Kalesony unisex
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Kalesony unisex
W Lidlu od 24 października będą kalesony UNISEX z angorą. Do kompletu jest bluzka/podkoszulka, ale tym razem rozgraniczyli na damską i męską. Damska ma dekolt z koronką.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
W Lidlu w UK pojawiły się kalesony damskie. Nazwane są kalesony ( w języku angielskim - long johns) z dopiskiem damskie. Obok na półce są leginsy z dopiskiem damskie. Zobaczycie pewnie niebawem, bo w Polsce jest ten sam towar za około 2 tygodnie (jeśli już ich nie ma).
Czyli w odwrotną stronę jak już nie raz dowodziliśmy nie ma skrupułów w zapożyczaniu męskich rzeczy przez kobiety. A na odwrót nie mam mowy. Są debaty w telewizji że facet wygląda ciotowato. Jak we wspomnianym kiedyś programie - "Pytanie na śniadanie".
Czego jeszcze nie ma w wersji dla kobiet ?
Ja znam:
krawaty damskie, bokserki damskie, kalesony damskie, skarpetki damskie, garnitury damskie, ogrodniczki damskie,
Dlatego przestańmy się obawiać kobiet. Zapożyczajmy od nich to co chcemy.
Czy myślicie, że gatunek ludzki wyginie jak 100 procent mężczyzn będzie się ubierała w sukienki ? Nie.
100 procent kobiet nosi co tylko chce męskiego i ludzkość nie wyginęła.
Czyli w odwrotną stronę jak już nie raz dowodziliśmy nie ma skrupułów w zapożyczaniu męskich rzeczy przez kobiety. A na odwrót nie mam mowy. Są debaty w telewizji że facet wygląda ciotowato. Jak we wspomnianym kiedyś programie - "Pytanie na śniadanie".
Czego jeszcze nie ma w wersji dla kobiet ?
Ja znam:
krawaty damskie, bokserki damskie, kalesony damskie, skarpetki damskie, garnitury damskie, ogrodniczki damskie,
Dlatego przestańmy się obawiać kobiet. Zapożyczajmy od nich to co chcemy.
Czy myślicie, że gatunek ludzki wyginie jak 100 procent mężczyzn będzie się ubierała w sukienki ? Nie.
100 procent kobiet nosi co tylko chce męskiego i ludzkość nie wyginęła.
dr.eklektyczny
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja preferuję damskie dłuższe majteczki lekko elastyczne z koronkami. Szczególnie praktyczne pod rajstopki. A zanim nosiłem rajstopy to dłuższe majteczki zapobiegały przeciw ocieraniu się spodni o uda co wywoływało u mnie przykre skutki dermatologiczne. Dopiero podarowane majtusie przez żonę wyleczyły mnie z tej dolegliwoci. Od tamtej pory majtki dla mnie i dla żony kupujemy zawsze razem. Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze. Polecam. Zona dla siebie wybiera nieco krótsze a dla mnie do połowy uda albo prawie do kolan. Wzory i kolory to rzecz gustu, staramy się aby były ładne a dopasowanie sprawia, że nie grdulą się pod portkami i rajstoipami. Pod spódniczkę nie wyobrażam sobie czegos innego. Męskich powiwewających lużnych gaci nie ubrałbym teraz za skarby.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 13:51 przez Bizarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
-
- Stary wyga
- Kontakt:
"Ciśty bambuś, kupiś, ziona beńdzie ścieńśliwa", a na metce napisane jest 100% poliester. Podtykam metkę pod skośne oczęta i słyszę "metka źła, bambuś wielka nowość, nie mieli w fabrice dobra metka". Podziękował.Bizarek pisze:Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
jak dla mnie bielizna nie ma pełnić roli ścierki do pochłaniania potu, tylko do odprowadzania go od skory aby ta była czysta i sucha..
Bizarek, co z tobą jest że tak walisz zdrobnieniami? Koroneczki majteczki nogaweczki pończoszki rajstopki dziubaski pierdziuszki miziuszki damn ogarnij się i wypowiadaj normalnie a nie jak podkręcona nastolatka...
Bizarek, co z tobą jest że tak walisz zdrobnieniami? Koroneczki majteczki nogaweczki pończoszki rajstopki dziubaski pierdziuszki miziuszki damn ogarnij się i wypowiadaj normalnie a nie jak podkręcona nastolatka...
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Ping pong czing czing u nas nylon drogi, bambusia i ryżyku duzio, wrogi komunizmu robiom za darmo majtećki dla białego luda z bambusia. Żółtego metalu jeszcze parę ton kupimy a potem za faryki n a dzikim zachodzie zamienimy. Bialy czlowiek się raduje, że dupeczką w bambusikach powachluje. Czing czing, ping pingbyczunio pisze:na metce napisane jest 100% poliester.Bizarek pisze:Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt: