Witam
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam
Jestem Tomek, mam 15 lat, pochodzę z Poznania. Rajstopy noszę gdzieś od 13 rż, nie licząc tych dziecięcych. Nie wiem co więcej napisać, ale jakby ktoś chciał wiedzieć coś więcej to chętnie uzupełnię informacje na mój temat ;)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Witaj -użytkownik-u.Masz na forum wiele opisanych sposobów jak mógłbyś ubierać rajtki przy rodzinie.Poczytaj i coś tam sobie przygotuj jak naprowadzić rodziców na temat noszenia rajstop.Jestes jeszcze młody ,więc masz łatwiej .Bo rodzice jeszcze sie przejmuja o Twoje zdrowie ,i zwracaja uwagę zebyś był odpowiedno ubrany przed wyjściem na dwór.Pomysłów jest podanych wiele ,ale wiadomo ze kazda sytuacja jest inna ,bo w kazdym domu sa przeciez różne stosunki w rodzinie.
Poczytaj sobie te tematy ,moze beda Ci pomocne ,albo naprowadza na inne lepsze ,które wykorzystasz w swojej sprawie.
Mógłbyś coś napisać ,co Cię skłoniło do noszenia rajtek.Czy masz jakis kolegów ,którzy chcieli nosić ,a sie wstydzą.JAk to wyglada u w szkole w szatni przed wf -m ?Czy z kjakimś kolegą gadacie na takie tematy.Itd .Tylko nie zmyślaj
.Bo młodzi to lubia puscic lejce fantazji w takich tematach.
Poczytaj sobie te tematy ,moze beda Ci pomocne ,albo naprowadza na inne lepsze ,które wykorzystasz w swojej sprawie.
Mógłbyś coś napisać ,co Cię skłoniło do noszenia rajtek.Czy masz jakis kolegów ,którzy chcieli nosić ,a sie wstydzą.JAk to wyglada u w szkole w szatni przed wf -m ?Czy z kjakimś kolegą gadacie na takie tematy.Itd .Tylko nie zmyślaj
.Bo młodzi to lubia puscic lejce fantazji w takich tematach.
big fish
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt: