Rajstopy bez części majteczkowej, ze wzmocnionymi palcami?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Rajstopy bez części majteczkowej, ze wzmocnionymi palcami?
Od jakiegoś czasu szukam takich rajstop 15-20 den i za nic nie mogę znaleźć - kiedyś kupiłem takie przypadkiem, została mi ostatnia para, ale niestety nie pamiętam firmy ani modelu. Czy ktoś może się orientuje gdzie można takie kupić?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam,zajrzyj na strone ADRIANA,chyba jedne są bez częsci majteczkowej plus wzmocnienia na palcach choć na zjęciu nie widać za bardzo a w opisie jest,a drugie majtki bikini mają,pozdrawiam.
EXCLUSIVE Rajstopy String lub VULPES Rajstopy Bikini
jeśli nie pasują to pozostaje przedrzeć się przez ofertę na znanym portalu aukcyjnym
jeśli nie pasują to pozostaje przedrzeć się przez ofertę na znanym portalu aukcyjnym
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Radziu jak zwykle bardzo pomocny - w życiu nie wpadłbym na tak genialny pomysł. Jak nie masz zamiaru wnieść czegoś do tematu to po prostu nie pisz.
Byczunio - pytałem u Gatty, Marylin i Veneziany i nic nie mieli. Na lokalnym targowisku też niestety lipa.
Dzięki robercik, zorientuję się u Adriana, chociaż zamawiać wysyłkowo trochę średnio mi się widzi ;) Ale jak nie będzie wyjścia to trudno.
Byczunio - pytałem u Gatty, Marylin i Veneziany i nic nie mieli. Na lokalnym targowisku też niestety lipa.
Dzięki robercik, zorientuję się u Adriana, chociaż zamawiać wysyłkowo trochę średnio mi się widzi ;) Ale jak nie będzie wyjścia to trudno.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
To samo chciałem napisać, ale zaraz by było że .....byczunio pisze:Sorry, ale jak dla mnie idea rajstop bezmajtowych kłuci się ze wzmocnieniami na palcach. No, chyba, że ktoś chce się przebrać za kowbojkę i założyć białe kozaczki do kusej spódniczki.
Takie rajstopy to przecież do krótkich spódniczek i szortów, lub długiej spódnicy z długim rozpierdakiem.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie pytałem nikogo o zdanie na ten temat więc proszę o ucięcie tej bezsensownej dyskusji. Jeśli ktoś zna takie rajstopy i może pomóc to byłoby miło, a jeśli nie to proszę nie zaśmiecajcie wątku.Radziu pisze:To samo chciałem napisać, ale zaraz by było że .....byczunio pisze:Sorry, ale jak dla mnie idea rajstop bezmajtowych kłuci się ze wzmocnieniami na palcach. No, chyba, że ktoś chce się przebrać za kowbojkę i założyć białe kozaczki do kusej spódniczki.
Takie rajstopy to przecież do krótkich spódniczek i szortów, lub długiej spódnicy z długim rozpierdakiem.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie mamy, ale e rajstopy zalozyla tylko raz i twierdzi, że zbyt są błyszczące,moze i ma racje we fleshu aparatu, lepiej wygladają te z biedronki. Czasem je zaakładam bo fajnie się je nosi.Grzeslaw pisze:Maks co wy macie z żoną wspólną bieliznę?maks1910 pisze:Też polecam z Fiore model ADA, mam takie czarne są super śliskie w dotyku i z subtelnym polyskiem,
ponadto:
Fiore IDALIA 20 den z polyskiem, kupiłem takie żonie i czasem je zakładam, mega sexowne i ich odpowiednik 40den nie pamietam nazwy.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Udało mi się dzisiaj znaleźć w drogerii rajstopy Adrian Exclusive i pomimo że na opakowaniu jest zaznaczone że mają wzmocnione palce, to w rzeczywistości tak nie jest :o No nic, szukam dalej...robercik pisze:Witam,zajrzyj na strone ADRIANA,chyba jedne są bez częsci majteczkowej plus wzmocnienia na palcach choć na zjęciu nie widać za bardzo a w opisie jest,a drugie majtki bikini mają,pozdrawiam.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Czasem można się zdziwić bo mocne i widoczne wzmocnienie na palcach w rajstopach lub pończochach nie jest mocniejsze niż (prawie nie widoczne wzmocnienie) wplecione w całość . No ale to moje osobiste doświadczenie i sugestia.
Co kto lubi i co komu odpowiada. Fakt że takie rajstopy, wymuszają dużej dbałości o właściwe pielęgnowanie paznokci stóp.
Co kto lubi i co komu odpowiada. Fakt że takie rajstopy, wymuszają dużej dbałości o właściwe pielęgnowanie paznokci stóp.
-
- ModTeam
- Kontakt:
Takie jest prawdziwe zastosowanie wzmocnienia czy to na palcach czy w majteczkach czy w klinie (oprócz dodatkowego materiału do zwiększonej rozciągliwości).
Sam zauważyłem, że rajstopy bez wzmocnień albo ze wzmocnieniami prawie niewidocznymi płynnie przechodzące w zgrubienie materiału robione według nowoczesnych technologii są również trwałe jak i te klasyczne ze starodawnymi wzmocnieniami. Podobają mi się wszystkie wersje. Zależy do czego. A przy tym nie ma znaczenia wytrzymałość gdy ma się dopracowane paznokcie i miękką skórę na stopach.
Sam zauważyłem, że rajstopy bez wzmocnień albo ze wzmocnieniami prawie niewidocznymi płynnie przechodzące w zgrubienie materiału robione według nowoczesnych technologii są również trwałe jak i te klasyczne ze starodawnymi wzmocnieniami. Podobają mi się wszystkie wersje. Zależy do czego. A przy tym nie ma znaczenia wytrzymałość gdy ma się dopracowane paznokcie i miękką skórę na stopach.
dr.eklektyczny