CZY RAJSTOPY TO FETYSZ ?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 20 mar 2008, 15:12

nikt nie mowi ze za mlody. skoro napisales w powitaniu to nie kazdy moze pamietac bo tyle osob tam sie przeplatuje. skoro sie tego nie wstydzisz to powinienes miec to takze w profilu i nie denerwuj sie od razu
Mateusz

Post autor: Mateusz » 20 mar 2008, 15:14

nie denerwuje sie, ale przyznaje troche mnie to podirytowalo

chlopak19 napisal:
to co Ty masz 10 lat?? :shock:
tak jakby to bylo jakims przestepstwem
chlopak19

Post autor: chlopak19 » 20 mar 2008, 18:51

nie irytuj sie :) nie chcialem Cie urazic, a jesli urazilem to przepraszam.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2008, 21:48 przez chlopak19, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 20 mar 2008, 22:20

pantyhoseman pisze:..... skoro sie tego nie wstydzisz to powinienes miec to takze w profilu ........
A tak naprawdę czy to ważne ile kto ma lat? Wydaje mi się że poziom człowieka można określić na podstawie jego wypowiedzi. Wygląd danego forumowicza nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Natomiast jeśli chodzi o dojrzałość (nie tą seksualną) to jedni mogą ją mieć w wieku 10 lat, inni do końca życia jej nie nabędą.
Mateusz

Post autor: Mateusz » 20 mar 2008, 22:23

nie uraziles, ale tak to zrozumialem, jakby to bylo nie wiem co

Danon, dobrze wiedziec, ze jest ktos taki ;]
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 20 mar 2008, 22:30

zgadzam sie ale po wieku tez mozna sie czegos dowiedziec i radzic sie kogos jesli wiemy w jakim jest wieku. dam przyklad. jakby ktos chcial sie dowiedziec jak zona ze tak powiem znosi noszenie rajstop to papa smerf moze cos na ten temat powiedziec a ja albo ktos inny raczej nie doradzi prawda?
Mateusz

Post autor: Mateusz » 20 mar 2008, 22:35

no ja na pewno nie xD, ale zawsze mozna spytac, czy ktos cos o tym wie ;)
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 23 mar 2008, 19:56

Dla mnie jest to jedna z części odzieży którą zakłada się każdego dnia.Fetyszem mogą być jedynie dla młodych.
Radziu

Post autor: Radziu » 23 mar 2008, 22:30

nie tylko dla młodych, jest wielu fetyszystów których ciężko zaliczyć do młodych
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 26 mar 2008, 14:20

A ja się przyznam że dla mnie to jednak jest fetysz - gdyby nie to, pewnie bym nie zaczął nosić. A widok kobiety ubranej w rajstopy/pończochy podnieca mnie bardziej niż nagiej.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 26 mar 2008, 19:04

A w tej chwili? Chodzi o to czy jak teraz ubierasz to też masz takie wrazenie, że czujesz się pobudzony seksualnie? Wielu z nas zakładając rajtki za pierwszym razem, gdy od dzieciństwa minęło troche czasu odczuwało specyficzny dreszczyk emocji, ale to po krótkim czasie gasło.
U kobiety to trochę inna sprawa. To tak jak z kolorem włosów, jeden leci na blondynki inny na czarne, więc tobie pasują te w rajstopach. Mnie też takie sie podobają :-D
Obrazek
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 26 mar 2008, 20:11

Teraz to już może nie tak bardzo jak kiedyś, ale jakiś tam dreszczyk zawsze jest ;-) Ale noszenie, dotykanie itp dalej sprawia mi przyjemność tak jak kiedyś. Nie będę się wykręcał że noszę bo są praktyczne, ciepłe itp - po prostu noszę bo lubię :-)
papa_smerf pisze:U kobiety to trochę inna sprawa. To tak jak z kolorem włosów, jeden leci na blondynki inny na czarne, więc tobie pasują te w rajstopach. Mnie też takie sie podobają :-D
Dobry wybór :zdrowko
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 27 mar 2008, 12:01

to zalezy jeszcze, bo ten ktory nosi rajstopy od dziecinstwa nieprzerwanie to zadnych emocji u niego rajstopy nie wywoluja, ale wlasnie jak ktos mial przerwe to z poczatku jest troche dreszczyk, ale wystarczy myslec o tym jak o spodniach i traktowac to jak odziez codzienna w chlodne dni
Mateusz

Post autor: Mateusz » 28 mar 2008, 13:21

pantyhoseman pisze:...ale wystarczy myslec o tym jak o spodniach i traktowac to jak odziez codzienna w chlodne dni
dlaczego tylko w chlodne??

sam bodajze mowiles ze daja uczucie chlodu w cieple dni ;P
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 28 mar 2008, 14:47

oj ja chyba tego nie pisalem. ja poki co nie chodze w rajstopach jesli jest cieplo. moze kiedys ale nie odczywam po prostu takiej potrzeby :]
Mateusz

Post autor: Mateusz » 28 mar 2008, 22:21

@up

jesli nie pisales, to sorki, ale wiele osob tak mowilo, tylko nie pamietam w jakim dziale ;p
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 28 mar 2008, 22:45

bonczo pisze:wiele osob tak mowilo, tylko nie pamietam w jakim dziale ;p
Oj przydał by się Bilobil :lol:
Otóż pisal to kamil, a ja mu przyznałem rację, ale tyczyło to się dobrych bawełnianych rajstop.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 mar 2008, 08:54

to na przyszlosc przypomnij sobie dobrze i pozniej pisz kto co mowil i pisal :]
Mateusz

Post autor: Mateusz » 29 mar 2008, 19:33

dobra :P, jeszcze raz sorki,

papo, dziekuje za przypomnienie ;>
cycek

Post autor: cycek » 20 cze 2008, 19:15

Dla mnie zdecydowanie jest to fetysz, why ? Zakładam rajstopy dla tego że podaniecają mnie ładne kobiety w rajstopach, specjalnie uzyłem ładne bo np. nie będzie mnie podniecać według mnie brzydka kobieta gdy nawet będzie miała fajne rajtki. Kobiety bez rajstop już tak bardzo nie wpływają na moją sexualność jak te w rajstopach dlatego czasami wyobrażam sobie że poprostu je mają ;] Niektórych też kręcą same nogi a ja tak nie mam nogi bez rajtek wogóle mnie nie kręcą. Wracając do noszenia badz w moim przypadku zakladania iz nie nosze ich na co dzien i caly czas, kreca mnie kobiety ktore sa w rajtkach i dlatego ze nie moge doznac przyjemnosci z dotyku nog kobiecych w rajtkach sam je zakladam < i tak naprawde tak sie to zaczelo spodobaly mi sie nogi kobiety w rajtkach i ze nie moglem tego dotknac itp. sam ja ubralem. Myśle że w przyszłości gdy bede mial dziwczyne/zone powiem jej o tym ze lubie gdy jest w rajstopach zrozumie to i bedzie je dla mnie nosic nie bede czul potrzeby noszenia rajstop. Ale to nie jest pewne moze z biegiem czasu rajstopy stana sie czescia ubioru tak jak i dla was :>

cala wypowiedz jest szczera, prosze nie wyzyzwac mnie od zbokow czy cus takiego ;p iz zapewne wielu z was mialo/ma w takim wieku takie problemy z nadmierna ilosca mysli o sexie ;]
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 20 cze 2008, 19:40

cycek pisze:bedzie je dla mnie nosic nie bede czul potrzeby noszenia rajstop.
Jeśli je teraz nosisz na codzień to znaczy, że nie tylko dla podniecenia. Chodzi o to, że jak w nich wychodzisz z domu, to jest też inny powód ich noszenia. Trudno podniecać się na ulicy.
Ja uważam, że jak ktoś rozsmakował się w przyjemnościach płynących z tego odzienia, to nie pożegna się z nim nawet jak mu kobieta zabronii.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 24 cze 2008, 10:01

cycek pisze:...podaniecają mnie ładne kobiety w rajstopach, ... Myśle że w przyszłości gdy bede mial dziwczyne/zone powiem jej o tym ze lubie gdy jest w rajstopach zrozumie to i bedzie je dla mnie nosic ...
Jak będziesz miał dziewczynę odkryjesz urok pończoch i będziesz wolał, by Twoja Pani nosiła pończochy a nie rajstopy. Bo jesli o mnie chodzi, to dla pań pończochy są o 250% seksowniejsze niż rajstopy.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 25 cze 2008, 00:21

Ja też lubię kobiety w pończochach. Tzw "Easy access". Ale strasznie mnie podniecają także w rajstopach bez majtek. W rajstopach i z fajnymi majtkami.
Pod rajstopy odradzam majciochy wielkości szafy gdańskiej. Takie mnie nie kręcą.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 27 cze 2008, 17:29

dr.pantyhose pisze:Ja też lubię kobiety w pończochach. Tzw "Easy access". Ale strasznie mnie podniecają także w rajstopach bez majtek.
a jak fajne są pończochy bez majtek, to chyba nie muszę wspominać.
PS
Chyba czas skończyć ten wątek, bo nas ktoś wyprosi z forum.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 29 cze 2008, 00:28

he he :mrgreen: :lol:
ODPOWIEDZ