Moje pierwsze damskie rurki :D
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nikt nie powiedział i nie napisał tu, że szeroko omawiana na tym forum Nowa Moda musi polegać wyłącznie na noszeniu rajstop do ciuchów. Równie dobrze, można ubrać się świetnie dobierając ciuchy, dodatki itd i wyglądać Nowo Modnie czyli inaczej niż większość facetów w tym kraju. Takich zdjęć nikt tu nie broni publikować z widoczną twarzą czy z zamazaną. Martwi mnie jedynie to, że forum zmierza w złym kierunku zezwalając na publikację zdjęć robionych gdzieś w krzakach czy w domu dokładnie w stylu trans czyli szpile, rajstopy, sukienki, mini spódniczki, obcisłe bluzeczki. To nie jest Nowa Moda męska. To przebieranie się za kobietę. Facet w takich ciuchach też może fajnie wyglądać ale to forum nie jest odpowiednim miejscem na publikację takich zdjęć i tyle w tym temacie.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Moje pierwsze damskie rurki :D
Jak dla mnie jest całkowicie OK!
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak dla mnie też są ok, dobrze się w nich czuję lecz reakcje niektórych osób temu przeczą. Wrzucam zdjęcie w jeszcze jednych rurkach, w nich już nie ma żadnego luzu - napiszcie proszę co sądzicie, czy Waszym zdaniem nadają się do noszenia przez chłopaka czy to już raczej przegięcie
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
takie nosze : https://eu.hollisterco.com/shop/eu/girl ... 1?ofp=true
Rozmiar 11r
Czym denerwuje grubasow w pracy.... :D
Rozmiar 11r
Czym denerwuje grubasow w pracy.... :D
]
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Do Tomek20
Niestety to zdjęcie jest beznadziejne bo to jest jedynie zarys sylwetki i te spodnie wyglądają jak leginsy. Może dlatego wzbudzają różne reakcje. Ale co się przejmować! Jeśli nie masz dresscodu na zakładzie to trzniaj to! Zakładaj co ci się podoba! To jest w ludzkiej naturze stada, że źle akceptują inność., ale równie szybko przyzwyczajają się do niej i niedługo będzie to już dla nich normalne.
Niestety to zdjęcie jest beznadziejne bo to jest jedynie zarys sylwetki i te spodnie wyglądają jak leginsy. Może dlatego wzbudzają różne reakcje. Ale co się przejmować! Jeśli nie masz dresscodu na zakładzie to trzniaj to! Zakładaj co ci się podoba! To jest w ludzkiej naturze stada, że źle akceptują inność., ale równie szybko przyzwyczajają się do niej i niedługo będzie to już dla nich normalne.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Sam noszę podobnie obcisłe rurki, czym denerwuję trochę moją połowicę. Komenty innych ludzi mam głęboko w d... i chodzę tak jak lubię. Inni ludzie nie wiedzą, że takie spodnie są bardziej komfortowe od luźnych portek i postrzegają to jako "zniewieścienie".
Niestety moda z zachodu dociera do nas z ogromnym opóźnieniem, a to z powodu totalnego zacofania i tkwieniu w stereotypach rodem z komuny, a na zachodzie obcisłe rurki czy nawet legginsy (zwane megginsami) są sprzedawane i noszone przez mężczyzn w różnym wieku i jakoś nikt tego negatywnie nie komentuje.
Niestety moda z zachodu dociera do nas z ogromnym opóźnieniem, a to z powodu totalnego zacofania i tkwieniu w stereotypach rodem z komuny, a na zachodzie obcisłe rurki czy nawet legginsy (zwane megginsami) są sprzedawane i noszone przez mężczyzn w różnym wieku i jakoś nikt tego negatywnie nie komentuje.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...