Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Dotarły zamówione megginsy 20 den, z firmy Adrian. Zamówiłem w kolorze - opal i nero. Jeżeli chodzi o te w kolorze opal to są w kolorze skóry, prawie nie widoczne na nogach. Wykonanie ich , identyczne jak zamawiane przeze mnie rok temu (w kolorze czarnym) z przodu klin.Część majtkowa jednolita w całości. Szerokie i dobrze trzymające ściągacze dolnej części tych meginsów.
Jeżeli chodzi o megginsy w kolorze (nero) - czarne to firma Adrian wykonała postęp. W górnej części tego wyrobu nie ma tradycyjnego klina a coś w rodzaju "koszyczka" Kiedyś ktoś na forum pisał o takim wygodnym rozwiązaniu w rajstopach... Te megginsy są dłuższe od tych w kolorze Opal (i dobrze bo to rozmiar XL) i sprawiają wrażenie ze są grubsze od 20 den.Część majtkowa lekko wzmocniona. Dobrze jak i inne kolory bedą miały te modyfikacje . Brawo za tą pozytywna modyfikację!
Jeżeli chodzi o megginsy w kolorze (nero) - czarne to firma Adrian wykonała postęp. W górnej części tego wyrobu nie ma tradycyjnego klina a coś w rodzaju "koszyczka" Kiedyś ktoś na forum pisał o takim wygodnym rozwiązaniu w rajstopach... Te megginsy są dłuższe od tych w kolorze Opal (i dobrze bo to rozmiar XL) i sprawiają wrażenie ze są grubsze od 20 den.Część majtkowa lekko wzmocniona. Dobrze jak i inne kolory bedą miały te modyfikacje . Brawo za tą pozytywna modyfikację!
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Mi mniejsze środowisko ,tym wieksza dezaprobata na coś nowego ,obcego ,innego.Kropla cytryny w łyżce wody bardziej zakwasi tą wode niż w szklance.
Taka metafora.Oczywiście jest to uproszczenie ,bo można mieszkac w dużym mieście ,ale w gównianej dzielnicy i efekt bedzie jak by się mieszkało w małym mieście.,czyli beda problemy takie jak opisął paweł6880.
Teoretycznie ,tak mi się wydaje przynajmniej ,to łatwiej by chyba było wyjść w stroju "nowomodnym' jak jest się w obcym dużym mieście ,gdzie się mieszka od niedawna ,nowa praca środowisko ludzi w pracy i nowi sąsiedzi.
Paweł6880 spróbowac możesz ,czemu nie.ale bardziej ostrożnie.Weź ubierz jakieś bojówki spodnie,do tego rajtki grube,nieprześwitujace.,zajedx rowerem .
JAk masz rajtki męskie ,grube,to w razie przebierania w szatni,możesz jakiemuś dowcipnisowi powiedzieć ,ze to męskie rajtki .Musisz powoli przyzwyczaić otoczenie,bo wyscie w stroju takim o którym piszesz bedzeisz miał tylko niemiłe docinki.Małe hermetyczne środowiska nie sa w stanie zakceptowac nagłych i "dziwnych "ubiorów.
Taka metafora.Oczywiście jest to uproszczenie ,bo można mieszkac w dużym mieście ,ale w gównianej dzielnicy i efekt bedzie jak by się mieszkało w małym mieście.,czyli beda problemy takie jak opisął paweł6880.
Teoretycznie ,tak mi się wydaje przynajmniej ,to łatwiej by chyba było wyjść w stroju "nowomodnym' jak jest się w obcym dużym mieście ,gdzie się mieszka od niedawna ,nowa praca środowisko ludzi w pracy i nowi sąsiedzi.
Paweł6880 spróbowac możesz ,czemu nie.ale bardziej ostrożnie.Weź ubierz jakieś bojówki spodnie,do tego rajtki grube,nieprześwitujace.,zajedx rowerem .
JAk masz rajtki męskie ,grube,to w razie przebierania w szatni,możesz jakiemuś dowcipnisowi powiedzieć ,ze to męskie rajtki .Musisz powoli przyzwyczaić otoczenie,bo wyscie w stroju takim o którym piszesz bedzeisz miał tylko niemiłe docinki.Małe hermetyczne środowiska nie sa w stanie zakceptowac nagłych i "dziwnych "ubiorów.
big fish
-
- ModTeam
- Kontakt:
Byłem wczoraj z rodziną (po cywilnemu) w Hyde Parku. Był Triatlon Londyński w tymże parku. Większość zawodników miała na sobie leginsy w najróżniejszych formach. Nawet widziałem na zawodnikach męskich leginsy na całe ciało. Oczywiście nikomu to nie przeszkadzało. Ale moją uwagę przykuł pan w wieku około 65 lat siedzący na ławce. Nie był zawodnikiem. Siedział wraz z innymi ludźmi w cieniu drzewa. Nikt na niego nie zwrócił uwagi, nawet moja żona przecież dobrze wtajemniczona w ten świat. Pan miał na sobie czerwone kryjące rajstopy, tunikę i nic poza tym. Jak większość ludzi w londyńskim parku miał zdjęte buty. I kompletnie nikt poza mną nie uraczył go spojrzeniem. Tak spacerując po tym mieście napatrzyłem się na zgrabne kobiece ciała. Kobiety nawet te w eleganckich sukienkach czy garsonkach chętnie spacerują czy przenoszą się z miejsca na miejsce w butach do biegania założonych do tego tez ubrania i na rajstopy. Sam po całym dniu żałowałem, że nie ubrałem butów biegówek.
dr.eklektyczny
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga