JAK TO POWIEDZIEĆ MAMIE
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
JAK TO POWIEDZIEĆ MAMIE
Hej mam 15 lat i nie wiem jak powiedzieć mamie żeby kupiła mi rajstopy mam w domu kalesony ale nie czuje się komfortowo przymierzyłem rajstopy i było 100 razy lepiej boje się jak ona na to zareaguje pomożecie mi rozwiązać problem
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Myślę,że zwykłe rajstopy bez żadnych wzorów,udziwnień,grube,w czarnym macie,to matka powinna ci kupić.Choć pomyśl o legginsach,grube,są nawet 500 DEN i bardziej przypominają kalesony.Legginsy i ciepła skarpetka na mrozy będzie lepsza nawet niż rajstopy.Rajstopy niestety jak masz nieogolone nogi,to mogą zjeżdzać się,rolować.Nie znam oczywiście jaką sytuację masz z matką,ale twój argument,że jest ci zimno pod spodniami powinien chyba każdą matkę w tym kraju przekonać(oczywiście Matkę-Polkę
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Postaw mamę przed faktem dokonanym
Ja zaraz po zakupie swoich pierwszych rajstop (100 DEN czarne z rozporkiem) pokazałem je mamie. Była nieco zaskoczona ale mniej niż się spodziewałem. Wcześniej nie raz słyszała że nie znoszę kaleson i wolę marznąć niż je zakładać. W takiej sytuacji rajstopy będą "mniejszym złem".
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: