CZY RAJSTOPY TO FETYSZ ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A tak naprawdę czy to ważne ile kto ma lat? Wydaje mi się że poziom człowieka można określić na podstawie jego wypowiedzi. Wygląd danego forumowicza nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Natomiast jeśli chodzi o dojrzałość (nie tą seksualną) to jedni mogą ją mieć w wieku 10 lat, inni do końca życia jej nie nabędą.pantyhoseman pisze:..... skoro sie tego nie wstydzisz to powinienes miec to takze w profilu ........
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A w tej chwili? Chodzi o to czy jak teraz ubierasz to też masz takie wrazenie, że czujesz się pobudzony seksualnie? Wielu z nas zakładając rajtki za pierwszym razem, gdy od dzieciństwa minęło troche czasu odczuwało specyficzny dreszczyk emocji, ale to po krótkim czasie gasło.
U kobiety to trochę inna sprawa. To tak jak z kolorem włosów, jeden leci na blondynki inny na czarne, więc tobie pasują te w rajstopach. Mnie też takie sie podobają
U kobiety to trochę inna sprawa. To tak jak z kolorem włosów, jeden leci na blondynki inny na czarne, więc tobie pasują te w rajstopach. Mnie też takie sie podobają
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Teraz to już może nie tak bardzo jak kiedyś, ale jakiś tam dreszczyk zawsze jest Ale noszenie, dotykanie itp dalej sprawia mi przyjemność tak jak kiedyś. Nie będę się wykręcał że noszę bo są praktyczne, ciepłe itp - po prostu noszę bo lubię
Dobry wybórpapa_smerf pisze:U kobiety to trochę inna sprawa. To tak jak z kolorem włosów, jeden leci na blondynki inny na czarne, więc tobie pasują te w rajstopach. Mnie też takie sie podobają
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dla mnie zdecydowanie jest to fetysz, why ? Zakładam rajstopy dla tego że podaniecają mnie ładne kobiety w rajstopach, specjalnie uzyłem ładne bo np. nie będzie mnie podniecać według mnie brzydka kobieta gdy nawet będzie miała fajne rajtki. Kobiety bez rajstop już tak bardzo nie wpływają na moją sexualność jak te w rajstopach dlatego czasami wyobrażam sobie że poprostu je mają ;] Niektórych też kręcą same nogi a ja tak nie mam nogi bez rajtek wogóle mnie nie kręcą. Wracając do noszenia badz w moim przypadku zakladania iz nie nosze ich na co dzien i caly czas, kreca mnie kobiety ktore sa w rajtkach i dlatego ze nie moge doznac przyjemnosci z dotyku nog kobiecych w rajtkach sam je zakladam < i tak naprawde tak sie to zaczelo spodobaly mi sie nogi kobiety w rajtkach i ze nie moglem tego dotknac itp. sam ja ubralem. Myśle że w przyszłości gdy bede mial dziwczyne/zone powiem jej o tym ze lubie gdy jest w rajstopach zrozumie to i bedzie je dla mnie nosic nie bede czul potrzeby noszenia rajstop. Ale to nie jest pewne moze z biegiem czasu rajstopy stana sie czescia ubioru tak jak i dla was :>
cala wypowiedz jest szczera, prosze nie wyzyzwac mnie od zbokow czy cus takiego ;p iz zapewne wielu z was mialo/ma w takim wieku takie problemy z nadmierna ilosca mysli o sexie ;]
cala wypowiedz jest szczera, prosze nie wyzyzwac mnie od zbokow czy cus takiego ;p iz zapewne wielu z was mialo/ma w takim wieku takie problemy z nadmierna ilosca mysli o sexie ;]
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jeśli je teraz nosisz na codzień to znaczy, że nie tylko dla podniecenia. Chodzi o to, że jak w nich wychodzisz z domu, to jest też inny powód ich noszenia. Trudno podniecać się na ulicy.cycek pisze:bedzie je dla mnie nosic nie bede czul potrzeby noszenia rajstop.
Ja uważam, że jak ktoś rozsmakował się w przyjemnościach płynących z tego odzienia, to nie pożegna się z nim nawet jak mu kobieta zabronii.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jak będziesz miał dziewczynę odkryjesz urok pończoch i będziesz wolał, by Twoja Pani nosiła pończochy a nie rajstopy. Bo jesli o mnie chodzi, to dla pań pończochy są o 250% seksowniejsze niż rajstopy.cycek pisze:...podaniecają mnie ładne kobiety w rajstopach, ... Myśle że w przyszłości gdy bede mial dziwczyne/zone powiem jej o tym ze lubie gdy jest w rajstopach zrozumie to i bedzie je dla mnie nosic ...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: