A może zakolanówki ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A może zakolanówki ?
Witam
Szperając kiedyś po Allegro w poszukiwaniu jakiś ciepłych skarpet wpadłem na męskie bawełniane podkolanówki. Mówię sobie czemu nie dobrze mieć czasem jakąś odmianę. Kupiłem i już używam sporadycznie od dwóch miesięcy. Ogólnie nie jest źle po prostu długie czarne ciepłe skarpety ze ściągaczem zaciskającym się pod kolanem. Mam chyba cztery pary. Teraz wpadł mi inny pomysł może zakolanówki były by lepsze takie bawełniane jak skarpety. Niestety tu wybór jest mniejszy albo są jak rajstopy albo mają wymyślny wzorek lub błyszczą. Oto jedna z ciekawszych aukcji :
http://allegro.pl/atmosphere-dlugie-cza ... 05815.html
Może ktoś już testował i ma pewne doświadczenia. Co o tym sądzicie ?
Szperając kiedyś po Allegro w poszukiwaniu jakiś ciepłych skarpet wpadłem na męskie bawełniane podkolanówki. Mówię sobie czemu nie dobrze mieć czasem jakąś odmianę. Kupiłem i już używam sporadycznie od dwóch miesięcy. Ogólnie nie jest źle po prostu długie czarne ciepłe skarpety ze ściągaczem zaciskającym się pod kolanem. Mam chyba cztery pary. Teraz wpadł mi inny pomysł może zakolanówki były by lepsze takie bawełniane jak skarpety. Niestety tu wybór jest mniejszy albo są jak rajstopy albo mają wymyślny wzorek lub błyszczą. Oto jedna z ciekawszych aukcji :
http://allegro.pl/atmosphere-dlugie-cza ... 05815.html
Może ktoś już testował i ma pewne doświadczenia. Co o tym sądzicie ?
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: A może zakolanówki ?
Zakolanówki nie nadają się pod spodnie, bo się okropnie zsuwają.zirkPH pisze:Może ktoś już testował i ma pewne doświadczenia. Co o tym sądzicie ?
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: A może zakolanówki ?
Tak samo jak i podkolanówki, przynajmniej mi to sie zsuwały inie nosze ich wcale, albo rajstopy, albo legginsyRadziu pisze: Zakolanówki nie nadają się pod spodnie, bo się okropnie zsuwają.
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca