Dobry ;)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Dobry ;)
Na imię mam Bartek, mieszkam na pograniczu Sopotu i Gdyni, ale bardziej w Sopocie niż w Gdyni... Bardzo lubię chodzić w rajstopach, do niedawna nie odważałem się na wyjścia w nich w lecie, więc nosiłem je raczej pod spodniami w zimie, ale w tym roku się przełamałem i zacząłem ubierać je też na wiosnę lato i jesień do szortów i 3/4. Póki co są to raczej cienkie cieliste, ale zamierzam sobie kupić niedługi już takie bardziej opalone czy beżowe... Mam też problemy z wysłowieniem się więc często mogę niestety wypowiadać się baz ładu i składu...
Dobra tyle tutaj, reszte później napiszę na forum
pzdr
Dobra tyle tutaj, reszte później napiszę na forum
pzdr
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witaj Missster w naszym gronie
Miło nam bardzo, że grono ciągle się nam powiększa, a już w szczególności jest nam milej jeżeli są to ludzie młodzi (jak ty), ponieważ szerzenie nowej mody powinno się w szczególności odbywać wśród ludzi młodych.
Wysławianiem się nie przejmuj, gdyż i tak niektórzy z nas mają podobne problemy, ale wcale nie przeszkadza to w komunikacji między nami.
Miło nam bardzo, że grono ciągle się nam powiększa, a już w szczególności jest nam milej jeżeli są to ludzie młodzi (jak ty), ponieważ szerzenie nowej mody powinno się w szczególności odbywać wśród ludzi młodych.
Wysławianiem się nie przejmuj, gdyż i tak niektórzy z nas mają podobne problemy, ale wcale nie przeszkadza to w komunikacji między nami.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Rajstóp
- Początkujący
- Kontakt: