Może ,taki teks puść -Co, nie ma żony w domu ,to pan robisz przebieranki w jej ciuchach.dr.pantyhose pisze:Ja zauważam. A jak mam reagować ?
Kto się ostatnio dowiedział ???
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Grzesław ,coś chyba musieli mówić.przebierasz się w szatni z kolegami i nic nie powiedzieli na to że masz rajstopy?NIkt nie zapytał czemu rajstopy nosisz zamiast kalesonów ?Jakoś nie chce mi się wierzyć ,że zbyli to milczeniem.
Na prawdę dziwna reakcja.Bo móżna sie spodziewać róznych reakcji -od żartów-bynajmniej nie złośliwych ,aż po zwykłe pytania ,z ciekawości, dlaczego włożyłeś rajty ,a nie kalesony.
Na prawdę dziwna reakcja.Bo móżna sie spodziewać róznych reakcji -od żartów-bynajmniej nie złośliwych ,aż po zwykłe pytania ,z ciekawości, dlaczego włożyłeś rajty ,a nie kalesony.
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
No może patrzę na tą syt.jak ja bym zareagoawał ,gdybym był w szatni przy kimś kto się przebiera i ma na sobie rajstopy zamiast kalesonów.Ja bym coś powiedział.,,chociaż dla żartu.Myśle ,ze tak samo powiedzieli by cos moi znajomi .
Bo jak się prebierało w szatni na wf w szkole średniej to też ,był jakiś komentarz ,gdy jakiś koleś wyskoczył w kalesonach ,czy miał fajne spodenki .NIe pozostawało to bez reakcji.No to była reakcja bliskiego otoczenia na cos nietypowego w ubiorze.zakładam ,ze ci kolesie Grzesława nie są tak przyzwyczajeni do widoku faceta w rajtkach,ze nie robi to na nich wrażenia.Ja jeszcze nie widziałem faceta na żywo w rajtkach[raz jak 2 przebiegało obok mnie ,i jeden miał cienkie chyba 20czy 15den na sobie do kolarek,ale to trwało milisekundy ./ale tak żeby stanął przy mnie ,czy się przebierał to nie,i gdyby tak sytuacja zaistniała to bym cos powiedział,Może chociaż zapytał gościa czy mu jest cieplej w nich niż w kalesonach.
Bo jak się prebierało w szatni na wf w szkole średniej to też ,był jakiś komentarz ,gdy jakiś koleś wyskoczył w kalesonach ,czy miał fajne spodenki .NIe pozostawało to bez reakcji.No to była reakcja bliskiego otoczenia na cos nietypowego w ubiorze.zakładam ,ze ci kolesie Grzesława nie są tak przyzwyczajeni do widoku faceta w rajtkach,ze nie robi to na nich wrażenia.Ja jeszcze nie widziałem faceta na żywo w rajtkach[raz jak 2 przebiegało obok mnie ,i jeden miał cienkie chyba 20czy 15den na sobie do kolarek,ale to trwało milisekundy ./ale tak żeby stanął przy mnie ,czy się przebierał to nie,i gdyby tak sytuacja zaistniała to bym cos powiedział,Może chociaż zapytał gościa czy mu jest cieplej w nich niż w kalesonach.
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie przypominam sobie też, żeby w pracy ktoś czyjeś kalesony komentował.
Za to przypomniała mi się jedna reakcja na rajstopy. Przebierałem się rozpoczynając pracę (1 zmiana), a kolega ze zmiany kończącej (nocnej): "to tak zimno jest?", w odpowiedzi podałem mu jaka jest temperatura. Na co odpowiedział tylko "aha".
Za to przypomniała mi się jedna reakcja na rajstopy. Przebierałem się rozpoczynając pracę (1 zmiana), a kolega ze zmiany kończącej (nocnej): "to tak zimno jest?", w odpowiedzi podałem mu jaka jest temperatura. Na co odpowiedział tylko "aha".
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Gaduła
- Kontakt:
No ,to mamy różne doświadczenia .Jak kiedyś ,lat temu naście była syt.że przebierałem się w szatni ,i znajomy miał kalesony takie rajstopowe ,w prążki ,to komentarz śmieszny od jednego znajomka dostał.Reszt nic nie powiedział,a i ten co miał takie kalesony zbył to cisza .Także są rózne histoprie.To że sie czegoś nie widziało ,nie słyszało nie oznacza ,ze tego nie ma.Proste.
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Kżda sytuacja moze być inna.Raz może być że nikt nic nie powie ,innym razem jeden wyśmieje reszta bedzie miała ubaw tak jak u pawła 6880.Radziu pisze:Ale sam widzisz, jeden pajac zablysnął, a reszta go olała, więc czym się przejmować.
Grzesław mogłeś powiedzieć tak:Tak, rajstopy.A co też chcesz nosić?
big fish
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witam po dłuższej nieobecności na forum. W międzyczasie zacząłem coraz odważniej chodzić w rajstopach 40-60den pod spodniami, ale bez skarpet, noszę także cienkie 15-20 den skarpetki rajstopowe do krótkich spodenek (w lecie), wszędzie.
A o noszeniu rajstop poinformowałem moją kolejną sąsiadkę (pokazałem jej oczywiście). Tak więc oficjalnie wie już 5 kobiet z mojego otoczenia.
Ile osób wie nieoficjalnie, tego nie wiem, ale myślę, że jest ich trochę.
Coraz bardziej jestem ciekaw reakcji kolejnej kobiety, chociaż w zasadzie najpierw jest zdziwienie, a następnie przejście nad tym do porządku dziennego.
I jeszcze jedna uwaga, bardzo lubię jak kobiety kupują mi rajstopy. Dotychczas kupowały cztery, ale i tak zagadam sąsiadkę, żeby mi pod jakimś pretekstem kupiła (imieniny, urodziny) a najszybciej za jakąś przysługę z mojej strony.
Tak już robiłem i spotyka się to z wielką aprobatą, ponieważ nieraz przysługa warta jest 50-100 zł, a ja mówię, że nie chcę kasy lecz jakiś prezencik np rajstopy.
Wtedy kobietki są zadowolone, że tak tanio mają załatwioną sprawę.
A o noszeniu rajstop poinformowałem moją kolejną sąsiadkę (pokazałem jej oczywiście). Tak więc oficjalnie wie już 5 kobiet z mojego otoczenia.
Ile osób wie nieoficjalnie, tego nie wiem, ale myślę, że jest ich trochę.
Coraz bardziej jestem ciekaw reakcji kolejnej kobiety, chociaż w zasadzie najpierw jest zdziwienie, a następnie przejście nad tym do porządku dziennego.
I jeszcze jedna uwaga, bardzo lubię jak kobiety kupują mi rajstopy. Dotychczas kupowały cztery, ale i tak zagadam sąsiadkę, żeby mi pod jakimś pretekstem kupiła (imieniny, urodziny) a najszybciej za jakąś przysługę z mojej strony.
Tak już robiłem i spotyka się to z wielką aprobatą, ponieważ nieraz przysługa warta jest 50-100 zł, a ja mówię, że nie chcę kasy lecz jakiś prezencik np rajstopy.
Wtedy kobietki są zadowolone, że tak tanio mają załatwioną sprawę.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Musa ,a jakie te rajtki dostajesz ,takie lepsze,lepszych firm ,czy z dolnej półki. Takie z kiosku po 3zł?Radziu pisze:Dajesz sie wykorzystywać za rajstopy, tanio sie sprzedajesz
Uważaj na męzów tych sąsiadek.Bo jak sie która pochwali ,ze kupuje Ci rajstopy ,to któregoś pięknego dnia zazdrosny mąż może sobie coś ubzdurać i ...no może być różnie.
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Tego nie wiem czy marzą o rajstopach .Ale może im się nie spodobac ,ze żona kupuje obcemu facetowi bieliznę .I nie ważne będą powody ,ze to w zamian za np.zreperowany telewizor.A to może mieć już złe konsekwencje w stosunkach dobrosąsiedzkich ,i nie chodzi by najmniej tylko o to ,że sąsiad nie odpowie -dzien dobry.Mezowie róznie moga reagować na takie prezenty ,czy jak żona dostaje prezenty lub daje. .Może być i śmiesznie i straszno
big fish