Farby do włosów

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Radziu

Farby do włosów

Post autor: Radziu » 07 gru 2008, 22:36

Było o lakierze do paznokci, a teraz podobne pytanie odnośnie farbowania włosów: Czy facet może farbować włosy :?:

Tak, ale tylko bezbarwnym ;-)

To oczywiście żart, ankiety nie robię, wolę żebyście się swobodnie wypowiedzieli.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 07 gru 2008, 22:51

Pewnie jak posiwieję i stwierdzę że mi z tym nie do twarzy to będę farbował, choć z drugiej strony nie wiem czy nie będę zbyt leniwy i będzie mi się chciało. A tak na poważnie - bez pasemek i bez odrostów jak najbardziej tak. Wzorki na cudzej głowie mi nie przeszkadzają ale ja bym tego nie zastosował u siebie.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 08 gru 2008, 23:46

Kazby może nosić fryzurę i kolor włosów jaki mu się podoba niezależnie od tego, czy my uznamy to za estetyczne czy nie. Jeśli kolor włosów jest dobrze dobrany do cery to jest to OK. Ale widziałem kiedyś meżczyznę (tzw. świński blondyn) o trupio bladej cerze ufarbowanego na czarno z odcieniem granatowym. To było bleee, ale tak samo nieapetycznie wyglądałaby kobiata w takim zestawie.
Przyznam się, że sam chciałem poprawić kolor swoich włosów, ale fryzjerka odradziła mi, do czasu aż pojawią się siwe. Stwierdziła, że szkoda je niszczyć farbą, bo tego co bym chciał, nie uzyskam.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 08 gru 2008, 23:48

Mężczyźni mają z natury słabsze włosy i chyba nie warto ryzykować.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 22 gru 2008, 13:54

Jak ktoś ma słabe włosy, to może faktycznie niech nie ryzykuje. Ja naszczęście mam dość mocne i gęste.
byczunio pisze:...widziałem kiedyś meżczyznę (tzw. świński blondyn) o trupio bladej cerze ufarbowanego na czarno z odcieniem granatowym. To było bleee, ale tak samo nieapetycznie wyglądałaby kobiata w takim zestawie..
Prawdopodobnie to był got, a w gotyckim stylu chyba właśnie o to chodzi.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 03 cze 2012, 10:48

Kupiłem sobie ostatnio profesjonalną farbę do włosów Wella. Bardzo fajnie koloryzuje, a do tego nie śmierdzi jak wszystkie inne farby które do tej pory używałem. Zestaw zawiera też odżywkę, oraz 2 dawki odświeżacza koloru. Jak kogoś interesuje farbowanie to polecam.

http://cokupic.pl/produkt/Wella-SAFIRA- ... productNav
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 cze 2012, 21:41

Trzeba mieć włosy.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 cze 2012, 21:53

widzę, że 4 lata temu pisałem o przeciwwskazaniach do farbowania włosów, a obecnie mam rozjaśnione pasemka i bardzodobrze się z nimi czuję. Nigdy nie sądziłem, że taka delikatna zmiana w imydżu tak poprawia samopoczucie.
ODPOWIEDZ