Kalesony unisex

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Kalesony unisex

Post autor: Radziu » 17 paź 2013, 11:55

W Lidlu od 24 października będą kalesony UNISEX z angorą. Do kompletu jest bluzka/podkoszulka, ale tym razem rozgraniczyli na damską i męską. Damska ma dekolt z koronką.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 17 paź 2013, 20:42

I pewnie masa kobiet o dużym rozmiarze kupi sobie te kalesony i będą nosić bez wstydu jako leginsy.

I to wszystko bez wielkiej pompy i bez zakładania forum na ten temat.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 24 paź 2013, 22:24

Radziu zapewniam, cię, że kobiety za dobrze się szanują pod względem ubioru i nie polecą na kalesraki, bo mają taki wybór rajstop i leginsow, że nam (nowomodnym ) można tylko pomarzyć :-(
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 25 paź 2013, 13:08

Nic się nie martw. Te co marzną to polecą na takie kalesraki.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 27 paź 2013, 16:09

Radziu są jeszcze rajstopy 1000 (tysiąc) den także kobiety nie muszą zakładać kalesonów :-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 27 paź 2013, 16:40

Nikt nie musi, a jednak są tacy co to robią.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 02 lis 2013, 15:31

W Lidlu w UK pojawiły się kalesony damskie. Nazwane są kalesony ( w języku angielskim - long johns) z dopiskiem damskie. Obok na półce są leginsy z dopiskiem damskie. Zobaczycie pewnie niebawem, bo w Polsce jest ten sam towar za około 2 tygodnie (jeśli już ich nie ma).

Czyli w odwrotną stronę jak już nie raz dowodziliśmy nie ma skrupułów w zapożyczaniu męskich rzeczy przez kobiety. A na odwrót nie mam mowy. Są debaty w telewizji że facet wygląda ciotowato. Jak we wspomnianym kiedyś programie - "Pytanie na śniadanie".

Czego jeszcze nie ma w wersji dla kobiet ?

Ja znam:

krawaty damskie, bokserki damskie, kalesony damskie, skarpetki damskie, garnitury damskie, ogrodniczki damskie,

Dlatego przestańmy się obawiać kobiet. Zapożyczajmy od nich to co chcemy.
Czy myślicie, że gatunek ludzki wyginie jak 100 procent mężczyzn będzie się ubierała w sukienki ? Nie.
100 procent kobiet nosi co tylko chce męskiego i ludzkość nie wyginęła.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 03 lis 2013, 03:12

Ja się nie obawiam i zapozyczam to na co mam ochotę.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 03 lis 2013, 17:51

Radziu pisze:Ja się nie obawiam i zapozyczam to na co mam ochotę.
Ty się nigdy nie obawiałeś bo jesteś indywidualistą. A siostra pomagała ci przełamywać lody.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 21 lip 2014, 15:13

Ja preferuję damskie dłuższe majteczki lekko elastyczne z koronkami. Szczególnie praktyczne pod rajstopki. A zanim nosiłem rajstopy to dłuższe majteczki zapobiegały przeciw ocieraniu się spodni o uda co wywoływało u mnie przykre skutki dermatologiczne. Dopiero podarowane majtusie przez żonę wyleczyły mnie z tej dolegliwoci. Od tamtej pory majtki dla mnie i dla żony kupujemy zawsze razem. Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze. Polecam. Zona dla siebie wybiera nieco krótsze a dla mnie do połowy uda albo prawie do kolan. Wzory i kolory to rzecz gustu, staramy się aby były ładne a dopasowanie sprawia, że nie grdulą się pod portkami i rajstoipami. Pod spódniczkę nie wyobrażam sobie czegos innego. Męskich powiwewających lużnych gaci nie ubrałbym teraz za skarby.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 13:51 przez Bizarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 lip 2014, 23:16

Bizarek pisze:Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze.
"Ciśty bambuś, kupiś, ziona beńdzie ścieńśliwa", a na metce napisane jest 100% poliester. Podtykam metkę pod skośne oczęta i słyszę "metka źła, bambuś wielka nowość, nie mieli w fabrice dobra metka". Podziękował.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 22 lip 2014, 00:03

Ja od pewnego czasu kupuję majtki z tkaniny modal są przjemne w dotyku, nie ma po nich nieprzyjemnych zatarc , bo dobrze chłoną pot :-)
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 22 lip 2014, 13:21

jak dla mnie bielizna nie ma pełnić roli ścierki do pochłaniania potu, tylko do odprowadzania go od skory aby ta była czysta i sucha..
Bizarek, co z tobą jest że tak walisz zdrobnieniami? Koroneczki majteczki nogaweczki pończoszki rajstopki dziubaski pierdziuszki miziuszki damn ogarnij się i wypowiadaj normalnie a nie jak podkręcona nastolatka... :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 22 lip 2014, 13:57

Kornecken pisze:Bizarek, co z tobą jest że tak walisz zdrobnieniami? Koroneczki majteczki pończoszki rajstopki :
====
zdrobnienia wyrażają mój emocjonalny stosunek do tego co lubię. Wyraża się w tym dodatkowa informacja (zapis międzywierszami).
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 22 lip 2014, 15:38

byczunio pisze:
Bizarek pisze:Od pewnego czasu pokazały się z włókna bambusowego dobrze przepuszczające powietrze.
na metce napisane jest 100% poliester.
Ping pong czing czing u nas nylon drogi, bambusia i ryżyku duzio, wrogi komunizmu robiom za darmo majtećki dla białego luda z bambusia. Żółtego metalu jeszcze parę ton kupimy a potem za faryki n a dzikim zachodzie zamienimy. Bialy czlowiek się raduje, że dupeczką w bambusikach powachluje. Czing czing, ping ping
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 22 lip 2014, 16:04

Grzeslaw pisze:Radziu są jeszcze rajstopy 1000 (tysiąc) den także kobiety nie muszą zakładać kalesonów :-)
===
Kalesons to chyba wynalazek Katarzyny Medycejskiej dla dam do jazdy konnej, podczas polowań, o ile moja zgrzybiała pamięć mnie nie myli.
ODPOWIEDZ