Hej

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

prezes22
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: prezes22 » 12 gru 2013, 11:07

karol pisze:Piszę tak jaka jest rzeczywistość i jak myślą pozostali zwykli ludzie a niektórzy są o wiele gorsi odemnie, ja to i tak piszę w dość łagodny sposób, ponieważ chce poznać waszą logikę, tylko nie rozumiem waszej złości przez moje wpisy, a z przyjaciółmi to się po wyzywamy w formie żartów Heh, a i się nie bój na mój widok nikt nie zwymiotuje ponieważ żadna dziewczyna mnie nie wyśmiała z mojego wyglądu i ubioru a poznałem i nadal poznaje wiele dziewczyn, przeważnie na imprezach w klubie gdy zaczynam rozkręcać swoich przyjaciół przy okazji pozna się jakąś laskę, a potem to już z górki bajer. :) A pomijając to, ja jestem takim człowiekiem że gdy próbuje mnie ciskać to ja napewno nie odpuszczam i zawsze mam ostatnie słowo, tak już mam z natury.
@Karol - tak czytam twoje posty i jedna rzecz mnie zastanawia. Praktycznie za każdym razem piszesz, że jesteś super i jest wielu gorszych od Ciebie. Podkreślasz to pisząc, że chodzisz do klubów, rwiesz laski, rozkręcasz imprezy i w ogóle jesteś niesamowity a dziewczyny Cię uwielbiają. Najwidoczniej cały czas potrzebujesz akceptacji rówieśników i regularnych imprez, bo bez tego zapewne czułbyś się dziwnie. Skoro inni użytkownicy tego forum nie chodzą na imprezy i nie rwą co chwilę nowej laski - to muszą być nienormalni. A nie przyszło Ci do głowy, że niektórzy są starsi, mają żony, dzieci i z nimi spędzają dużo czasu? Noszę rajstopy głównie pod spodnie (chyba, że jeżdżę na rowerze, to pod krótkie spodenki), ale nie da się ich nie zauważyć jak idę np. do znajomych i jestem u nich w domu bez obuwia. Jestem pewien, że zauważyli to i w żaden sposób nie zmieniło to naszej znajomości, nie uważają mnie za dziwaka.
Miałbyś odwagę spotkać się z nowo poznaną dziewczyną i pokazać jej (choćby mimochodem) że nosisz rajstopy? A założyłbyś wtedy kalesony bez obawy, że uzna Cię ona za jakiegoś starego dziadka kalesoniarza (bez urazy dla starych dziadków) i zerwie z Tobą znajomość?
Widzisz - jak ludzie mają trochę więcej lat to nie zależy im na powierzchownej akceptacji przez innych, bo swoją wartość pokazują tym jak żyją. Ci, którzy noszą rajstopy nie oczekują zachwytów uwielbienia (tak jak Ty w dyskotece), a robią to dla siebie bo to lubią i uznają to za wygodę, a ich znajomi cenią ich za to jakimi są, a nie za to, że rwą laski i mają super gadkę i kozaczą na imprezach.
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 12 gru 2013, 19:20

Jako faceta który był w dyskotece 2 razy - pierwszy i ostatni, czyli w sumie jeden raz, a który za parę dni będzie obchodził 25-lecie ślubu ogarnia mnie pusty śmiech.
Jasiek
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 12 gru 2013, 20:48

Karol ty mnie nie zrozumiałeś. Twój język polski, którym do nas przemawiasz jest jak tak kiepski jak mój angielski. Da się zrozumieć ale brzmi infantylnie. Czy mógłbyś tworzyć poprawne zdania z przecinkami, kropkami i bez wtrąceń typu "heh", "bajer", . Będzie łatwiej zrozumieć.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 13 gru 2013, 05:48

Radziu pisze:Granice są płynne i każdy je ustala według swojego gustu. Tak samo może ktoś zwymiotować na widok ciebie w rajstopach. No tak, ale ty je nosisz pod spodnie, a skoro tak, to czego tu szukasz? Trudno nazwać modą coś czego nie widać.
popieram, bo u Karola jest co najwyżej nową mówa, bo o tym mówi, a tego nie pokazuje, a ubrać się modnie to znaczy pochwalić się by wszyscy widzieli :-)
Basiek

Post autor: Basiek » 13 gru 2013, 16:15

Sory ale spódnica to bardzo duża przesada, dalsze kobiece ubrania zostawiam tranwescytom z kolei tych i homosiów nie toleruje i nie nawidzę no poprostu nie mogę na patrzeć, a co do wiosek polskich to nie jest tak dokładnie jak myślicie, na wsi jest zajebiście a nie przyjemne zapachy to są tam gdzie ludzie mają gospodarki no i na polach jak coś rozrzucają a tego teraz nie ma dużo napewno jest więcej zalet niż wad w naszych wioskach, a ja też jak i połowa ludzi nie lubi takich zapachów i nie pracuje w takich warunkach ale co na wsiach jest najlepsze to sporo pięknych dziewcząt :-D
Dawno tu nie pisałem, dość często zagląda, i widzę rodzynek. Oczekujesz tolerancji ? a sam nie masz zbyt szerokiego horyzontu. Wiem kultura czereśniacka już tak ma. (czereśniactwo tyczy się i miasta i wsi taki wspólny mianownik wiejsko miejski czereśniak).
Masz kłopoty z myśleniem, szkoła tego nie uczy, mama tato pewnie też nie.
Stąd stworzyłeś swój świat uprzedzeń tylko nie do siebie.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 14 gru 2013, 01:09

Szczerze rajstop nie nosiłem i nie noszę i nie mam zamiaru, po pierwsze nie potrzebuje akceptacji bo ją mam, po drugie nie jestem w stałym związku bo nie lubię być ograniczany ponieważ nie mógłbym zdradzać osoby która by mnie kochała, a przyjaciele tak samo wyśmiewają takich ludzi jak wy i gejów i trans.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 14 gru 2013, 01:51

Nowa dziewczynka witaj Basiu jestem tu żeby się po śmiać z takiego jak ty, i czytaj to uważnie. nie potrzebuje twojej tolerancji bo ja toleruje tylko normalnych, zwyczajnych ludzi, następnie lepiej być czereśniakiem (chociaż nim nie jestem) niż fetyszystą nawet takiej kultury nie ma jak już to łacina podwórkowa, tak się mówi. Kolejnie muszę cię z martwić ponieważ nie mam żadnych problemów, w porównaniu z tobą, i prawdopodobnie jestem lepiej jestem wykształconym człowiekiem niż ty, a że byki w pisowni robię to mam gdzieś bo wy też robicie zajebiste błędy więc proszę mnie nie oceniać po pisowni,też jakbyś chciał wiedzieć to ja cały czas się uczę i dalej mam zamiar się uczyć w szkole. Na koniec ja tu piszę jakie jest moje życie a piszę tą ciekawszą część ponieważ w drugim rozdziale mojego życia to jest praca nic pozatym. Więc nie jestem człowiekiem kutry ma bójną wyobraźnię jak co niektórzy na tym forum, jedynie co z rajstopami to nabiłem was w butelkę. Jeżeli niechcecie pisać dalej ze mną to nie odpisujcie na ten wpis, a jeśli dalej będziecie odpisywać to ja również bo zawsze mam odpowiedź i ostatnie zdanie, dlatego darujcie sobie dalsze komentarze, dla zachęty żegnam.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 14 gru 2013, 09:06

Jak widać jakiś troll probuje się tu dowartościować. Tacy ludzie mając problemy w życiu realnym, próbują się wywyższać w świecie wirtualnym, bo tylko tu sobie radzą, realny świat ich przerasta.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 14 gru 2013, 09:45

Ale wielu skutecznie wyprowadził w pole nawet adminów, którzy uwierzyli, że oto kolejny nowomodny, a on se jajca z nas robił :-D
prezes22
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: prezes22 » 14 gru 2013, 18:17

Grzeslaw pisze:Ale wielu skutecznie wyprowadził w pole nawet adminów, którzy uwierzyli, że oto kolejny nowomodny, a on se jajca z nas robił :-D
Czy ja wiem czy robił? Jeszcze niedawno istniało pojęcie 'dzieci neostrady', którym włączenie przeglądarki internetowej automatycznie wyłączało myślenie, i to jest taki przykład.
Kolega Karol najlepszych przyjaciół poznaje w dyskotece, wyznacznikiem normalności i atrakcyjności jest wyrywanie tam co chwilę nowych dziewczyn a nie będzie się żenić bo nie będzie mógł zdradzać. Jest (ponoć) wykształcony, ale sadzi byki w tekście bo inni też tak robią - ogólnie poziom piaskownicy. Nie wierzę też, że pracuje, ew. utrzymuje się z własnej pracy, bo jak człowiek rozpoczyna ten etap w życiu to zazwyczaj ogląd i pogląd na świat mu 'dorośleje'. Po koledze wnioskuję, że jest nadal na poziomie nastolatka z gimnazjum.

Sugestia do admina o zamknięcie tematu bo pole do dyskusji się wyczerpało. W szczególności wątek nowomodowy, bo na dyskusję z Karolem o życiu i o tym co w nim ważne i normalne trzeba poczekać jeszcze kilka lat.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 14 gru 2013, 18:32

prezes22 może wtedy temat zostanie zamknięty, kiedy admin zaliczy parę obelżywych słów od Karola, bo kiedy ja takowe zaliczałem to admin był na nie ślepy, a kiedy ja otworzyłem temat na kanwie obelg w moim kierunku to admin czym prędzej go zamknął :-)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 14 gru 2013, 20:22

Zgodnie z życzeniem zamykam, bo trolli tu nam nie potrzeba.
dr.eklektyczny
Zablokowany