustracja", nie żadne gapienie się. Pewnie gdybym nakrył jakiegoś faceta w rajstopach pod spodniami, nic bym z tym fantem nie zrobił, ale miałbym satysfakcję. Do tej pory mi się to jednak nie zdarzyło.
Rajstopy są super!
-
- Się Rozkręca
Re: Czy patrzycie ludziom na nogi?
Ja również patrzę bo sprawia mi to przyjemność jak widzę ładną dziewczynę czy kobietę której nogi błyszczą aż by się chciało podejść pogadać złapać za te nogi i patrzeć na nie jak ładnie się prezentują w tych rajstopach?