Hej

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 08 gru 2013, 19:16

Witaj Karolu!
Obrazek
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 07:56

Grzesław ale ty masz zryty beret, mi się nic nie wydaje tylko wiem że jestem normalny i napewno jestem lepszy w czymś od nich jak już tak chcesz wiedzieć, a te twoje tematy o sukienkach i spódnicach czy ty w nich chodzisz czy nie to mi koło ch**ja latają ja nawet nie mam zamiaru patrzeć na to więc daj sobie spokój już, bo widzię że humorki masz nawet jak dziewczynka. :-D
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 07:59

Siema papo smerfie!
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 09 gru 2013, 15:37

Karolu, w kategoriach ogólnych też nie jesteś normalny, bo fascynujesz się tym, co dla innych jest normalne, czyli rajstopami, a na dodatek je ubierasz co jest ujmą dla "prawdziwego" faceta.

Tak więc nikt nie jest z nas normalny, albo wszyscy jesteśmy normalni, zależy jak na to spojrzeć. Jak tolerować to wszystko i wszystkich, byle oni nie przynosili krzywdy innym.
Chłopaki przestańcie sobie wymyślać, na priwie się dogadajcie i niech karawana idzie dalej!
Obrazek
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 09 gru 2013, 17:10

Papo proponuje forum zmienić na moda zrytych beretów, może ten "normalny" zacznie kumać gdzie wlazł? :-(
a na privie nie mam czego wyjaśniać :-(
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 22:15

No właśnie wiem gdzie wlazłem i tego żałuję, bo nie wiem jak usunąć ten szajs, aha i jeszcze jedno ja mówiłem tylko że ty masz zryty beret bo ty nic nie rozumiesz, przekręcąsz zdania i szukasz przyczyn z byle czego, albo ty jesteś ograniczony umysłowo lub naprawdę ty masz jakieś problemy ze sobą grześ.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 09 gru 2013, 22:22

Jak ci się nie podoba to nie musisz tu wchodzić. Chyba nikt cie nie zmusza?
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 22:23

A co do słowa fascynacja które napisałem w pierwszym poście, to trochę przesadziłem bo ja tylko lubię rajstopy i też jak już mówiłem mnie mniej niż 100 den.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 22:27

Wiesz mam z tego niezły ubaw heh, a jak chcesz mnie się pozbyć to powiedz jak usunąć konto. : d
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 09 gru 2013, 22:30

I dobrze jest. Chcesz żeby Cię ludzie akceptowali takim jakim jesteś, akceptuj ich jakimi są. Nie potrzebne jest stopniowanie normalności i nienormalności.
Unikaj obrażania innych, masz szansę, ze Ciebie nie będą obrażali.
Obrazek
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 09 gru 2013, 22:32

Karol ! Wystarczy że nie będziesz już nic pisał a za jakiś czas konto samo zniknie. I proszę cię nie obrażaj tu nikogo jak również sam nie zgrywaj urażonego za inne zdanie niż twoje.
dr.eklektyczny
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 23:09

Ok i ja nie zgrywam urażonego bo nawet nie jestem, piszę tutaj tylko co widzię i myślę.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 09 gru 2013, 23:22

Gadka szmatka ja z normalnymi ludźmi się zawsze dogadam, bo ja mam masę przyjaciół a nawet gdy pojadę na imprezę do klubu czy gdzie indziej to zawsze się kogoś pozna, mnie ludzie akceptują i lubią, tylko tutaj niektóre osoby są dziwni i ograniczeni i ciężko się z kilkoma osobami dogadać jakoś ta moda nieźle wam odbija na głowę, i widać że się różnię od was bo nie potrafimy się dogadać.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 10 gru 2013, 01:08

I co cie do nas tak naprawdę sprowadza?
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 10 gru 2013, 10:35

karol, prowokujesz kłótnię. A miałem Cię za poważnego użytkownika.
Jak ktoś ma inne zdanie niż Ty, to nie znaczy, że upadł na głowę. Jeżeli przejrzysz profile to z łatwością zauważysz, ze większość tu jest od Ciebie starsza, bardziej życiowo doświadczona i raczej nauczycieli nie potrzebuje. Forum jest "bandą" przyjaciół i dołącz do nich, lub rzeczywiście jak niektórzy podpowiadają odejdź.
Obrazek
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 10 gru 2013, 22:30

Założyłem konto tutaj ponieważ po części stosuje nową modę, ale teraz to już nic bo daliście mi do zrozumienia żeby się ogarnąć i skończyć z rajstopami bo to nie jest normalne więc dzięki Heh, no i widzę że starsi jesteście ale czy doświadczeni w życiu to wątpię w to, ja bym wam pokazał co to jest prawdziwe życie, jedynie w czym macie doświadczenie to chodzenie w sukienkach, spódnicach i szpilkach to wam gratuluję waszego doświadczenia i życzę powodzenia. A jeszcze jedno ja tej kłótni nie zaczęłem tylko ktoś się oburzył że nie akceptuje i nie toleruje pedałów i tranwescytów jak i większość ludzi na świecie.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 10 gru 2013, 22:57

Sukienki, spódnice, szpilki są tak samo normalne jak rajstopy.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 11 gru 2013, 07:50

Dla kobiety żeby wyglądała seksownie i kusząca dla mękiego oka, a facet raczej tak nie wygląda w tym stroju he he.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 11 gru 2013, 07:56

Wszystko kwestia dobrania wszystkiego do siebie. No i gustu, a gusty jak dupa, każdy ma swój. Jednemu nie podobają się rajstopy, innemu spódnice.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 11 gru 2013, 14:35

No stary ale są jakieś granice męskiego gustu, no bo raczej w spódnicy facet nie wygląda seksownie, bo jak bym zobaczył faceta w takim stroju to bym w szoku, nawet nie jestem świadom swojej reakcji lub bym z wymiotował, a rajstopy to jeszcze ujdą bo ubierze się pod spodnie żeby było ciepłej no i nie zachoruje się tak prędko, więc jest ok bo tego nie widać a pod spodnie nikt nie będzie nikomu zaglądał.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 11 gru 2013, 15:18

Granice są płynne i każdy je ustala według swojego gustu. Tak samo może ktoś zwymiotować na widok ciebie w rajstopach. No tak, ale ty je nosisz pod spodnie, a skoro tak, to czego tu szukasz? Trudno nazwać modą coś czego nie widać.
Awatar użytkownika
mariusz
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: mariusz » 11 gru 2013, 22:15

Kolega strasznie się czepia homoseksualistów i transów, a jak to mówią: Kto się czubi ten się lubi.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 11 gru 2013, 23:04

Karol a tak na marginesie to powiedz nam (a może tylko mi bo reszta rozumie ten bełkot) o co chodzi z tym twoim językiem polskim ? Czy wszystkie nastolatki używają takiego języka ? Czy rozmowa pomiędzy wami to bezustanne prowokowanie się i obrażanie ?
dr.eklektyczny
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 12 gru 2013, 02:05

Piszę tak jaka jest rzeczywistość i jak myślą pozostali zwykli ludzie a niektórzy są o wiele gorsi odemnie, ja to i tak piszę w dość łagodny sposób, ponieważ chce poznać waszą logikę, tylko nie rozumiem waszej złości przez moje wpisy, a z przyjaciółmi to się po wyzywamy w formie żartów Heh, a i się nie bój na mój widok nikt nie zwymiotuje ponieważ żadna dziewczyna mnie nie wyśmiała z mojego wyglądu i ubioru a poznałem i nadal poznaje wiele dziewczyn, przeważnie na imprezach w klubie gdy zaczynam rozkręcać swoich przyjaciół przy okazji pozna się jakąś laskę, a potem to już z górki bajer. :) A pomijając to, ja jestem takim człowiekiem że gdy próbuje mnie ciskać to ja napewno nie odpuszczam i zawsze mam ostatnie słowo, tak już mam z natury.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 12 gru 2013, 09:28

Chciałbym zobaczyć reakcję twoich kolegów na widok ciebie w rajstopach. Żadna dziewczyna nie śmiała się z twoich rajstop?
Zablokowany