faceci w rajstopach - siec
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
No problem ;)rajman pisze:Widziałem też kiedyś koncert Kylie Minoque z podobnym zespołem tancerzy niestety nie udało mi się nigdzie znaleźć tego nagrania.
http://www.youtube.com/watch?v=lzIWEHjRleM
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
papa_smerf pisze:Oni to robią dla jaj. To nie nasi kumple.
No ale ktoś jednak na ten pomysł musiał wpaść. Być może jakiś cichy wielbiciel rajstop wykorzystał okazję żeby publicznie się zaprezentować w rajtkach i namówił kumpli że to niby taki dowcip. Myślę że podobnie sprawa ma się z Majewskim. Odnoszę wrażenie że ciągle prowokuje sytuacje tylko po to żeby poparadować w damskich ciuszkach a wszystko tłumaczy poczuciem humoru.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak sobie myślę (domniemany ciąg myśli Majewskiego);
-Majewski lubi kobiece stopy(nie ukrywa tego)
-Kobiece stopy prezentują się dobrze w nylonie itp.
-Moje gice też mogą wyglądać dobrze i seksi
-Trzeba spróbować ...
-No to jak mam możliwości to pokarze się większej publice ...
-Majewski lubi kobiece stopy(nie ukrywa tego)
-Kobiece stopy prezentują się dobrze w nylonie itp.
-Moje gice też mogą wyglądać dobrze i seksi
-Trzeba spróbować ...
-No to jak mam możliwości to pokarze się większej publice ...
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ni2 - 3 dni w filmie sąsiedzi miał milowicz podkolanóki.
@ A po polsku możesz napisać? Tak by to zrozumieć.
@ A po polsku możesz napisać? Tak by to zrozumieć.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 21:57 przez phmenpl, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Po obejrzeniu tego filmiku uważam, że Francja to zaściankowy kraj, bo wszyscy się za gościem oglądają, okazując w ten sposób brak tolerancji? Ludzie go obgadują itp. I jeszcze ten atak na koniec. Nawet jeżeli to było wyreżyserowane, to chyba chcieli pokazać, że takie sytuacje mają miejsce.kasior pisze:Obserwuje gościa od dłuzszego czasu. Miałem go nawet w kontaktach na fejsie, ale mi uciekl. teraz znalazłem film, który o nim zrobili. Zna ktos francuski ??
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Kolejny ciekawy film traktujący o nowym trendzie:
http://www.sat1.ch/tv/fruehstuecksferns ... enner-clip
http://www.sat1.ch/tv/fruehstuecksferns ... enner-clip
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie znam niemieckiego,ale czy na pewno te rajtki sa z Adriana?anipoki pisze:Hehe ale jazda Adrian promuje swoje rajstopy męskie w niemczech
Oby tak dalej
Faktycznie jedne -te kraciaste ,maja taki wzór jak z Adriana ,ale nie koniecznie muszą to być właśnie te.
A tak przy okazji ,to nie jest to u niemców tak zwykły ,normalny strój jak mozna by przypuszczać. Co prawda kilku kolesi zgodziło się ubrać rajtki w miejscu publ.,ale panienki ,które były z tymi chłopakami rechotały na ten widok.
Ale też i aura nie była odpowiednia na strój rajstopy -chyba 60 i sopdnie rybaczki .Miałem wrażenie ,że ci co proponowali zakładanie tych rajtek innym, byli mocno zgrzani.
big fish
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Jak napisał powyżej byczunio, zorientowani wiedzą, że trzymane opakowanie rajstop jest z firmy Adrian. A przy okazji, jeżeli nie znasz niemieckiego to nie możesz twierdzić, że "rechotanie" nie jest spowodowane czymś innym aniżeli rajstopy na nogach "kolesi", ja bym raczej powiedział, że raczej śmieją ze sposobu i miejsca zakładania (dla mnie to obciach ściągnąć spodenki na środku ulicy i zakładać rajstopy jak by to były rękawy ) - btw. niemieckiego też nie znam )big fish pisze:,ale czy na pewno te rajtki sa z Adriana?
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Gaduła
- Kontakt:
Obejrzałem jeszcze raz filmik.No,faktycznie ,wyraźnie nie zauważyłem ,że wyraźnie pokazali to pudełko od rajstop.
Anipoki "rechotanie"tych dziewczyn na schodach z kolesia ,któremu podają rajtki ,a potem on przyszedł do nich w nie ubrany,to WYRAŹNIE pokazuje ,ze śmiały sie ,ale nie z tego ,że ubierał je w miejscu publicznym .MOze obejrzyj powtórnie i sprawdź to sam.
We wcześniejszym fragmencie ,w "ogródku piwnym"faktycznie dwóch gostków ubiera rajtki przy stoliku ,przy którym siedzi ich znajoma .Dziwczyna co prawda nie pęka ze śmiechu ,ale ma ubaw.Chwilę później w kadrze juz jej nie ma .Krzesło stoi puste.Stoi ,to chyba ze śmiechu nie przewróciła się na plecy.Ale kto wie,może wyszła za kadr ,bo nie mogła się opanować.
Ten filmik ,dla mnie przynajmniej pokazał ,tak jak to wcześniej napisałem ,ze widok faceta u którego widaać na nodze rajtki wcale nie jest powszechnym i nie wywołuje zdziwienia ,rozbawienia,itp.
Bo czasem gdzieś na forum ,czytałem wypowiedzi ,że tam na zachodzie ...o Jezzzu ,tam to dopiero,...A u na s to zaścianek ,prymitywy,wyśmieją wszystko co postępowe,nowoczesne ..i w ogóle gówno się u nas znają.A tam wiadomo ..ZACHÓD.
Anipoki "rechotanie"tych dziewczyn na schodach z kolesia ,któremu podają rajtki ,a potem on przyszedł do nich w nie ubrany,to WYRAŹNIE pokazuje ,ze śmiały sie ,ale nie z tego ,że ubierał je w miejscu publicznym .MOze obejrzyj powtórnie i sprawdź to sam.
We wcześniejszym fragmencie ,w "ogródku piwnym"faktycznie dwóch gostków ubiera rajtki przy stoliku ,przy którym siedzi ich znajoma .Dziwczyna co prawda nie pęka ze śmiechu ,ale ma ubaw.Chwilę później w kadrze juz jej nie ma .Krzesło stoi puste.Stoi ,to chyba ze śmiechu nie przewróciła się na plecy.Ale kto wie,może wyszła za kadr ,bo nie mogła się opanować.
Ten filmik ,dla mnie przynajmniej pokazał ,tak jak to wcześniej napisałem ,ze widok faceta u którego widaać na nodze rajtki wcale nie jest powszechnym i nie wywołuje zdziwienia ,rozbawienia,itp.
Bo czasem gdzieś na forum ,czytałem wypowiedzi ,że tam na zachodzie ...o Jezzzu ,tam to dopiero,...A u na s to zaścianek ,prymitywy,wyśmieją wszystko co postępowe,nowoczesne ..i w ogóle gówno się u nas znają.A tam wiadomo ..ZACHÓD.
big fish
- Rajstóp
- Początkujący
- Kontakt:
Może nie czytaliście, to podrzucam...
http://nocoty.pl/gid,14829363,kat,10136 ... leria.html
http://nocoty.pl/gid,14829363,kat,10136 ... leria.html
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Gostek z tyłu wygląda jak paniena.Styl ala Lady ga ga ,czy inna Doda,co pomyka w samych rajtach po mieście .
Odważnie sobie poczyna.
Na taki widok z tyłu ,nie jednemu facetowi moze sie podnieść ...ciśnienie.
Z tyłu patrząc na niego można sie nieźle pomylic.Pióra do pasa,długie zgrabne nogi w rajtkach,do tego buty na obcasie wys..Wystylizował się na kobietę.
Co by nie trafił na jakiegoś niewyżytego ,wyposzczonego opryszka ,bo może się do niego zacząć dobierać.A potem jakby sie napastnik zorientował ,że sie pomylił,to też może być gorąco.
Autor tego "artykułu"napisał w tytule ,że gostek idzie w rajstopach,potem ,przy fotce1/6,że to leginsy.Na końcu już wiemy,ze to są męskie rajstopy.
Dlaczego akurat męskie ,nie za bardzo wiadomo.
Odważnie sobie poczyna.
Na taki widok z tyłu ,nie jednemu facetowi moze sie podnieść ...ciśnienie.
Z tyłu patrząc na niego można sie nieźle pomylic.Pióra do pasa,długie zgrabne nogi w rajtkach,do tego buty na obcasie wys..Wystylizował się na kobietę.
Co by nie trafił na jakiegoś niewyżytego ,wyposzczonego opryszka ,bo może się do niego zacząć dobierać.A potem jakby sie napastnik zorientował ,że sie pomylił,to też może być gorąco.
Autor tego "artykułu"napisał w tytule ,że gostek idzie w rajstopach,potem ,przy fotce1/6,że to leginsy.Na końcu już wiemy,ze to są męskie rajstopy.
Dlaczego akurat męskie ,nie za bardzo wiadomo.
big fish