Witam

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
-uzytkownik-
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Witam

Post autor: -uzytkownik- » 21 sie 2013, 14:19

Jestem Tomek, mam 15 lat, pochodzę z Poznania. Rajstopy noszę gdzieś od 13 rż, nie licząc tych dziecięcych. Nie wiem co więcej napisać, ale jakby ktoś chciał wiedzieć coś więcej to chętnie uzupełnię informacje na mój temat ;)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 21 sie 2013, 16:12

Witaj. Jasne,że chcemy więcej. Np jak je nosisz teraz, czy się ukrywasz, czy nosiłeś już publicznie, jak do tego ma się rodzina itp.. słowem wszystko :)
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 21 sie 2013, 16:44

Witaj nam bratnia duszo. Pisz tu wszystko o sobie i swoich wypadach (o ile praktykujesz takowe), oraz o swoich spostrzeżeniach modowych.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-uzytkownik-
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: -uzytkownik- » 21 sie 2013, 18:17

Nie praktykuję wyjść publicznych. Chodzę po domu w rajstopach i szortach. Rodzina, a właściwie rodzice nie wiedzą, wracają późno do domu. Chcę im to powiedzieć, ale jakoś nie wychodzi. Może kiedyś się zbiorę i powiem.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 21 sie 2013, 21:54

A po co im mówić. Ubieraj się tak przy nich a jak się spytają to powiesz, że to teraz modne.
dr.eklektyczny
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 22 sie 2013, 09:55

Witaj -użytkownik-u.Masz na forum wiele opisanych sposobów jak mógłbyś ubierać rajtki przy rodzinie.Poczytaj i coś tam sobie przygotuj jak naprowadzić rodziców na temat noszenia rajstop.Jestes jeszcze młody ,więc masz łatwiej .Bo rodzice jeszcze sie przejmuja o Twoje zdrowie ,i zwracaja uwagę zebyś był odpowiedno ubrany przed wyjściem na dwór.Pomysłów jest podanych wiele ,ale wiadomo ze kazda sytuacja jest inna ,bo w kazdym domu sa przeciez różne stosunki w rodzinie.
Poczytaj sobie te tematy ,moze beda Ci pomocne ,albo naprowadza na inne lepsze ,które wykorzystasz w swojej sprawie.
Mógłbyś coś napisać ,co Cię skłoniło do noszenia rajtek.Czy masz jakis kolegów ,którzy chcieli nosić ,a sie wstydzą.JAk to wyglada u w szkole w szatni przed wf -m ?Czy z kjakimś kolegą gadacie na takie tematy.Itd .Tylko nie zmyślaj :lol:
.Bo młodzi to lubia puscic lejce fantazji w takich tematach. :pala
big fish
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 22 sie 2013, 21:17

Witaj Tomek na forum :-)
ODPOWIEDZ