... i zniknęły. W hipermarkecie nie uświadczysz w tym sezonie męskich stringów - wiem, bo sam tylko takie noszę i mam teraz problem z kupnem. Pozostały tylko w nielicznych sklepach bieliźniarskich i to w cenach 16 - 59 zł za sztukę (cięszko mówić o parze stringów).pantyhoseman pisze:kiedys stringi byly tylko damskie. z czasem pojawily sie meskie.
Stringi
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Byczunio - sugeruję dokładnie rozejrzeć się w dobrym sklepie bieliźnianym wśród stringów damskich - jest pewna grupa (zwłaszcza z materiałów mocnorozciągliwych) będąca wręcz ubiorem unisex. No i wydaje mi się przy bardzo dobrej jakości cena jest znacznie niższa. Acha - jeśli już się zdecydujesz - trzeba brać odrobinę mniejszy rozmiar niż zaplanowany dla pań.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mylisz się - kup sobie np sloggi z microfibry, są tak rozciągliwe, że włożysz w nie jeszcze dodatkowo banana i dwie mandarynki i nic Ci wystawać bokiem nie będzie Podobnych stringów jest wiele. Ale faktem jest, że większość stringów, szczególnie te ładniejsze, sprawiają tego rodzaju problemy.papa_smerf pisze:Ja jednak radzę szukać męskich, bo przód damskich jest zbyt wąski i może powodować dykomfort wymykania się klejnotów. Męskie są jednak uformowane w koszyczek z przodu..
Stringi nie na upały dlaczegopapa_smerf pisze:Stringi dla mnie są najlepsze, ale nie na upały. Bokserek nie cierpię.
Ja właśnie lubię przedewszystkim w upalne dni, do tego jakieś cienkie bawełniane białe spodenki czy szorty i jest super.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Przynajmniej ten sznurek wchłania pot, a tak w przedziałku ma się mały strumykpapa_smerf pisze:Chodzi o wchłanianie potu. Na upale czuję, że po prostu w kroku gdzie jest tylko pasek mam mokry "sznurek". Czuje się wtedy dość niekomfortowo.Radziu pisze:Stringi nie na upały dlaczego
Sloggi sprzedają w sklepach Triumpha pod nazwą Sloggi.papa_smerf pisze:Chętnie spróbuję, tylko jaka to firma?Radziu pisze:kup sobie np sloggi z microfibry
[ Dodano: 2008-05-19, 10:30 ]
Konkretnie mam na myśli Sloggi Sensual
http://www.allegro.pl/item362424305_wyp ... oz_36.html
Zdjęcie w moim poście o depilacji jest właśnie w takich slogach.
a tu przykład, że nawet w takich z koronką można wszystko bez problemu upchnąć
Ostatnio zmieniony 28 gru 2008, 16:43 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Raczej mniejsze niż na podobnej rozmiarów kobietę, bo kobiety mają większe tyłki A tak poważnie to musisz ocenić na oko, najwyżej przerwszy zakup będzie nietrafiony, w moim przypadku tak było, kupowałem za duże, ale teraz wiem, że 36 to mój rozmiar.
Jak już będziesz miał, to zobaczysz co to znaczy jakość bielizny.
Jak już będziesz miał, to zobaczysz co to znaczy jakość bielizny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Małem okazje oglądnąć pewną panią bawiącą się z dziećmi na spacerze. Pani pochylona nad dziećmi miała górny pasek stringów ok. 10 cm nad paskiem spodni. Na mój gust, trochę za wysoko. Widocznie panie też mają z tym problem. Stringi powinny dokładnie zlewać się z liną pośladków i ani grama wyżej.dr.pantyhose pisze:i były na nią za duże
No to trzeba iść do sklepupapa_smerf pisze:Te akurat 36 boję sie kupić bo to 4-5 stopni od moich rozmiarów według tabel damskich. Innych na allegro nie ma, a wolalbym zacząć od rozmiaru 40 (mam w pasie 88 cm)
Nie pamiętam, ale to chyba coś z firmy CUBUSdr.pantyhose pisze:Radziu a może nam zdradzisz co to za model masz na sobie ?
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Kiedyś praktycznie nie uznawałem stringów pod żaną postacią, ni to męskich ni damskich. No ale w myśl zasady nic co ludzkie nie jest nam obce - spróbowałem. W pierwszej chwili wydawało mi się że nic z tego nie będzie - uczucie dziwne więc po co się męczyć. Ale po kilku razach to co przeszkadzało na początku przestało dokuczać, natomiast zacząłem dostrzegać pewne zalety w stosunku do innej bielizny. Na dzień dzisiejszy stringów używam na równi z innymi rodzajami majtasów .
Papciu - myślę że przy wysokiej zawartości włókien elastycznych możesz spróbować 38, przy mniejszej 40 a nawet 42. Zwróć uwagę na przednią część stringów - czasami jest ze sztywnej koronki, nierozciągliwa - wtedy dla nas się zupełnie nie nadaje niezależnie od rozmiaru. Choć mam jedne stringi z podwójnej nie zszytej ze sobą brzegami warstwy materiału - od strony ciała delikatna elastyczna siateczka, z zewnątrz koronka. Daje w sumie ciekawy efekt i jest wygodnie.
Papciu - myślę że przy wysokiej zawartości włókien elastycznych możesz spróbować 38, przy mniejszej 40 a nawet 42. Zwróć uwagę na przednią część stringów - czasami jest ze sztywnej koronki, nierozciągliwa - wtedy dla nas się zupełnie nie nadaje niezależnie od rozmiaru. Choć mam jedne stringi z podwójnej nie zszytej ze sobą brzegami warstwy materiału - od strony ciała delikatna elastyczna siateczka, z zewnątrz koronka. Daje w sumie ciekawy efekt i jest wygodnie.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mam co prawda trzy nowe sztuki Atlantica, ale wiedziony ciekawością dzisiaj kupiłem te w rozmiarze 44. Według tabel są na damskie 80 w talii, ja mam 88 więc może się uda. Jutro maja być wysłane, czekam z niecierpliwością.
http://www.triumph.opole.pl/catalog/pro ... cts_id=528
http://www.triumph.opole.pl/catalog/pro ... cts_id=528
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Lekko odbiegając od tematu - z tej serii polecam figi o kroju TAI, można je z powodzeniem używać zamiast męskich. Ja chodzę w takich przy "nieuświadomionej" części rodziny, do lekarza, na basen itp itd i jakoś nigdy nikt nic nie powiedział, ani nie było widać by ktoś się zorientował że to damskie majtki :) A są jednak o męskich przyjemniejsze w noszeniu.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- natasza1967
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Moje śliczne majtaski - zeskanowane
To mój nowy nabytek. Śliczne koronki
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt: