Rajstopy męskie Knittex
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
No rewelka.Opakowanie dobrze przemyślane ,z głową.,ale tez i .bez głowy-modela,co uważam za dobry pomysł[nie bedzie czepiania ,ze ma pedalski wyraza twarzy,ze co to za goguś ,jakaś ciota].Sylwetka faceta wysportowanego ,atletyczna,a nie jakiegoś zdechlaka,czy "kluchy";i bardzo dobrze.
Duży wybór kolorów i grubości.Osobiście nie podobają mi się tylko dwie wersje ,ale dobrze że są ,bo zawsze jest wybór większy.
Jeszcze tylko kwestia ceny ,i czy sklepy będa zainteresowane to wystawić na półkę .
Wydaje mi się ,ze Knitex chce z tym produktem wyjść poza Polskę ,i będzie ten towar oferował do zachodniego klienta.Sugerują to nazwy tych rajtek.
Duży wybór kolorów i grubości.Osobiście nie podobają mi się tylko dwie wersje ,ale dobrze że są ,bo zawsze jest wybór większy.
Jeszcze tylko kwestia ceny ,i czy sklepy będa zainteresowane to wystawić na półkę .
Wydaje mi się ,ze Knitex chce z tym produktem wyjść poza Polskę ,i będzie ten towar oferował do zachodniego klienta.Sugerują to nazwy tych rajtek.
big fish
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Otóź to. Facet powinien w nich wyglądać normalnie, przeciętnie. Te zdjęcia pokazują, jak by to były rajstopy dla kulturystów. Brak twarzy pokazuje, że to coś wstydliwego. W dodatku widać, że jest bez bielizny, przez co zdjęcie jeszcze bardziej sugeruje, że to dla zboków. Biorąc pod uwagę to wszystko, to właśnie te zdjęcia wyglądają pedalsko.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie sądzę żeby facet miał na zdjęciach reklamowych wyglądać przeciętnie- te zdjęcia mają sprzedawać produkt więc nie mogą być przeciętne. Ot, marketing. Na opakowaniach damskich rajstop tez nie widać zdjęć pierwszej lepszej gospodyni domowej, z reguły są to super laski :) pomijając już opakowania firm-krzaków zrobione na odwal.
Podobają mi się zdjęcia jakie przygotował Knitex. Są estetyczne, mimo że model wydaje się nagi- nic nie widać "strategicznego", nie widać tez bielizny ale też gdzie jest powiedziane że powinna być eksponowana? było by to obleśne. Zdjęcia są jak dla mnie- artystyczne. Zupełnie jak posągi greckich mistrzów dłuta.
Zaskoczyło mnie pozytywnie że aż tyle modeli jest przygotowane, i mam nadzieję że ceny nie będą zaporowe, a produkty pojawią się w normalnych stacjonarnych sklepach.
Podobają mi się zdjęcia jakie przygotował Knitex. Są estetyczne, mimo że model wydaje się nagi- nic nie widać "strategicznego", nie widać tez bielizny ale też gdzie jest powiedziane że powinna być eksponowana? było by to obleśne. Zdjęcia są jak dla mnie- artystyczne. Zupełnie jak posągi greckich mistrzów dłuta.
Zaskoczyło mnie pozytywnie że aż tyle modeli jest przygotowane, i mam nadzieję że ceny nie będą zaporowe, a produkty pojawią się w normalnych stacjonarnych sklepach.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Dla mnie opakowania (fotki) są normalną dobrą reklama towaru, który skierowany ma być w męska stronę. Jeżeli ktoś szuka podtekstów w tych opakowaniach, to zawsze je może w swojej świadomości ujrzeć.
Moja mała własna sugestia : widać ze model ma gładkie (wydepilowane nogi) co jest widoczne przy prezentowaniu cienkich rajstop i megginsów. Ale z tego co wiem to depilacja nóg u panów uprawiających niektóre sporty jest czymś normalnym.Nie powinno być dziwne że przeciętny facet ma gładkie nogi.
Duże brawa za tak duży asortyment , z którego każdy zainteresowany może dla siebie coś wybrać.
Dla mnie osobiście ciekawą ofertą są rajstopy z pogrubioną cześcią skarpetkową, rajstopy 20 den i megginsy 20 den Pozostaje jeszcze tylko nadzieja że Knittex przebije się z tym asortymentem na polskie sklepowe półki no i że cena nie będzie zaporowa.
Z niecierpliwością czekam na te wyroby w sprzedaży.
Moja mała własna sugestia : widać ze model ma gładkie (wydepilowane nogi) co jest widoczne przy prezentowaniu cienkich rajstop i megginsów. Ale z tego co wiem to depilacja nóg u panów uprawiających niektóre sporty jest czymś normalnym.Nie powinno być dziwne że przeciętny facet ma gładkie nogi.
Duże brawa za tak duży asortyment , z którego każdy zainteresowany może dla siebie coś wybrać.
Dla mnie osobiście ciekawą ofertą są rajstopy z pogrubioną cześcią skarpetkową, rajstopy 20 den i megginsy 20 den Pozostaje jeszcze tylko nadzieja że Knittex przebije się z tym asortymentem na polskie sklepowe półki no i że cena nie będzie zaporowa.
Z niecierpliwością czekam na te wyroby w sprzedaży.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Niestety, ale większość społeczeństwa z pewnością będzie takich podtekstów szukać. No ale mimo wszystko mam nadzieję że te rajstopy się przyjmą. I jak cena będzie normalna to pewnie sam kupię, ale opakowaniem raczej nie będę się chwalił ;)Wojtas pisze:Dla mnie opakowania (fotki) są normalną dobrą reklama towaru, który skierowany ma być w męska stronę. Jeżeli ktoś szuka podtekstów w tych opakowaniach, to zawsze je może w swojej świadomości ujrzeć.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
mają oni konto na allegro ale przez krótki czas sprzedawali chyba (4 komentarze mają) widocznie stwierdzili że im się nie opłaca bo nie mają żadnych przedmiotów wystawionych.twardyboro pisze:I koniecznie powinna być możliwoś zakupu produktów firmy Knittex przez Allegro - wszystkich nie tylko męskich.
Co do kolorów rajstop męskich mnie podobały by się takie mocno jasne siwe. Nie mogę wam pokazać o jaki kolor mi chodzi bo nawet damskich jest takich mało przeważnie melange albo grafity. Raz tylko trafiły mi się jaśniutkie ale nie pamiętam firmy, fajne były chyba 40 den z miłej mikrofibry. Byłem z nich bardzo zadowolony.
Ma ktoś kontakt z p. renatą ? może jak ona im projhektuje rajstopy potrafiła wywrzeć na nich taki wpływ żeby wyprodukowali męskie. To może mogła by im zaproponować damskie mocno błyszczące 15-20 den? jest ich coraz więcej np mikroshine z marylin ale to nie jest jednak taki połysk jak np http://www.eska.pl/hotplota/detektyw/bl ... ffset=1480
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
chodziło mi o damskie. lubię błyszczące bo przeważnie jeśli się mocno błyszczą to jest wtedy bardziej śliski materiał.Radziu pisze:Ciekaw jestem który z was wyszedłby z takim połyskiem.
No a poza tym kto wie może jak przyjmą się te męskie z knittexa to może za parę lat będziemy na luza po mieście w rajstopach śmigać a wtedy będzie to obojętne błyszczące czy nie z wzorem a może bez (hehe ale się rozmarzyłem)
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
zamiast sie cieszyć lub przynajmniej ograniczyć krytykę do minimum ,to co niektórzy szukaja dziury w całym .Radziu nie byłby sobą ,żeby sie nie czepił mało istotnego detalu-jak brak głowy u modela na opakowaniu.No ludzie ,powagi trochę.Co to ma do rzeczy ,czy u faceta widać twarz ,i w domyśle czy nie jest czasem zażenowany tym ,że nałożył rajtki
Istotne jest to ,że znalazł sie producent ,który w ogóle podjął się takiej produkcji,w wiekszym asortymencie niż ci co przed nim spróbowali wprowadzić taki towar w swojej ofercie,a co jeszcze ważniejsze ,ze zrobił ukłon w naszą stronę i chciał ,zebyśmy podpowiadali swoje sugestie przy projekcie tych rajstop.
Naprawdę już za samo to ,ze kniteź podszedł do tematu męskich rajstop lepiej niż Adrian to nie można by się wstrzymac z krytykanctwem .
Radziu trochę chyba przesadzasz ze swoim krytykanctwem .
Istotne jest to ,że znalazł sie producent ,który w ogóle podjął się takiej produkcji,w wiekszym asortymencie niż ci co przed nim spróbowali wprowadzić taki towar w swojej ofercie,a co jeszcze ważniejsze ,ze zrobił ukłon w naszą stronę i chciał ,zebyśmy podpowiadali swoje sugestie przy projekcie tych rajstop.
Naprawdę już za samo to ,ze kniteź podszedł do tematu męskich rajstop lepiej niż Adrian to nie można by się wstrzymac z krytykanctwem .
Radziu trochę chyba przesadzasz ze swoim krytykanctwem .
big fish
- krzysiekmisiek
- Się Rozkręca
Fotki super. Popatrzcie na rajstopy Adriana. Facet pokazał twarz... Część osób od razu komentuje ale "ciota" itd (znalazłem gdzieś to na jakimś forum). I jest to mocno krzywdzące dla modela i dla użytkowników.
Uważam że te zdjęcia są naprawdę ekstra, facet wysportowany. Ktoś napisał, że laski na opakowaniach rajstop są prawie idealne, a jaki jest facet idealny? No właśnie - wysportowany. Jak taki facet nosi coś takiego to musi być fajne...
Najważniejsze, aby te rajstopy znalazły się na półkach sklepowych. Najlepsza promocja to promocja za pomocą sklepów, ewentualnie plakatów w damskich sklepach z bielizną i w sklepach sportowych. Nie trzeba żadnej innej promocji. Uważam, że się to przyjmie, tylko musi być to umiejętnie wyeksponowane i co najważniejsze musi mieć mocne argumenty. A sukces to tylko kwestia czasu. Im głośniej o tym tym większa samo - reklama.
Uważam że te zdjęcia są naprawdę ekstra, facet wysportowany. Ktoś napisał, że laski na opakowaniach rajstop są prawie idealne, a jaki jest facet idealny? No właśnie - wysportowany. Jak taki facet nosi coś takiego to musi być fajne...
Najważniejsze, aby te rajstopy znalazły się na półkach sklepowych. Najlepsza promocja to promocja za pomocą sklepów, ewentualnie plakatów w damskich sklepach z bielizną i w sklepach sportowych. Nie trzeba żadnej innej promocji. Uważam, że się to przyjmie, tylko musi być to umiejętnie wyeksponowane i co najważniejsze musi mieć mocne argumenty. A sukces to tylko kwestia czasu. Im głośniej o tym tym większa samo - reklama.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zgadzam się, że teraz wielkim wyzwaniem przed Knittexem jest kampania reklamowa oby jak największa, w wielu mediach. Hurtownie powinny być zasypane ulotkami, plakatami po to by zainteresować lokalnych sprzedawców bo nie ukrywajmy, że sklepikarze na początku podejdę sceptycznie do tematu. To od nich w dużej mierze będzie też zależeć sukces rajstop męskich. Powinni argumentować językiem korzyści zakup takich rajstop przez panie dla swoich mężczyzn. Także liczę na pojawienie się bilbordów bardziej jednoznacznych niż te z Adriana, gdzie tylko wprawne oko dostrzegło na drugim planie rajstopy u faceta. Uważam, że należy prostolinijnie i łopatologicznie uświadomić ludzi o nowym produkcie na rynku.
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
No takie czasy! Nawet renomowane produkty potrzebują reklamy.
Nowa moda w postaci męskich rajstop i megginsów z pewnością potrzebuje tej reklamy ...
Zastanawiając się, to niby ten sam asortyment z którego od dobrych kilkudziesięciu lat korzystają kobiety. Myślę że ten asortyment można swobodnie rozszerzyć o męskie grono.
Jak świat, światem to kalesony ciągle czekają na zastępstwo. Firma Knittex ma wielkie szanse powiększyć grono klientów w swerze świata rajstop, który niegdyś należał do mężczyzn... Jest możliwość na pozyskanie nowego grona klienteli, która z zadowoleniem będzie nabywać te wyroby i oczekiwać na nowe propozycje...
Trzymam kciuki za dobre i mocne wejście na rynek!
Nowa moda w postaci męskich rajstop i megginsów z pewnością potrzebuje tej reklamy ...
Zastanawiając się, to niby ten sam asortyment z którego od dobrych kilkudziesięciu lat korzystają kobiety. Myślę że ten asortyment można swobodnie rozszerzyć o męskie grono.
Jak świat, światem to kalesony ciągle czekają na zastępstwo. Firma Knittex ma wielkie szanse powiększyć grono klientów w swerze świata rajstop, który niegdyś należał do mężczyzn... Jest możliwość na pozyskanie nowego grona klienteli, która z zadowoleniem będzie nabywać te wyroby i oczekiwać na nowe propozycje...
Trzymam kciuki za dobre i mocne wejście na rynek!
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Po pierwsze wyraziłem jedynie swoje zdanie. A po drugie, nie tylko braku głowy się czepiam, czytaj uważnie!big fish pisze:zamiast sie cieszyć lub przynajmniej ograniczyć krytykę do minimum ,to co niektórzy szukaja dziury w całym .Radziu nie byłby sobą ,żeby sie nie czepił mało istotnego detalu-jak brak głowy u modela ... .
A myślisz, że dzięki temu że ten jest bez głowy nie będą o nim mówić "ciota", albo jak Ty je założysz to o Tobie tak nie powiedzą, bo on jest bez głowy?krzysiekmisiek pisze:Fotki super. Popatrzcie na rajstopy Adriana. Facet pokazał twarz... Część osób od razu komentuje ale "ciota" itd (znalazłem gdzieś to na jakimś forum). I jest to mocno krzywdzące dla modela i dla użytkowników..
Moim zdaniem lepiej by się sprawdził jakiś przystojniak, tzw ciacho jak to laski mówią.krzysiekmisiek pisze:...a jaki jest facet idealny? No właśnie - wysportowany. Jak taki facet nosi coś takiego to musi być fajne....
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
No faktycznie ,ile by nie czytać ,czy od lewej do prawej czy wspak jakoś nie mogę się doszukać niczego pozytywnego,żadnej pozytywnej terściRadziu pisze:Po pierwsze wyraziłem jedynie swoje zdanie. A po drugie, nie tylko braku głowy się czepiam, czytaj uważnie!big fish pisze:zamiast sie cieszyć lub przynajmniej ograniczyć krytykę do minimum ,to co niektórzy szukaja dziury w całym .Radziu nie byłby sobą ,żeby sie nie czepił mało istotnego detalu-jak brak głowy u modela ... .
.NO może to ,ze fotka modela może nasuwać przypuszczenia ,ze to produkt dla kulturystów .
Każdy ma prawo się wypowiedzieć ,po to jest forum .Tylko przecież nie o to chodzi ,żeby się czepiać wszystkiego co producent oferuje.W myśl powiedzenia ,<Jeszcze się nie urodził ,taki co by wszystkim dogodził>,uszanujmy co firma chce produkować ,bo to nie jest przecież tak ,że wszystkie firmy ,które sprzedają rajstopy w Polsce ustawiają się w kolejkę i ogłaszają że zaczna od jutra przymierzac się do produkcji rajstop męskich.
Ot znalazła sie firma ,która chce spróbowac takiej produkcji ,i ma nadziej ,ze im to lepiej wyjdzie niż dwóm pozostałym.
Krótko mówiąc, nie czepiajmy się detali ,i pozwólmy im działać,a jak już to podpowiadajmy ,co by można lepiej zrobić .
Bo tak jakoś mi się Radziu Twoje krytykowanie wpisuje w tych malkontenów od futobolu przed meczem z ruskimi.,co mówili :Przegramy,NIe mamy szans.
A po meczu :Co ,tylko remis?Jeden jeden?
Pewnie jak by wygrali z ruskimi to by gadali :E tam ,tylko dwa zero dla nas.Co tak słabo?
big fish
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie ma pozytywów, bo się ich nie dopatrzylem. No chyba żeby za pozytyw liczyć sam fakt produkcji. Najważniejszą sprawą które zdecyduje o sukcesie to dostępność produktu. A szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie widziałem ich produktów nawet tych damskich.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Hmmm widzę i jakoś nie wierzę że wejście na stronkę http://www.knittex.pl/oferta.html sprawia trudność ...
Na targu w dobrym stoisku bez problemu można trafić na Knittexy.
Na targu w dobrym stoisku bez problemu można trafić na Knittexy.
Jasiek
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Czepiacie się, że model jest bez głowy. Bo to Nero. On nigdy nie pokazuje głowy. Taka zasada.
A na poważnie to nad projektami okładek prawdopodobnie pracował sztab ludzi. W tym także jakiś psycholog, więc jest to efekt wypośrodkowany. Gdy sprzedaż się rozkręci to będą i inne zdjęcia. Ja pochwalam ten projekt i na początek kupię każdą z mozliwych warsji aby poprzeć firmę.
A na poważnie to nad projektami okładek prawdopodobnie pracował sztab ludzi. W tym także jakiś psycholog, więc jest to efekt wypośrodkowany. Gdy sprzedaż się rozkręci to będą i inne zdjęcia. Ja pochwalam ten projekt i na początek kupię każdą z mozliwych warsji aby poprzeć firmę.
dr.eklektyczny