Kto się ostatnio dowiedział ???
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ostatnio się dowiedziała kurierka z Siódemki po tym jak jej otworzyłem w spódnicy, i czarnych rajstopach Z początku trochę się zmieszała (w sumie się nie dziwię), ale po chwili "kurcze! ale ma pan nogi!" - podziękowałem, a ona,ze widziała gdzieś na jakieś stronie z modą facetów w rajstopach ale nie myślała,ze zobaczy to tak szybko na żywo, tym bardziej ze spódnicą. Pogawędziliśmy chwilę o tym, powiedziałem,ze nie jestem wyjątkiem, podałem adres naszej strony, podpisałem i się pożegnaliśmy. Jeszcze schodząc się odwróciła, żeby jeszcze raz spojrzeć. Jeżeli pani już czyta to forum to pozdrawiam serdecznie.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wczoraj mieliśmy imprezę rodzinną, byli moi rodzice, mojej Igi, znajomi, przyjaciele. Wszyscy w sumie widzieli i wiedzą jaki mam styl. Iga ubierając się do wyjścia ze wszystkimi na kolację przy wszystkich zapytała mnie czy pożyczy ode mnie te (wskazując) rajstopy. Jak widzicie nie robimy z tego żadnej tajemnicy, każdy wie i też nikt nie robi z tego problemu. Nawet jedna ze znajomych, która pierwszy raz mnie zobaczyła wczoraj w rajstopach nie zareagowała ani słowem. Wniosek jest chyba jeden z wielu: coraz więcej ludzi słyszało o rajstopach męskich i nie jest to już dla nich sensacją a społeczeństwo też wyraźnie uczy się tego, że coraz więcej na ulicach można spotkać oryginalnie i ciekawie ubranych ludzi.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
ja znalazlem przez przypadek ma yt - http://www.youtube.com/watch?v=NIkp8_EAnxs moze ktos siebie rozpozna:P
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ostatnio sie dowiedziala moja kochana druga polowka ; )
A bylo to tak :
Pewnego popoludnia lezelismy sobie na wyrku i rozmawialismy o wszystkim. Za oknem padal deszcz i bylo tylko 10 stopni.
Pytam sie jej nagle :
- Kochanie jak ubierasz pod spodnie rajstopy pod spodnie w taka pogode to jest Ci cieplo czy za goraco ?
- No wiesz jak ubiere cienkie to jest ok, a czemu pytasz ?
- bo mi jest zimno w samych spodniach w taka pogode , na przyklad dzisiaj na spacerze bylo mi zimno
- To ubierz takie spodnie dla mezczyzn jak sie one nazywaja...
- Kalesony ? nigdy w zyciu !
- Czemu ?
- Bo sa mega niewygodne i ciagna mnie za wlosy na nogach , wole marznac niz to ubrac , a jak ubieram drugie spodnie to mi za goraco nawet w zimie.
- No to rajstopy ubierz
- Szczerze ? chcialbym kiedys je ubrac i sprawdzic jak sie w tym chodzi. Powiem Ci jak bede chcial
Minelo kilka dni . Dzisiaj wrocilem do tematu :
- Wiesz co , mialem Ci powiedziec jak bede chcial
- Ale co ?
- Rajstopy ubrac , i mowie Ci ze chce sprobowac bo mi zimno , mam kurtke ale zimno mi w nogi troche
- Ok , przyniesc Ci ?
i nie czekajac na odpowiedz poszla do garderoby i przyniosla mi 15 albo 20 den nie wiem dokladnie.
- Wzielam najwieksze , ja je raz ubralam kiedys , nie bedzie Ci to przeszkadzac ?
- Nie , tak jak Tobie nie przeszkadzaja moje koszulki albo bluzy.
Wyszla do kuchni , pozniej mi powiedziala ze nie chciala mnie krepowac.
A pod koniec dnia spytalem sie jej czy nie ma zadnych uprzedzen do tego.
- Sama bym Ci je kupila zebys nie marzl, akceptuje Cie i Twoje dziwactwa. A nawet mi sie to podoba.
I tym sposobem juz nie musze sie kryc ; )
Latwe podejscie.
A bylo to tak :
Pewnego popoludnia lezelismy sobie na wyrku i rozmawialismy o wszystkim. Za oknem padal deszcz i bylo tylko 10 stopni.
Pytam sie jej nagle :
- Kochanie jak ubierasz pod spodnie rajstopy pod spodnie w taka pogode to jest Ci cieplo czy za goraco ?
- No wiesz jak ubiere cienkie to jest ok, a czemu pytasz ?
- bo mi jest zimno w samych spodniach w taka pogode , na przyklad dzisiaj na spacerze bylo mi zimno
- To ubierz takie spodnie dla mezczyzn jak sie one nazywaja...
- Kalesony ? nigdy w zyciu !
- Czemu ?
- Bo sa mega niewygodne i ciagna mnie za wlosy na nogach , wole marznac niz to ubrac , a jak ubieram drugie spodnie to mi za goraco nawet w zimie.
- No to rajstopy ubierz
- Szczerze ? chcialbym kiedys je ubrac i sprawdzic jak sie w tym chodzi. Powiem Ci jak bede chcial
Minelo kilka dni . Dzisiaj wrocilem do tematu :
- Wiesz co , mialem Ci powiedziec jak bede chcial
- Ale co ?
- Rajstopy ubrac , i mowie Ci ze chce sprobowac bo mi zimno , mam kurtke ale zimno mi w nogi troche
- Ok , przyniesc Ci ?
i nie czekajac na odpowiedz poszla do garderoby i przyniosla mi 15 albo 20 den nie wiem dokladnie.
- Wzielam najwieksze , ja je raz ubralam kiedys , nie bedzie Ci to przeszkadzac ?
- Nie , tak jak Tobie nie przeszkadzaja moje koszulki albo bluzy.
Wyszla do kuchni , pozniej mi powiedziala ze nie chciala mnie krepowac.
A pod koniec dnia spytalem sie jej czy nie ma zadnych uprzedzen do tego.
- Sama bym Ci je kupila zebys nie marzl, akceptuje Cie i Twoje dziwactwa. A nawet mi sie to podoba.
I tym sposobem juz nie musze sie kryc ; )
Latwe podejscie.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ludzie z ciemnogrodu i ich reakcje + kobieta nie w humorze = duże prawdopodobieństwo zmęczenia materiału :)
Żartuję oczywiście. Aktualnie swój styl uskuteczniam codziennie a wie już moja rodzina i moje kobiety, nikt z tego nie robi problemu, każdy wie, że jestem indywidualistą z często innym podejściem do tematu niż większość. Kluczem do sukcesu jest konsekwencja i bycie sobą bez oglądania się na innych.
Żartuję oczywiście. Aktualnie swój styl uskuteczniam codziennie a wie już moja rodzina i moje kobiety, nikt z tego nie robi problemu, każdy wie, że jestem indywidualistą z często innym podejściem do tematu niż większość. Kluczem do sukcesu jest konsekwencja i bycie sobą bez oglądania się na innych.