Rajstopy BŁYSZCZĄCE

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
rajman
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajman » 13 kwie 2008, 18:09

Ja też nie staram się być piękniejszy od kobiet ale miło jest usłyszeć od kogoś że się podobam, że dbam o siebie, że ładnie wyglądam. Przecież każdemu człowiekowi jest wtedy miło. Urodą i tak nie przebijemy kobiet bo trzeba by stosować te wszystkie mazidełka i kolorowanki ale o sylwetkę warto dbać.
Radziu

Post autor: Radziu » 13 kwie 2008, 23:29

Bywa i tak, że przebrany facet jest ładniejszy od nie jednej genetycznej - znam takie przypadki :lol:

I jeszcze pytanie do Papy - czym jest dla Ciebie męskość :?:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 13 kwie 2008, 23:40

Krótko odpowiadając jest to to, co sprawia, że imponujemy kobietom i stajemy się ich celem zainteresowania.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 14 kwie 2008, 20:38

A co jeżeli tym celem są ładne nogi :?: Albo wygląd i styl ubioru delikatny, może nawet kobiecy :?:
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 14 kwie 2008, 20:56

nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. fakt niektore kobiety lubia jak facet sie przebiera, ale to tylko i wylacznie jesli chodzi o sex... wedlug mnie pomijajac rajstopy czy majtki jesli chodzi o ta meskosc i podobanie sie kobieta to mysle, ze przedewszystkim trzeba o siebie dbac czyli myc sie golic pachniec.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 14 kwie 2008, 23:12

Radziu pisze:A co jeżeli tym celem są ładne nogi
Chyba sam w to nie wierzysz, bo jeśli tak, to ta kobieta wcześniej by się zainteresowała inną kobietą. Nie wiem co sobie Radziu wyobrażasz, ale na pewno kobieta nie zakocha się w chłopie z powodu jego ładnych nóg.
Radziu, nie rób sobie jaj :!:
Obrazek
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 15 kwie 2008, 01:35

Moja szwagierka mówiła, że mam ładne nogi :-D
Tomek
meras

Post autor: meras » 15 kwie 2008, 08:13

Nogi,nogi,kobiety patrzą szczególnie na wygląd faceta a nie na jego nogi to jak jest ubrany,uczesany w jakich butach chodzi.Na jego twarz.pierwsze spojrzenie się liczy.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 kwie 2008, 10:38

papa_smerf pisze:Ale jeżeli właściecielowi nóg męskich podoba to, że się inni nimi zachwycają to coś jest nie tak z tą męskością.
Gdyby tak było faceci chodziliby w zgrzebnych workach. Nie powiecie mi, że żołnierze a w szczególności marynarze są mało męscy. A obwieszają się orderami - chyba nie po to, by rekiny miały czym pluć.
]Miałem kiedyś w szkole koleżankę, która często przychodziła na wf chłopaków i zawsze komentowała: "jacy ci chłopcy są brzydcy". Od tego czasu uważam, ze chłop ładny nie musi być i nie musi zbierać oklasków od widowni. :lol:
Ha, ha, ha. Ona przychodziła na nich popatrzeć, bo ją to rajcowało, a tym tekstem maskowała własne zakłopotanie swoim zachowaniem.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 kwie 2008, 11:23

byczunio pisze:A obwieszają się orderami - chyba nie po to, by rekiny miały czym pluć.
Się obwieszają? A co to biżuteria? Coś zauważyłeś, ale wybacz, nie wiem co.
Ordery nadaje się za coś i jeśli one wzbudzają u kobiet pożądanie to jest to sprawa normalna. Gdyby marynarze idąc na przepustkę zakładali skromne szorty, to bylibyśmy w temacie. Jednak nie chwalą sie nogami.
W życiu jeszcze nie spotkałem kobiety, która by zwracała uwagę na nogi faceta, chyba, że sprawdza czy ma czyste i wypastowane buty. Natomiast miliony facetów patrzy na damskie nogi.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 kwie 2008, 12:10

papa_smerf pisze:W życiu jeszcze nie spotkałem kobiety, która by zwracała uwagę na nogi faceta,
Bo kobieta facetowi NIGDY się nie przyzna, na co się pa3. Wbrew pozorom kobiety zwracają uwagę nie tylko na nogi ale i na tyłki i całą resztę facetów.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 kwie 2008, 15:36

byczunio pisze:Wbrew pozorom kobiety zwracają uwagę nie tylko na nogi ale i na tyłki i całą resztę facetów.
Co do tyłków to się zgodzę. Większość kobiet patrzy na pośladki, aby ocenić rozwój mięśni potrzebnych do pchania. :lol: To nie podlega dyskusji, ba, nawet dużo z nich na ten temat mówi wprost.
Jednak o nogach żadna nie gada, chyba, że o śmierdzących :lol:
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 15 kwie 2008, 23:24

papa_smerf pisze:Chyba sam w to nie wierzysz, bo jeśli tak, to ta kobieta wcześniej by się zainteresowała inną kobietą.
Niekoniecznie, ale nawet jeżeli tak to co :?:
papa_smerf pisze:Nie wiem co sobie Radziu wyobrażasz, ale na pewno kobieta nie zakocha się w chłopie z powodu jego ładnych nóg. Radziu, nie rób sobie jaj :!:
Nie twierdzę, że na sam widok się od razu zakocha, ale jest to coś na co można zwrócić uwagę, taki bodziec by poznać kogoś bliżej - nie robię sobie jaj.

Tak poważnie, to zauważyłem, że od kiedy ubieram się tak bardziej kobieco i dbam o wygląd, w tym również nóg, które latem są odkryte niemal w całości, to jakoś więcej kobiet zaczęło się mną interesować. Szczególnie ciekawe jest to, że zaczęły się ineteresować te które wcześniej się nie interesowały choć znaliśmy się już dużo wcześniej.

[ Dodano: 2008-04-15, 23:29 ]
byczunio pisze:Bo kobieta facetowi NIGDY się nie przyzna, na co się pa3. Wbrew pozorom kobiety zwracają uwagę nie tylko na nogi ale i na tyłki i całą resztę facetów.
Zależy jak się rozmawia z kobietami, poprostu trzeba umieć nawiązać rozmowę, mi już kilka kobiet mówiło szczerze na co zwracało uwagę i muszę powiedzieć że tyłek i twarz to najczęstsze odpowiedzi.

[ Dodano: 2008-04-15, 23:34 ]
papa_smerf pisze:Jednak o nogach żadna nie gada, chyba, że o śmierdzących :lol:
Widocznie, żadna z tych co Ty znasz.

[ Dodano: 2008-04-15, 23:37 ]
pantyhoseman pisze:nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. .
Nie piszę tu o transowaniu, nie nadintepretuj tego co napisałem. Moim zdaniem to jest właśnie nowa moda.
pantyhoseman pisze:nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. .
Chyba TY, bo ja tego jak się ubieram na codzień, nie uważam za przeistacznie się w kobiete.
pantyhoseman pisze:fakt niektore kobiety lubia jak facet sie przebiera, ale to tylko i wylacznie jesli chodzi o sex....
Nie o takich kobietach piszę.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 16 kwie 2008, 10:50

radziu napisał:
pantyhoseman napisał/a:
nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. .

Nie piszę tu o transowaniu, nie nadintepretuj tego co napisałem. Moim zdaniem to jest właśnie nowa moda.

czy to było skierowane do Ciebie :| :?: :?: :?: mówie ogólnie o forum dokąd powoli zmierza

radziu napisał:
pantyhoseman napisał/a:
nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. .

Chyba TY, bo ja tego jak się ubieram na codzień, nie uważam za przeistacznie się w kobiete.
Ja już wkońcu nie wiem kim ty w ogóle jesteś :| ja tam z garberoby kazdej kobiety biore rajstopy. to mi wystarczy a buty kobiece spodnie czy bluzki przynajmniej dla mnie odpadaja. mnie to nie kreci i jakos sie nie podoba. tak wie ja chyba mam najmniej wspolnego z nowa moda...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 kwie 2008, 10:59

A teraz proszę wrócić do tematu, którym są rajstopy błyszczące.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 16 kwie 2008, 19:28

pantyhoseman pisze:czy to było skierowane do Ciebie :| :?: :?: :?: mówie ogólnie o forum dokąd powoli zmierza
Napisałeś pod moim postem, więc nie trudno było odnieść takie wrażenie.

Ale OK, powróćmy do temtau :)
Awatar użytkownika
phman.plwro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: phman.plwro » 16 kwie 2008, 22:41

Tak dla uspokojenia emocji - musze wyznać "Mi się bardzo podobaja błyszczące rajstopy"

:-)

.... dla mniej zorientowanych w tematyce tego wątku własnie znów jesteśmmy w temacie
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 17 kwie 2008, 10:45

Radziu, dobra juz nie bede pisal pod Twoimi postami skoro to Cie boli i razi :]

ja czasem lubie blyszczace rajstopy, ale po domku w nich spaceruje ;)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 17 kwie 2008, 21:45

Dlaczego nikt nie sprecyzował pojęcia błyszczące rajstopy? Czy to są takie z lycry połyskujące, czy wręcz metalizowane, świecące nawet w cieniu?
Obrazek
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 17 kwie 2008, 21:49

Na pewno chodzi o rajstopy z lycry !
Awatar użytkownika
rajski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajski » 19 kwie 2008, 20:21

Błyszczące to takie, które w kolorze beżu naturalnego, na nogach błyszczą się włókna, w innych kolorach innych od beżu to takie które nie są matowe,  pyzatym spodobała mi się powyższa dyskusja na temat nóg i tego co widzą kobiety w facetach,

A to zależy od wieku i od preferencji, mam tu na myśli nogi, jedne mówią że lubią owłosione bo je to pociąga i inne z kolei mówią że na ogolone też miło popatrzeć bo widać że się o siebie dba. Wiec zależy jak leży, jedna lubi tak a druga inaczej.
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 20 kwie 2008, 13:27

Jeśli się chodzi w cienkich cielistych rajstopach,powinno się obowiązkowo mieć zadbane -wydepilowane nogi.Widok owłosionych nóg pod rajstopami,raczej do przyjemnych nie należy.
Awatar użytkownika
rajski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajski » 20 kwie 2008, 14:19

Zdecydowanie tak - Tylko wygolone nogi mogą pasować do cielistych rajstop, inaczej to wzbudzi sie zainteresowanie ale raczej nie pozytywne
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 20 kwie 2008, 15:57

rajski, i wlasnie przez to ze tak powiem nasza moda zle moze zle kojarzyc. pelno zdjec wlasnie facetow w rajstopach w owloionych nogach i z gnatem na wierzschu... :/
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 20 kwie 2008, 16:17

A to nie jest już Nowa Moda,tylko Kafeteria lub Nylonomania.
ODPOWIEDZ