Ciekawa teoriadr.pantyhose pisze:Wzmocnienie na palcach może być potrzebne aby zasłonić jakiś problem z palcami. Obgryzione paznokcie, grzybicę, inne choroby tychże paznokci.
Rajstopy bez części majteczkowej, ze wzmocnionymi palcami?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Gdyby kogoś interesowało - udało mi się w końcu znaleźć rajstopy najbliższe tym, które miałem. To model Gatta Estella, ale co ciekawe, to niektóre mają widoczne, a niektóre już niewidoczne wzmocnienie palców, ale nie różnią się grafiką, jedynie tą informacją z tyłu opakowania. Prawdopodobnie jest to jakiś starszy model, bo w 3 firmowych sklepach Gatty takich nie mają (ponoć były ale je wycofali), w kilku Rossmannach także są te nowe, znalazłem je w końcu chyba w ostatnim małym sklepiku z rajstopami jaki istnieje w tym mieście
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Levante - model Star
Producenci spełniają wszelkie zachcianki, tylko że nie wiem po co tzw. "wzmocnione palce" skoro nie wzmacniają, a tylko dają mało estetyczny efekt. Szczególnie u kobiet jest wyśmiewane w połączeniu z obuwiem z odkrytymi palcami.
Podobnie ma się sprawa z tzw. częścią majtkową. Pół biedy jeśli ma wyprofilowany kształt, ale już zaciemnienie ma udach wygląda komicznie zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.
Producenci spełniają wszelkie zachcianki, tylko że nie wiem po co tzw. "wzmocnione palce" skoro nie wzmacniają, a tylko dają mało estetyczny efekt. Szczególnie u kobiet jest wyśmiewane w połączeniu z obuwiem z odkrytymi palcami.
Podobnie ma się sprawa z tzw. częścią majtkową. Pół biedy jeśli ma wyprofilowany kształt, ale już zaciemnienie ma udach wygląda komicznie zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Gdybyś je kupił i nosił, to zobaczyłbyś, że nie mają części majteczkowej oraz posiadają wzmocnione palce.dr.pantyhose pisze:Levante Star niestety nie są takie jak opisywałem.
http://www.amazon.de/Levante-LEVANTE-St ... B008VRZ1LC
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ADRIAN Rajstopy SAGITTA string 40 den takżę według opisu mają mieć wzmocnione palce no to zakupiłem,wygląda to tak :majtki bez żadnego wzmocnienia tylko szew i dalej normalny materiał,palce- widać zmianę ułożenia nitek ale nie jest to grubszy material czy coś tylko inaczej upleciony,wizualnie brak jakiegoś pogrubienia i wszystko widać tak samo jak w innej części stopy.Tak więc ja sobie także szukam dalej :((
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Szukaj starego modelu Gatta Estella, jak pisałem wcześniej. Mi zostały już tylko jedne, prawie wszystkie w sklepach jakie widziałem są już bezpalcowe.robercik pisze:ADRIAN Rajstopy SAGITTA string 40 den takżę według opisu mają mieć wzmocnione palce no to zakupiłem,wygląda to tak :majtki bez żadnego wzmocnienia tylko szew i dalej normalny materiał,palce- widać zmianę ułożenia nitek ale nie jest to grubszy material czy coś tylko inaczej upleciony,wizualnie brak jakiegoś pogrubienia i wszystko widać tak samo jak w innej części stopy.Tak więc ja sobie także szukam dalej :((
Ostatnio kupiłem kilka par tutaj:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4761466289
Nie jest to najwyższa półka, wzmocnienia na palcach są jakby z innego materiału i wydają się delikatniejsze (!) niż reszta, ale wizualnie się odcinają i jest ok :)
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Mimo swojej niechęci do Gatta ze względu na szorstki materiał lycra. Zwracam honor. Kupiłem w Rosmanie jedna parę Gatta Estella Golden i sa boskie warto było wydac 10,99zł za parę. Mega połysk w świetle no i śliskie na maksa. Oczywiscie + brak części palcowej. Bradzo przyjemnie się je nosi, w sumie to nawet nie czuję że je mam na sobie.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Rajstopy bez części majteczkowej, ze wzmocnionymi palcam
Estella "starego typu" (ze wzmocnieniem na palcach) wydawała się bardziej błyszcząca i miła. Chętnie też bym jeszcze gdzieś odnalazł taką parę. Niestety, nowe, bez wzmocnienia są już bardziej szorstkie, chyba że wszystko jest przypadkiem losowym i różnie można trafić
Rajstopy są super!
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Rajstopy bez części majteczkowej, ze wzmocnionymi palcam
Rajstopy Roko model Marta, mega połysk, płaski szew pionowy, bez zaznaczonej części majteczkowej, spore wzmocnienie na palcach, są świetne!