Rajstopy na wiosnę i jeśień

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Rajstopy na wiosnę i jeśień

Post autor: zirkPH » 10 mar 2013, 15:14

Mimo iż zima przytrzyma nieco dłużej niż się początkowo wydawało to jednak nieubłaganie kończy się czas w jakim bezpiecznie mogę nosić swoje rajstopy (używam puki co 100 DEN mikrofibra i 300 DEN bawełna). Noszę dość cienkie spodnie a temperatura dalej jest dość dokuczliwa gdy rośnie nieco powyżej zera ale wiatr robi swoje. Za to w moich rajtkach 100 robi się już gorąco więc szukam czegoś cieńszego.

Poszukuje rajstop w przedziale od 80 do 20 (choć najbardziej celuje w 60) mikrofibra lub lycra. Tyle że dobrze by było aby miały nie tylko klin ale także zaznaczoną część majtkową (nigdy pod rajstopy nie noszę bielizny więc część majtkowa jest raczej niezbędna).

Po co ten wywód a no po to bo liczę na jakieś rady jakiej marki jaki rodzaj może jakiś link do aukcji albo inne namiary. Głównie po to dołączyłem do tego forum aby skorzystać z doświadczenia jego członków więc uprzejmie proszę o pomoc.
prezes22
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: prezes22 » 10 mar 2013, 17:17

Z tymi wymaganiami polecam Ci rajstopy męskie Smart 20 DEN z Knitexa - mają i skarpetkę i część majtkową - noszą się rewelacyjne.
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: zirkPH » 10 mar 2013, 22:52

Ok widziałem zastanowię się. Ma ktoś jakieś propozycje. A może jakieś damskie w takim stylu ?

Przeglądałem trochę Allegro bezskutecznie dlatego zwracam się do was.
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 11 mar 2013, 14:15

Daj sobie spokój z alledrogo ...
Rajstopy najlepiej jest kupić w sklepie internetowym. Polecam sklepy firm Knittex i Adrian.

http://www.knittex.pl

http://sklep.adrian-rajstopy.pl/strona_glowna.php

Przy zakupie większej ilości niż 2 pary sklep do zamówienia dokłada rajstopy gratis.
Jasiek
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 11 mar 2013, 19:27

Daj spokój z kupowaniem przez net, idź do sklepu, sprzedawczyni coś ci doradzi.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: zirkPH » 12 mar 2013, 15:14

Też jakaś rada więc dzięki ale puki co nie "dojrzałem" do kupowania w ten sposób. Póki co z trudem przychodzi mi chodzenie po domu w rajstopach i spodenkach a tam mowa o zakupach w sklepie. Kiedyś zapewne się to zmieni ale puki co ta opcja odpada jak coś to właśnie sklep internetowy albo Allegro.
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: zirkPH » 12 mar 2013, 23:28

A więc szukałem i w końcu znalazłem :

http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt ... yczne_.php

http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt ... yczne_.php

Klasyczne rajstopy damskie 20 i 60 DEN majtkowe i ze wzmocnieniami na palcach. Szkoda tylko że nie ma czegoś takiego tyle że 40 DEN. Na razie odpuszczę sobie zakupy ale pod koniec wakacji już zacznę się zaopatrywać na koniec lata i jesień więc lepiej mieć rozeznanie wcześniej.

Ps. Szkoda tylko że 20 nie ma cielistych w rozmiarze 4 dobrze by było mieć chociaż ze dwie takie pary.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 12 mar 2013, 23:57

Te pierwsze jasne podobają mi się.
dr.eklektyczny
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: zirkPH » 13 mar 2013, 22:08

Mi też tyle że do takich to ogolone nogi obowiązkowo. Chyba bym nie zniósł widoku długich włosów na nogach prześwitujących przez jasne rajstopy. Z resztą te 60 też są dość prześwitujące. No cóż na jesień trzeba będzie spróbować.
ODPOWIEDZ