Rajstopy błyszczące
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Kupiłem za 57zl a to dlatego że w sklepie gatta. Nie chciało mi się zamawiać przez internet i czekać. Wolałem mieć je od razu i przy zakupie zobaczyć je na żywo. A nie kupić i potem myśleć, że bez sensu w wydałem kasę. Powiem szczerze jeszcze raz nie żałuje wydanych pieniędzy. Doktorku ale ten szew wcale nie przeszkadza a nawet wg mnie dodaje ekstrawagancji. Właśnie już drugi dzień po zakupie noszę je przez cały dzień i rewelacyjne opinaja nogi. Nawet w nich byłem na wyjściu na ulicy, co u mnie jest zadkoscia. Fakt zucaja się w oczy ale reakcje ludzi nie były zbyt wielkie. Może trochę złe zrobiłem zestawienie ubraniowe ale moja garderoba na razie jest słaba. Muszę to jakoś nadrobić. Powiem krótko polecam.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
kupiłem te z gatty ogólnie ok fajnie się błyszczą są miłe przypominają legginsy z lycry tylko ze mają stopy:)
jedyny minus to że faktycznie są małe przy rozmiarze 4 ledwo się wciskam szczególnie przy stopach ciężko się zakłada.
Miałem kiedyś takie z calzedonia były lepsze bo bardziej rozciągliwe (bez problemu wchodziłem w 3) niestety chyba już ich nie produkują. Jeszcze różnicą miedzy nimi były w gattcie od wewnątrz nóg a w calzedoniach z tyłu. Pod tym względem bardziej odpowiada mi gatta.
No i cena z tego co pamiętam bardzo zbliżona do siebie a przecież gatta nie ma polotu do calzedoni więc ich ceny powinny być niższe.
jedyny minus to że faktycznie są małe przy rozmiarze 4 ledwo się wciskam szczególnie przy stopach ciężko się zakłada.
Miałem kiedyś takie z calzedonia były lepsze bo bardziej rozciągliwe (bez problemu wchodziłem w 3) niestety chyba już ich nie produkują. Jeszcze różnicą miedzy nimi były w gattcie od wewnątrz nóg a w calzedoniach z tyłu. Pod tym względem bardziej odpowiada mi gatta.
No i cena z tego co pamiętam bardzo zbliżona do siebie a przecież gatta nie ma polotu do calzedoni więc ich ceny powinny być niższe.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak to fakt mała rozmiarówka. Ale po kilku dniach noszenia i praniach ale tylko w rękach zakłada się je lepiej i łatwiej. Tak przy stopach ciężko je zakładać. Ale wydaje mi się, że o to chodzi. Bo przez to bardzo dobrze Przylegają do nóg jak druga skóra. Po całym dniu noszenia wcale nie czuje się żeby uwierały czy przeszkadzały. Takie są moje odczucia. Uczucie jakby był przyklejone i bardzo mało się zsuwają o ile nosi się je na wygolone nogi.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- SimZen
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Gatta Black Brillant fotki --> http://kolorowenogi.pl/ale-to-juz-bylo/ :)
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja kupiłem i nie żałuję. Są super. Tak jak opisali to prawda. Ciężko się zakłada na stopy i na łydki. Ale po kilku praniach już łatwiej. Są bardzo miłe w dotyku i noszeniu. Fakt nie wiem czemu zsuwają się z tyłka. Często ich używam i mogę powiedzieć, że są trwałe. Cena trochę powala a i ten rozmiar 4 jak na moje 177cm to są na styk. Fakt chudy nie jestem. Mimo wszystko uważam za godne polecenia
Noszę rajtki bo lubię
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
http://www.e-marilyn.pl/pl/18499,rajsto ... 0-,article
A ktos kupował te rajtki ciekaw jestem bo bardzo mi sie podobaja
Prosze odpiszcie
A ktos kupował te rajtki ciekaw jestem bo bardzo mi sie podobaja
Prosze odpiszcie
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie myślę że są ok mimo ciepła uczucie jakby chlodzily. Ja często je noszę no chyba że jest powyżej 26 stopni. Kurcze potrzebuje kupić sobie druga parę ale w Warszawie ich już nie mają w salonach Gatta. Bo to podobno byla seria zimowa i koniec narazie produkcji. Szkoda bo mi bardzo one odpowiadają. takie fajne i po prostu koniec
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Zamawiał ktoś rajstopy z chin? Na przykład takie http://www.aliexpress.com/item/BONAS-Br ... 69983.html
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: