Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 28 kwie 2012, 22:26

Reklama, reklamą, ale prawdopodobnie on-a30 to klasyczny trans (przynajmniej tak mi wychodzi z pisanych przez niego/nią postów), czyli się lekko zapędził/a ze swoim zaklasyfikowaniem forum jako trans.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 kwie 2012, 13:45

anipoki z transem to uważaj, bo są tacy, dla których każdy z nas jest transem, bo wg PN to docieplenia nóg są wyłącznie kalesony, a nie mam zamiaru bronić tego jegomościa :-)
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 29 kwie 2012, 19:42

Grzeslaw pisze:z transem to uważaj
Niestety, ale w historii tego forum było już kilku transów, którzy się zapędzili myśląc że to forum dla transów.
A wg PN nie ma określonego "ocieplacza" na nogi, bo równie dobrze można przyjąć, że spodnie to też ocieplacz. Jak byś nie zauważył, to młodzież jest tak "gorąca", że nawet kaleson nie nosi (sam tak miałem jak byłem młodszy) i nabijają się z tych co kalesony noszą.
Niestety im człowiek starszy tym bardziej odczuwa zimno i zakłada to w czym mu wygodnie, ale nie każdy wpada na pomysł "że rajstopy mogą być wygodniejsze" i woli klasyczne "portkozwisy" nazywane kalesonami :mrgreen:
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 30 kwie 2012, 23:11

No cóż, ja jakoś w reklamie perfum nie doszukuję się transwestyty mimo iż wynika to z nicka. A wy dorabiacie do tego swoją ideologię :-)
Jasiek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 30 kwie 2012, 23:13

ja nie dorabiam, stwierdziłem tylko, że spamer
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 04 kwie 2013, 11:33

anipoki, jesteś w błędzie. To jest forum dla nowomodniaków wszelkiej orientacji. Nie rozumiem dlaczego chcesz tu uprawiać nietolerancję skoro sam oczekujesz tolerancji.

I takie rzeczy pisze moderator <załamka> :kaukaz
RajstopWawa pisze:Kiedy w Wiedniu pierwszy raz zobaczylem meskie bylem w szoku :)
Kupilem, zakochalem sie.
:mur :mur :mur
piot-rek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: piot-rek » 04 kwie 2013, 13:53

moderator po opublikowaniu takiego postu winien albo przeprosić za głupoty, o których pisze (nie mające nic wspólnego z regulaminem) albo oddać administrowanie forum innej osobie, bo najwidoczniej on się do tego nie nadaje, porażka roku tego forum
anipoki pisze: to jest forum dla nowomodniaków hetero
nastąpiła jakaś zmiana regulaminu?
anipoki pisze:nie informuj wszystkich wkoło o swoich orientacjach płciowych.
a czy inni nie informują wkoło na tym forum w znacznie szerszym stopniu o reakcjach swoich dziewczyn/żon/kochanek, czyli w twoim rozumieniu "o swoich orientacjach płciowych"? masakra...

zresztą ten post nawet nie zasluguje na jakikolwiek komentarz - liczę na to że moderator sam się zreflektuje jaką glupotę napisał, chyba że jest tajnym wysłannikiem ojca rydzyka (ew. ostatnio wałęsy lub posłanki pawłowicz)
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2013, 22:43 przez piot-rek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 04 kwie 2013, 14:05

Dokładnie, sam anipoki nieustannie pisze o swojej żonie, a więc informuje
anipoki pisze:wszystkich wkoło o swoich orientacjach płciowych.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 04 kwie 2013, 17:50

Radziu nie pitol mi tu o nietolerancji bo jak napisałem nie jestem nietolerancyjny. To co napisałem tyczy się nas wszystkich, ponieważ jawne pisanie o swojej orientacji w takim kontekście wypowiedz, dla postronnych może kojażyć się z forum dla homo i potem z takimi nas wszystkich mylą, a nie o to przecież w tym forum chodzi.
Piot-rek, od moderatorów nie oczekuje się bierności, bo nie o to tu chodz. Każdy ma swoje zdanie i to że mianowano mnie moderatorem nie ma wpływu na moje zdanie i możliwość jego wyrażenia.
A BTW to naucz się edycji swoich poprzednich postów i dodawania w nich wypowiedz , a nie twórz setki nowych postów dotyczących jednej wypowiedzi, bo akurat za to tu się ściga i to jest właśnie moderowanie.
RajstopWawa
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: RajstopWawa » 04 kwie 2013, 17:59

Czyli jak ktos co chwila pisze ze mu zona cos kupila to powinno sie go wywalic za promowanie swojej orientacji?
Rajstopki Wawa
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 04 kwie 2013, 18:13

anipoki, Dyskryminacja to objaw nietolerancji. Bo dlaczego Ty możesz pisać o swojej partnerce, a RajstopWawa nie może?

To że Tobie
anipoki pisze:kojaż
kojarzy się tak homofobistycznie, nie znaczy że każdemu innemu też. Właśnie to dowodzi, że nową modą interesują się mężczyźni niezależnie od orientacji.

Moderacja to nie tylko ściganie, w tym przypadku wystarczyło upomnieć i poprawić. A Ty zostawiłeś bałagan i nadal nie rozumiesz swoich błędów.
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 04 kwie 2013, 20:13

No to ładnie pocisnąłeś anipoki :/ Ja się pod tym postem nie podpisuję i tak jak koledzy wyżej uważam że powinieneś wycofać się z tych głupot które napisałeś. Oczekujesz tolerancji więc sam bądź tolerancyjny.
anipoki pisze: Każdy ma swoje zdanie i to że mianowano mnie moderatorem nie ma wpływu na moje zdanie i możliwość jego wyrażenia.
Tamten post to nie było wyrażenie swojego zdania tylko wyproszenie użytkownika z forum.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 06 kwie 2013, 01:34

A gdyby tu pisali transi, to naprawdę są gorszymi mężczyznami od Was (trzecia kategoria człowieka) ?
Przecież Wam zależy na upowszechnieniu nowej mody, a kiedy zacznięcie zwalczać transów i gejów to sami wpędzącie NM w niebyt :(
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 06 kwie 2013, 16:06

Brawo Grzesław.
dr.eklektyczny
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 11 kwie 2013, 11:16

Zaglądam tu od czasu do czasu,ale się nie odzywam ... raczej.
Jestem GEJEM ;-) i jestem na tym forum od dłuższego czasu.
Od samego początku przyznawałem się do tego ,by nie było żadnych niedomówień,przejęzyczeń itp.Chciałem być uczciwy. A teraz czytam że na tym polega obnoszenie się ze swoją orientacją.A więc powiem tylko tyle że bardzo możliwe jest że na tym forum są osoby podobne do mnie ale trochę mniej uczciwe ;-) . Może co niektórzy teraz zaczną uważać kim korespondują ? :-D :-D :-D

big fish napisał ;
I jeszcze się odniosę do pytania doktora [wiem ,ze to do mnie tez się tyczyło]-czy jesteśmy homofobami.Mogę odpowiedzieć za siebie.Nie akceptuję homoseksualizmu. Uważam to za zboczenie seksualne,wyjątek od normy.Więc trudno mieć pozytywne nastawienie do czegoś ,co jest anomalią.Nie mam skrajnych poglądów ,zeby takie osoby piętnować w jakikolwiek sposób. Są i nie da się tego zmienić. Dopóki nie są prześladowani ,to uważam że krzywda im sie nie dzieje.Ale nie widze powodu ,zeby obnosili się oficjalnie ze swoją dewiacją .

Mało mnie interesuje twoje zdanie na mój temat .Nie interesuje mnie też że nie akceptujesz "homoseksualizmu". Bo nie interesuje mnie twoja ignorancja i poglądy rodem ze średniowiecza. Tych "wyjątków" od normy jest duży procent na tej ziemi ,a głowy dużo tęższe od twojej dawno stwierdziły że to nie jest "zboczenie" .Odsyłam do literatury ... naukowej ,a nie do pudelka czy innego faktu,czy tego czym się posiłkujesz ,by mieć swój płaski światopogląd i czelność obrażać osoby o których nie masz pojęcia.Urodziłem się tutaj,żyję tu,płace podatki mam rodzinę i znajomych.W czym jestem gorszy od ciebie? Ze nie będę miał dzieci ?Pewnie nie będę ... bo żel by mi ich był jak by taka osoba jak ty je dopadła i zaczęła w imię "ogólnie pojętego dobra" obrażać i atakować.
Najgorsze jest to nie powinienem aż tak cię atakować ...ale to już jest paranoja.To forum gdzie zrzeszają się osoby które spotkały się (o ile były na tyle odważne by się pokazać ) z nietolerancją ,bo są inaczej ubrane niż reszta społeczeństwa .Podobno można tu być sobą ... I nie mówię teraz o fetyszystach czy innych przypadkach gdzie napis 'nylon' jest powodem do erekcji .

A tak w ogóle większość tutaj jest ,albo była seksualnie nastawiona co do tematu forum . Jeśli ktoś nie chce tego zauważyć ... to jest ślepy.Żeby nie było - ja noszę bo lubię a modę mam ... gdzieś !
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 11 kwie 2013, 20:35

Polpon ja też nie raz pisałem, że nosze bo lubię. Może uczyńmy z tego motto forum.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 11 kwie 2013, 23:17

Polpon dobrze gadasz, dobrze piszesz. Polacy są specjalistami w hipokryzji i aktorstwie. Uwielbiamy krytykować innych ale sami oczekujemy akceptacji, tolerancji bla bla bla rzygać się chce jak się czyta takie wypowiedzi na temat homoseksualistów jakie zaprezentował tu big fish. W tym kraju nigdy nie będzie normalnie, ludzie nie będą darzyć się życzliwością, uśmiechem, tolerancją właśnie dlatego że mamy wrodzony defekt polegający na chorej ambicji bycia mądrzejszym i lepszym od innych we wszystkim. Przykładów jest wiele począwszy od naszych polityków a kończąc na zwykłych ludziach. Może trochę generalizuję, za bardzo wrzucam wszystkich do jednego worka ale tych wyjątków od reguły jest znikomy procent. Mimo wszystko wolę wybierać znajomych wśród tego małego procentu.
kolgot
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: kolgot » 12 cze 2013, 17:47

Hi Check this out for a list of hosiery brands:

http://www.pantyhose-library.com/
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 12 cze 2013, 19:04

Na tym forum obowiązuję język polski
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 16 cze 2013, 17:30

Ale warto te stronę zobaczyć :-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 cze 2013, 21:25

Grzeslaw pisze:Ale warto te stronę zobaczyć :-)
I zapomnieć.
Obrazek
ODPOWIEDZ