Ciekawe linki.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie jestem pewien ale jakoś nie doczytałem tu na forum informacji którą sam słyszałem osobiście zima tego roku...
Jest nas coraz więcej...
http://niezalezna.pl/49831-nalecz-przyz ... temperatur
Jest nas coraz więcej...
http://niezalezna.pl/49831-nalecz-przyz ... temperatur
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Dla popularyzacji nowej mody można zamieszczać swoje fotki na stronie http://www.elle.pl/. Zawsze to jedno miejsce więcej dla oswajania publiki.
Ja umieściłem tam dwie sztuki fotek. Kto dołączy?
Ja umieściłem tam dwie sztuki fotek. Kto dołączy?
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Radziu pisze:Wskaż gdzie konkretnie te zdjęcia bo nie widzę
http://www.elle.pl/stylizacja/kategoria ... -warszawie
http://www.elle.pl/stylizacja/kategoria ... ie-lubic-1
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie twarz tylko wizerunek twarzy. Gdybym tak bardzo naśladował większość to z pewnością ani ta fotografia by nie powstała, ani nie pokazałbym się w przestrzeni publicznej ubrany w spódnicę w miejscu gdzie większość facetów nosi portki.Radziu pisze:Sorry, ale uważam że to jest żałosne. Zobacz na inne zdjęcia. Czy ktoś jeszcze ma zamazaną twarz?
Jak do tej pory to tylko nieliczni pokazują nową modę w samym środku miasta w biały dzień.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
ok, z jednej strony Cię rozumiem. Ale nie każdy ma od razu możliwość tak a nie inaczej się ubrać czy dobrać swój styk itp. Ja na razie nie mam do końca wyrobionego stylu. Dlatego nie wrzucam swoich zdjęć by nie być tak a nie inaczej potraktowany. Dlatego potwierdzam, że Nero ma fajnie wyrobiony swój styl. Mi do tego dużo brakuję. Tym bardziej, że nie mam pełnej akceptacji swojej połówki. Tylko tzw. przyzwolenie ciche.
Noszę rajtki bo lubię
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Aha rozumiem. Ale ja raczej nie wychodze na ulice nowomodnie ubrany. Po za małymi wyjatkami tj. Czasami jak wychodzę ze śmieciami to zrobię małą rundę wokoło bloku. A i tak źle się z tym czuję bo nie mam dobrze dobranych ubrań. (Dzieci i rodzina wazniejsze niż moje "..."). W sensie unisex.
Noszę rajtki bo lubię
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Też nie uważam, by pokazywanie zdjęć z ukrytą twarzą dobrze służyło naszej sprawie (chociaż znajdzie się trochę innych fotek, tak skadrowanych, by modelce "obciąć" głowę). Jednak rozumiem obawy Bizarka, by nie ujawniać swojej osoby. Też się zastanawiałem nad publikacją zdjęć, jednak z ujawnieniem się. Rozważyłem "za" i "przeciw". Nie ujawnię się, ze względu na problemy jakie na pewno wywołałoby to u mnie w pracy (zaraz jakiś cymbał mnie wyśledzi). Jeśli mam publikować TAM zdjęcia bez twarzy to wolę ich nie publikować, bo, wydaje mi się to mniejszą szkodą dla sprawy. W sprawie zaś promocji Nowej Mody, jaką uprawiam zapraszam do mojego wątku.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Dokładnie!byczunio pisze:Jeśli mam publikować TAM zdjęcia bez twarzy to wolę ich nie publikować, bo, wydaje mi się to mniejszą szkodą dla sprawy.
Oczywiście można zrozumieć, ale pokazywanie się w miejscach publicznych jest z tym sprzeczne.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
,byczunio pisze:Też nie uważam, by pokazywanie zdjęć z ukrytą twarzą dobrze służyło naszej sprawie .
Nie ujawniam twarzy ze względów oczywistych. - Natomiast publikacja fotografii z elementami ulicy ma na celu pokazanie, że rzecz dzieje się w polskim mieście a nie gdzieś zagramamicą stanu Pernambuco.
Poza tym publikowane często fotografie z pokazów mody prezentują ubrania jak dla klownów albo na występy w burlesce. Reasumując nie o pokazanie mojej twarzy tu chodzi ale o pokazanie normalnej spódnicy mogącej być zwykłym ubiorem zwykłego przeciętnego faceta na polskiej ulicy bez wzbudzania sensacji.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ale ukrywając twarz przyznajesz się, że dokonujesz czegoś, do czego nie chcesz się przyznać, czyli czegoś, co w Twoim własnym mniemaniu jest złe. Taki jest odbiór ulicy. Nikt nie będzie się zastanawiał, że może ukryłeś twarz, bo masz nietolerancyjną żonę (ja mam takiego szefa w pracy), która za taki strój wyrzuci cię z domu (mnie z posady). A nawet jak dasz podpis wyjaśniający to, to i tak Ci odpowiedzą "to zmień żonę albo wracaj pod pantofel".
-
- Się Rozkręca
- Kontakt: