Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Tom to co cię powstrzymuje przed tym ?
Krzysiekmisiek forum ma też część dla aktywnych więc czasem tam toczy się dyskusja. Napisz 1000 postów na temat zamiast 16 (na dzisiaj). Pasywnych jest tu cała masa. Czekaja az ktoś cos napisze a sami ani slowa. Wracając do tematu to czy zacząleś sezon ?
Krzysiekmisiek forum ma też część dla aktywnych więc czasem tam toczy się dyskusja. Napisz 1000 postów na temat zamiast 16 (na dzisiaj). Pasywnych jest tu cała masa. Czekaja az ktoś cos napisze a sami ani slowa. Wracając do tematu to czy zacząleś sezon ?
dr.eklektyczny
- krzysiekmisiek
- Się Rozkręca
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja dzisiaj wyjściem w szarych Knitteksach rozpocząłem na dobre sezon wiosenny. Rano byłem na bazarze po owoce, potem z dzieckiem na placu zabaw, po południu z obydwoma chłopakami na placyku rowerowym a na wieczór z żoną przejechałem się do sklepów (Biedronka i Kaufland). Do rajstop założyłem zamszowe buty Clarksa, czarne, krótkie spodnie (do kolan) Marks&Spencer, firmowego t-shirta (z poprzedniej pracy mojej żony) i kurtkę w stylu mlitary lub jeansową koszulę na polarze w zalwżności od miejsca i pory.
Po drodze na bazar młodej cygance handlującej na ulicy z wrażenia wypadła górna szczęka, potem na placyku pogadałem z pewną młodą panią, która twierdziła, że "idzie do nas taka moda z Wielkiej Brytanii", a u facetów najbardziej jej przeszkadza jak udają prezesów i jeżdżą samochodami, na które ich nie stać, a cały wolny czas spędzają na kanapie przed telewizorem czekając tylko na podstawienie obiadu pod nos. W sklepie zauważyłem tylko dziwne przyglądanie mi się pewnego młodego pana, który robił zakupy w towarzystwie młodej kobiety brzydkiej jak noc i śmiechy dwóch kasjerek w sąsiednim boksie, ale nie mam pewności, że to o mnie chodziło, bo wogóle były w dobrych nastrojach. Jutro zamierzam kontynuować swój rajstopowy pochód przez życie. AVE CEZAR!
Po drodze na bazar młodej cygance handlującej na ulicy z wrażenia wypadła górna szczęka, potem na placyku pogadałem z pewną młodą panią, która twierdziła, że "idzie do nas taka moda z Wielkiej Brytanii", a u facetów najbardziej jej przeszkadza jak udają prezesów i jeżdżą samochodami, na które ich nie stać, a cały wolny czas spędzają na kanapie przed telewizorem czekając tylko na podstawienie obiadu pod nos. W sklepie zauważyłem tylko dziwne przyglądanie mi się pewnego młodego pana, który robił zakupy w towarzystwie młodej kobiety brzydkiej jak noc i śmiechy dwóch kasjerek w sąsiednim boksie, ale nie mam pewności, że to o mnie chodziło, bo wogóle były w dobrych nastrojach. Jutro zamierzam kontynuować swój rajstopowy pochód przez życie. AVE CEZAR!
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Extra Byczunio! Na pewno miałeś super dobrane ciuchy. Chętnie zobaczyłbym Twój zestaw. Knittexowe grafitowe rajstopy mają bardzo fajny odcień, też mi się podobają. My też czasem spotykamy osoby z handlu, które otwarcie mówią, że każdy powinien nosić to co lubi, w czym czuje się najlepiej. Ja już nie zwracam kompletnie uwagi na ludzi i ich reakcje bo już mnie to nie bawi. Wolę spokojnie iść z rodziną, spacerować, skupić się na naszych tematach i poszukiwaniach ciuchów. Czas wtedy upływa miło i sympatycznie :)
-
- Gaduła
- Kontakt:
Chłody coraz częściej się zdarzają ,tak więc zacząłem nosic cienkie rajtki.
Niestety moje 20den co kupiłem na wiosnę już sie popruły .na piętach -od butów.
Byłem w sklepiku ,chciałem coś wybrać tej grubości ,ale nie było .Były 15den.
Nie kupiłem ,bo chyba są słabsze niż te 20-stki-tak mi sie wydaje .
Sprzedawczyni proponowała gatta 15den fortissima -podobno nie prują sie tak łatwo.NIe wiem czy tak jest ,może ktoś z Was je miał ,to może cos napisze,dlaczego niby nie miałby sie pruć .
Cena ich trochę wyśrubowana -16zł- to pewnie za trwałość
No ale nic to ,bede szukał czegoś tańszego .
Niestety moje 20den co kupiłem na wiosnę już sie popruły .na piętach -od butów.
Byłem w sklepiku ,chciałem coś wybrać tej grubości ,ale nie było .Były 15den.
Nie kupiłem ,bo chyba są słabsze niż te 20-stki-tak mi sie wydaje .
Sprzedawczyni proponowała gatta 15den fortissima -podobno nie prują sie tak łatwo.NIe wiem czy tak jest ,może ktoś z Was je miał ,to może cos napisze,dlaczego niby nie miałby sie pruć .
Cena ich trochę wyśrubowana -16zł- to pewnie za trwałość
No ale nic to ,bede szukał czegoś tańszego .
big fish
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
No faktycznie dziś trochę chłodno było w krótkich spodenkach przed 5 rano. Mogłem założyć rajtki do nich.
A co do fortisimy to polecam. Trwałe i ładniejsze od zwykłych lycrowych. Zdecydowanie warte swojej ceny. 16zł to i tak tanio kupiłeś.
A co do fortisimy to polecam. Trwałe i ładniejsze od zwykłych lycrowych. Zdecydowanie warte swojej ceny. 16zł to i tak tanio kupiłeś.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Gaduła
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Ale Fortisima tak łatwo Ci się nie spruje. Pisałem nawet jak przedzierałem się z rowerem przez zarośla i zwalone drzewa. Są naprawdę sporo mocniejsze od zwykłych 15, a nawet wydają się grubsze, bo są trochę podobne do microfibry.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Gaduła
- Kontakt:
No może i tak jest jak mówisz.To może byc tak jak jakimś produktem z chin ,co jest 2x tańszy niż markowy towar,ale 2X krócej można go używać.
Czyli kupuję raz na dłużej [markowy],lub taniej ale dokupić kolejna sztukę marnej jakości.
Jasiek ,ja teraz jak jest powyżej 5st., to nawet 40 stek nie ubiorę ,a co dopiero 60 tki,czy bawełniane rajtki
Czyli kupuję raz na dłużej [markowy],lub taniej ale dokupić kolejna sztukę marnej jakości.
Jasiek ,ja teraz jak jest powyżej 5st., to nawet 40 stek nie ubiorę ,a co dopiero 60 tki,czy bawełniane rajtki
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Właśnie wiem, że są inne realia. Ceny polskie też znam z rzeczywistości bo przecierz odwiedzam Polskę, tylko nie rozumiem zachłanności pośredników i tych drogich cen
Radek! Spodnie firmowe kupuję za około 20 funtów. Spodnie diesla można kupić za 25 funtów jak się poszuka. Często tanio firmowe rzeczy są w T K Max. Nawet rajstopy firmowe. Kilka razy udało mi się kupić rajstopy Wolforda za 2.99 funta. Kto zna markę to wie.
Radek! Spodnie firmowe kupuję za około 20 funtów. Spodnie diesla można kupić za 25 funtów jak się poszuka. Często tanio firmowe rzeczy są w T K Max. Nawet rajstopy firmowe. Kilka razy udało mi się kupić rajstopy Wolforda za 2.99 funta. Kto zna markę to wie.
dr.eklektyczny
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Poszukuję takich rajstop, http://sexysluts.urlgalleries.net/blog_ ... cey+P+[Zip] może mi ktoś pomóc, czy jakaś firma produkuje podobne..
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja juz sezon rozpocząłem .Dziś jest taka pogoda że i w chacie jest tylko 18 st.,a to zimniej niż w zimie kiedy grzeja kaloryfery .Na dworze też akurat ,ze sie nie można zgrzać przez rajtki .Pewnie jeszcze sie ociepli bo ma być babie lato ,to będzie za ciepło na rajstopy,ale na razie wkładam .Mam z gatty 15den kol bez .Wyglądaj całkiem fajnie ,tak jak lekko opalona skóra.Przyjemne w dotyku bo z lycrą ,i spodnie się ne czepiaja..Ciekawe jak długo sie nimi nacieszę.
big fish
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt: