oczywiście damskie, bo trudno nazwać modą to co nigdy się nie zmienia :(Radziu pisze:Majtki, to moda.
Stringi
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie są to stringi, ale mi się podoba:
http://www.kimono.pl/HIT-czy-KIT-Meska- ... sace-a6766
http://www.kimono.pl/HIT-czy-KIT-Meska- ... sace-a6766
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
te gatki sa nawet spoko
http://p3.kimono.pl/p3.kimono.pl/8788e3 ... 65c9d8.jpg
http://p3.kimono.pl/p3.kimono.pl/8788e3 ... 65c9d8.jpg
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A w czym się opalacie?Może zły dział,ale takie pytanko mi przyszło na myśl.Wyjeżdzam do znajomych na działkę,blisko jeziorka,więc kąpielówki zabieram,ale do opalania preferowałbym coś bardziej skąpego.W końcu fajnie byłoby się dokładniej opalić Nago nie przejdzie,więc pomyślałem o jakiś fajnych stringach.Co polecacie?A może lepiej kupić jakieś bardziej zabudowane majtki,ale wtedy mniejsza opalenizna na całym ciele?Majteczki preferuję tylko do opalania,bo do kąpieli ma kąpielówki
Jak ktoś wie o co mi chodzi,to napiszę w jakich sklepach takie stringi bym dostał.Mam niby zwykłe,proste bawełniane,ale w ostatnim roku przyuważyłem na plaży dziewczyny,które aby się dokładniej opalić pomykały w takich stringach kąpielowych,choć wydaję mi się,że takie z mikrofirby lub z dodatkiem lycry byłyby też fajne.
Jak ktoś wie o co mi chodzi,to napiszę w jakich sklepach takie stringi bym dostał.Mam niby zwykłe,proste bawełniane,ale w ostatnim roku przyuważyłem na plaży dziewczyny,które aby się dokładniej opalić pomykały w takich stringach kąpielowych,choć wydaję mi się,że takie z mikrofirby lub z dodatkiem lycry byłyby też fajne.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
I gdzie ich używasz? Są jakieś miejsca gdzie oprócz Ciebie inne osoby plażują w stringach? Miejsca, gdzie sringi są rzeczą normalna albo prawie normalną, nie wywołującą sensacji?
W PL nie spodziewałbym się czegoś takiego, ale może niemieckie plaże? Wydaje mi się że tam stringi męskie sa juz czymś w miarę zwykłym i oswojonym... A jakie sa wasze doświadczenia?
Sam mam takie kąpielówki- stringi, równiez kupione na alledrogo jak w przypadku byczunia :)
PS: C-string nie wydają mi się zbyt praktyczne- to raczej gadzet sypialniany... :)
W PL nie spodziewałbym się czegoś takiego, ale może niemieckie plaże? Wydaje mi się że tam stringi męskie sa juz czymś w miarę zwykłym i oswojonym... A jakie sa wasze doświadczenia?
Sam mam takie kąpielówki- stringi, równiez kupione na alledrogo jak w przypadku byczunia :)
PS: C-string nie wydają mi się zbyt praktyczne- to raczej gadzet sypialniany... :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ja chodzę po polskich plażach i mam głęboko w poważaniu co moherowe babcie o mnie myślą. Dotychczas widziałem tylko dwóch innych mężczyzn na polskiej plaży w stringach. W innych (cieplejszych) krajach podobno częściej się spotyka, ale też nie jest to powszechne. Natomiast wydaje mi się, że tam nie ma kąpieli w takich wiszących gaciach jak w Polsce.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Te długie gacie to chyba mają jakieś związek z muzułmanami, oni, a raczej one wchodzą do wody w ubraniu. Na podstawie obserwacji potwierdzam, że głównie Polacy i Rosjanie wchodzą do wody w takich długich luźnych gaciach. Na Włoskich i Francuskich plażach można spotkać facetów w stringach, ale jest ich bardzo mało. Prędzej spotkasz kobietę bez biustonosza, albo 13letnie dzieci całkiem gołe, czyli dziewczynki z już widocznym biustem, co w Polsce jest nie do pomyślenia.
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
http://sklep.sestosenso.pl/stringi-meskie-tiger-3.html
Polecam! Wygodne i niedrogie. Na Allegro bywają w dużo niższej cenie.
Polecam! Wygodne i niedrogie. Na Allegro bywają w dużo niższej cenie.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Załóż zamiast rajstop pończochy a zrozumiesz o co mi chodzi. Zresztą ja stringi traktuje jako trzymacz części luźnych na upały, bo na dłuższą metę to nie wygodne i według lekarzy nie zdrowe, bo tamuja przepływ krwi w splocie żył jelita grubego, powodując zylaki odbytu, tzw wilka.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Będąc, że tak powiem w wieku dorosłym wiem co to hemoroidy i poznałem ich wady na dwadzieścia lat przed nabyciem pierwszych stringów i mimo, że nasilenie objawów tej przypadłości uniemożliwia często noszenie tej specyficznej formy majtek, to nie widzę związku z pojawieniem się nasilenia z powodu ich noszenia. Bardziej temu służy staropolskie zalanie pały lub zatwardzenia.
-
- Stary wyga
- Kontakt: