Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
pantyhoseman masz rację. Młody jesteś, żyjesz w takim a nie innym środowisku - wszystko powinno mieć swoje miejsce. Może niejeden twój kolega po cichu będzie zakładał rajstopy, halki, damskie majtki i nie wiadomo co jeszcze - ale publicznie najmniejsze odstępstwo od przyjętych norm będzie najgłośniej piętnował. Nie warto iść pod prąd przeciw wszystkim - nie w tak młodym wieku. Kiedyś założysz własną rodzinę i wtedy wszystkich znajomych będziesz miał gdzieś - liczyć się będzie tylko to co "Wy" razem zaakceptujecie. I tu radziłbym pełną szczerość i zrozumienie - tu raczej nie ma niedomówień.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Oczywiście że to twój wybór, wiem też, że w twoim wieku koledzy są ważniejsi niż cała reszta świata, ale co ci mogę zagwarantować - to minie, zmienisz zdanie.pantyhoseman pisze:papa_smerf, sory ale ja sobie bede wybieral kolegow. poki co teraz wiecej i czesciej utrzymuje z nimi kontakt chodze na mecze na dyskoteki do barow pubow.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Informujęwszem i wobec. Wczoraj zmieniałem przed domem kółka w samochodzie na letnie. Wyszedłem ubrany w bardzo krótkie spodenki jeansowe założone na grube oliwkowo-zielone rajstopy. Położenie podjazdu i zaparkowanego na nim samochodu jest takie, że z ulicy doskonale było mnie widać. Pozatym mieszkanie od sąsiada wynajmują studenci i korzystają z tego samego podjazdu co ja. W czasie mojej krzątaniny podjechał samochodem chłopak, za moment wyszedł ze swoją dziewczyną i poszli (chyba na zakupy). Musieli widzieć jak jestem ubrany, bo gdy wychodzili właśnie czyściłem zdjęte zimowe koła stojąc na środku podjazdu. Zero reakcji.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dla mnie to nie ma większego znaczenia, bo na plażę się nie depiluje nóg. Chłop to chłop i ma nogi zarośnięte. To tak nawiązuję do tego, czy nasze chłopskie nogi mają sie podobać. Wystarczy, że są czyste. Jak ktoś chce depilować, jego sprawa, ale moim zdaniem musu nie ma.wislak pisze:Do cienkich trzeba miec wydepilowane nogi :P
Papo, kobiety depilują nogi i na plażę i do cieńkich rajtek, zresztą jedno z drugim raczej ciężko połączyć. Ja osobiście uważam, że owłosione nogi w cienkich rajstopach wyglądają źle, jeżeli nosisz tak pod spodnie to nie ma problemu, ale jak chcesz się pokazać w zestawie rajstopy + szorty, to już nie bardzo.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
co do szoku estetycznego... ja takowy dzis przezylem i to nie po raz pierwszy niestety :/ szedlem sobie ulica i widzialem starsza pania jakos odruchowo spojrzalem sie na jej nogi i .... miala cieliste rajstopy i okropnie wygladajace zylaki :/ czyż nie lepiej zamiast takich widokow patrzec na meżczyzn w rajstopach w ogolonych i zadbanych nogach? innym razem pamietam jak zobaczylem kobiete w jakis cienkich rajstpoach mozliwe ze to byly cieliste, ktora miala owlosione nogi :/ na prawde moglyby nam niektore panie oszczedzic takich widokow. nie wiem zalozyc matowe kryjace rajstopy czy cos....
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jednakże pamętaj, że nie wszyscy są idealni, a w kryjących rajstopach tej pani mogło być za gorąco.
Dla mnie obrzydliwy to jest widok nachlanego obrzyganego faceta, niezależnie czy zgrabny jak sarenka, czy niezgrabny jak mors.
Ludzie chorzy wymagają współczucia oraz pomocy i to powinni od nas otrzymać.
Dla mnie obrzydliwy to jest widok nachlanego obrzyganego faceta, niezależnie czy zgrabny jak sarenka, czy niezgrabny jak mors.
Ludzie chorzy wymagają współczucia oraz pomocy i to powinni od nas otrzymać.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: