Mężczyzna w pończochach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Matthew
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Na dobrze wydepilowanych nogach dobrze trzymają się pończochy z trzema lub czterema paskami silikonu. Miałem kiedyś z dwoma paseczkami, jakieś takie tanie z hali i jeszcze przed wyjściem z domu zjeżdżały, ale takie o których tutaj mówię ciężko ściągnąć nawet szarpiąc je w dół. :) Te które ja miałem, to bodajże były z firmy marilyn. Nie pamiętam niestety dokładnie modelu.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Noszę pończochy z podwójnym paskiem silikonu i nie zjezdżają mi. To nie jest kwestia liczby pasków silikonu a tęgości manszety. Jak ktoś ma chude nogi to mu każde pończochy będą się zsuwały. Generalnie pończochy firm włoskich i francusich są na szcuplejsze nogi niż szyte w Polsce, Niemcowni czy w Russianstanie nie mówiąc o Kitaju, bo tam nic nie trzyma rozmiarówki.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Nie zgodzę się z tym jeżeli chodzi o niemieckie produkty, ponieważ kupiłem kiedyś pończochy niemieckie firmy Kunert (nadal dostępne na allegro) i na opakowaniu jest tak szeroka rozmiarówka, że każdy sobie coś dobierze (na allegro jest trochę gorzej z pełną ofertą). Jak się dokładnie wgłębi w tą tabelkę, to można nawet dobrać rozmiar pończoch na wzrost 190cm i chude nogi w udach, albo na grube uda.byczunio pisze:Niemcowni czy w Russianstanie nie mówiąc o Kitaju, bo tam nic nie trzyma rozmiarówki.
Co do reszty, czyli Rus lub kitaj, to nie miałem styczności, więc nie wiem.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
W ostatnią niedzielę miałem na sobie pończochy do spodenek z czterema paskami silikonu. Pomimo to gdy podczas przerwy w podróży wchodziłem do budynku z restauracjami przy stacji benzynowej to czułem że jedna z nogawek się zsuwa. Każdy krok I jest niżej. Setka ludzi I ja. Trzymałem się za kolano przez spodnie I tak dokuśtykałem udając ból nogi do ubikacji. Po tej przygodzie podciągnąłem obie pończochy wysoko I o dziwo mocniej naciągnięte pod same pachwiny nie zsuneły się już ani razu.
dr.eklektyczny
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
ja też nasuwam pończochy jak najwyżej i wtedy się trzymajądr.pantyhose pisze:W ostatnią niedzielę miałem na sobie pończochy do spodenek z czterema paskami silikonu. Pomimo to gdy podczas przerwy w podróży wchodziłem do budynku z restauracjami przy stacji benzynowej to czułem że jedna z nogawek się zsuwa. Każdy krok I jest niżej. Setka ludzi I ja. Trzymałem się za kolano przez spodnie I tak dokuśtykałem udając ból nogi do ubikacji. Po tej przygodzie podciągnąłem obie pończochy wysoko I o dziwo mocniej naciągnięte pod same pachwiny nie zsuneły się już ani razu.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Mężczyzna w pończochach
Pończochy, pończochami. Ja ostatnio kupiłam w Yvon bransoletkę dla mojego chłopaka. Bardzo mi się podoba ale ciągle zastanawiam się, czy tabu nie zabroni mu przyjęcia tego prezentu. Co myślicie o męskiej biżuterii? Ja uważam, że to bardzo dobry trend.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
Też bym chciał, by tu się coś zmieniło, ale pożyjemy zobaczymyAriana92 pisze:Pończochy, pończochami. Ja ostatnio kupiłam w Yvon bransoletkę dla mojego chłopaka. Bardzo mi się podoba ale ciągle zastanawiam się, czy tabu nie zabroni mu przyjęcia tego prezentu. Co myślicie o męskiej biżuterii? Ja uważam, że to bardzo dobry trend.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam wszystkich . Mam pytanie : czy sa tutaj Panowie ktorzy pamietaja nylonowe ponczochy do pasa ? A moze sami je przymierzali ( ubierali sie w nie ) ?