JBL WITAM
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
JBL WITAM
Czesc wszystkim forumowiczom szperajac po necie wkoncu na trafilem o temacie ktory mnie o dziecka interesowal. Moj pierwszy kontakt z rajstopkami w wieku chyba 8/10 lat dokladnie nie pamientam nudzac sie w domu zaczelem szperac w szufladach siostry i tam je znalazlem zawsze zakladalem je jak nikogo nie bylo w domu. Potem byly mysli zeby chodzic w nich nonstop, pamientam do dzis jak sie rano obudzilem poszedlem do szafy po rajtki i do mamuśki ze mi sie snilo ze w nich chodze i czy moge. Wtedy okazalo sie ze napotkalem sprzeciw ze nie ma takiej opcji w ich noszeniu. Potym czasie mialem jakas przerwe kilku letnia i nie myslalem o nich wogole ale z czasem po latach jak juz bylem nastolatkiem znowu mnie to naszlo i bylo kupowanie i chowanie przed matka stringi ponczochy rajstopy roznego rodzaju mozna bylo powiedziec ze mialem kolecje do momentu jak mi matka znalazla moj zestaw oj byla jazda i poszlo to na prostytutke ze niby byla hehe .Teraz mam 34 jestem z kobieta prawie 5 lat mamy corke i jej tego nie powiedzialem doslownie tylko po pijaku ze chce zalozyc jej ponczochy na smiechy zeby bylo wesolo. Pare razy tak bylo i bardziej sie upilismy tym bardziej ja wkrecalem ze kocham ten materiam tak bardzo jak ja i ze to jest silniesze oddemnie.Teraz jest tak ze moge sobie chodzic kiedy chce akceptuje mnie bo mnie kocha . A ja za to ja kocham jeszcze bardziej wczoraj sobie zamowilem 18 par ponczoch
http://www.romartex.pl/pl/p/Ponczochy-s ... koronka/68
rajstop nie nosze bo cisna na jajka dla tego wole ponczochy i w kazdej chwili moge je sunac z nog do skarpetek
http://www.romartex.pl/pl/p/Ponczochy-s ... koronka/68
rajstop nie nosze bo cisna na jajka dla tego wole ponczochy i w kazdej chwili moge je sunac z nog do skarpetek
Ostatnio zmieniony 10 lut 2013, 10:12 przez JBL, łącznie zmieniany 2 razy.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witam cię w naszym gronie i zapraszam do uczestniczenia w życiu forum.
Mała prośba jest natomiast taka, abyś używał polskich liter, ponieważ ciężko zrozumieć co piszesz.
Ja osobiście również wolę pończochy, ale ostatnio chadzam raczej w rajstopach i jakoś mnie nie cisną w kroku. Jak byś chciał jednak spróbować to możesz kupić sobie męskie, są odpowiednio skonstruowane w kroku i na pewno nie będą cię cisnąć.
Mała prośba jest natomiast taka, abyś używał polskich liter, ponieważ ciężko zrozumieć co piszesz.
Ja osobiście również wolę pończochy, ale ostatnio chadzam raczej w rajstopach i jakoś mnie nie cisną w kroku. Jak byś chciał jednak spróbować to możesz kupić sobie męskie, są odpowiednio skonstruowane w kroku i na pewno nie będą cię cisnąć.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Panie krzyś, przypomnę iż regulamin się kłania, a wogóle to nie wiadomo o co ci chodziło...krzyś pisze:No...
2.2 Nie będę odpowiadał/a "jednowyrazowcami" typu: super, oki, heheheh, zgadzam się, itp Posty nic nie wnoszące do tematu lub napisane od niechcenia będą kasowane albo karane. Forum to nie czat lub GG .
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To dobrze choć ktoś lubi to co ja hi hi wiadomo rajstopki też uwielbiam ale nie używam. I życzę powodzenia w znalezieniu tej połówki która zaakceptuje nasza drugą miłośćGrzeslaw pisze:Witaj JBL na forum
ja też lubię chodzić w pończochach
gratuluję Ci takiej żony , a ja może kiedyś znajdę taką kobietę?
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
witam jakoś daje rade kupuje ponczochy sobie i mojej żonie żeby nie było heheh i kupuje tylko u http://www.romartex.pl/ sa najtansze i duza gama kolorow i sa bardzo wytrzymale naprawde polecam nawet piszac teraz mam je na sobie a na okazje to sobie kupuje w gattcie michelle 3 i 4 sa zajebiste ale drogie