Phmen - ciekawe spodnie :)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
people of walmart - ludzie z Walmartu :) seria fotek zrobionych w amerykańskich superhipermegamarketach- ilustrują to że w ameryce pełno ekscentryków i nic ich nie powstrzyma żeby pójść do sklepu ubranym tak jak chcą :) nawet w przebraniu pszczółki Mai. To tak ku informacji. A fotki niektóre śmieszne :)
Więcej tutaj: http://www.peopleofwalmart.com/ -pełno oryginałów :)
Więcej tutaj: http://www.peopleofwalmart.com/ -pełno oryginałów :)
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzisiaj byłem w Biedronce, tam też była młoda dziewczyna, która miala ubrane spodnie (coś jak Beduini).
Spodnie koloru pomarańczowego, bardzo szerokie na górze, zwężające się w dole i co najbardziej ciekawe, zszyte poniżej kolana razem. Właściwie wyglądało to trochę jak spódnica, ale na dole miało nogawki ze ściągaczami.
Ubaw w sklepie byl co niemiara bo wszyscy się za nia oglądali, młodzi chłopacy, którzy razem wracali ze szkoły, aż wrócili zza regału, żeby się przyjrzeć.
Ale ogólnie spodnie bardzo mi się podobały, wlaściwie faceci też powinni w takich chodzić.
Tak było to niesamowite, że aż pojechalem za nią i zrobiłem fotki, nie chciałem rzucać się jej w oczy, więc fotki fatalne w jakości, ale cos widać. Może ktoś wie, gdzie kupić takie spodnie?
Spodnie koloru pomarańczowego, bardzo szerokie na górze, zwężające się w dole i co najbardziej ciekawe, zszyte poniżej kolana razem. Właściwie wyglądało to trochę jak spódnica, ale na dole miało nogawki ze ściągaczami.
Ubaw w sklepie byl co niemiara bo wszyscy się za nia oglądali, młodzi chłopacy, którzy razem wracali ze szkoły, aż wrócili zza regału, żeby się przyjrzeć.
Ale ogólnie spodnie bardzo mi się podobały, wlaściwie faceci też powinni w takich chodzić.
Tak było to niesamowite, że aż pojechalem za nią i zrobiłem fotki, nie chciałem rzucać się jej w oczy, więc fotki fatalne w jakości, ale cos widać. Może ktoś wie, gdzie kupić takie spodnie?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2012, 11:53 przez musa, łącznie zmieniany 2 razy.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt: