Rozpoczęcie sezonu

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 02 kwie 2008, 22:55

pantyhoseman masz rację. Młody jesteś, żyjesz w takim a nie innym środowisku - wszystko powinno mieć swoje miejsce. Może niejeden twój kolega po cichu będzie zakładał rajstopy, halki, damskie majtki i nie wiadomo co jeszcze - ale publicznie najmniejsze odstępstwo od przyjętych norm będzie najgłośniej piętnował. Nie warto iść pod prąd przeciw wszystkim - nie w tak młodym wieku. Kiedyś założysz własną rodzinę i wtedy wszystkich znajomych będziesz miał gdzieś - liczyć się będzie tylko to co "Wy" razem zaakceptujecie. I tu radziłbym pełną szczerość i zrozumienie - tu raczej nie ma niedomówień.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 02 kwie 2008, 23:07

pantyhoseman pisze:papa_smerf, sory ale ja sobie bede wybieral kolegow. poki co teraz wiecej i czesciej utrzymuje z nimi kontakt chodze na mecze na dyskoteki do barow pubow.
Oczywiście że to twój wybór, wiem też, że w twoim wieku koledzy są ważniejsi niż cała reszta świata, ale co ci mogę zagwarantować - to minie, zmienisz zdanie.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 02 kwie 2008, 23:13

papa_smerf, wiem i zdale sobie z tego sprawe. przyjdzie czas zmieni sie zycie jedne wartosci beda wyzej inne nizej.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 kwie 2008, 15:17

Ej, chłopaki, to jak, będziecie tylko pisać, czy jednak wychodzicie :?:

Ja na ten sezon mam zamiar wyjść parę razy podobnie ubranym jak ta dziewczyna dziś ustrzelona:

Obrazek
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 09 kwie 2008, 20:51

Widziałem dzisiaj kilku chłopaków w spodniach za kolano. Rajstop jednak nie mięli :-(
Tomek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 kwie 2008, 11:09

Informujęwszem i wobec. Wczoraj zmieniałem przed domem kółka w samochodzie na letnie. Wyszedłem ubrany w bardzo krótkie spodenki jeansowe założone na grube oliwkowo-zielone rajstopy. Położenie podjazdu i zaparkowanego na nim samochodu jest takie, że z ulicy doskonale było mnie widać. Pozatym mieszkanie od sąsiada wynajmują studenci i korzystają z tego samego podjazdu co ja. W czasie mojej krzątaniny podjechał samochodem chłopak, za moment wyszedł ze swoją dziewczyną i poszli (chyba na zakupy). Musieli widzieć jak jestem ubrany, bo gdy wychodzili właśnie czyściłem zdjęte zimowe koła stojąc na środku podjazdu. Zero reakcji.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 kwie 2008, 11:27

Załóż cieńkie cieliste rajstopy i wtedy obserwuj reakcje widzów.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 kwie 2008, 12:07

Cienkie cieliste często przechodzą niezauwazone z powodu ich niedostrzegalności. W zeszłe lato sporo tak chodziłem. Ja bombarduję bardziej ostrzejszą amunicją.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 kwie 2008, 15:33

Tylko te grube rajstopy z daleka mogą przypominać dresy. Widziałem własnie kiedyś takie, ni to dresy, ni legginsy. Jednak cieńkie rajstopy to zupełnie inna sprawa.
Obrazek
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 15 kwie 2008, 20:58

Cienkie, czy grube... ważne by odważyć się w nich wychodzić :-D
Tomek
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 17 kwie 2008, 21:58

wislak pisze:Do cienkich trzeba miec wydepilowane nogi :P
Dla mnie to nie ma większego znaczenia, bo na plażę się nie depiluje nóg. Chłop to chłop i ma nogi zarośnięte. To tak nawiązuję do tego, czy nasze chłopskie nogi mają sie podobać. Wystarczy, że są czyste. Jak ktoś chce depilować, jego sprawa, ale moim zdaniem musu nie ma. :lol:
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 17 kwie 2008, 22:01

papa_smerf, wiesz co wydaje mi sie ze jednak do rajstop tymbardziej cienkich wypadaloby wydepilowac nogi bo to nie jest przyjemny widok. co innego same owlosioone nogi
Radziu

Post autor: Radziu » 17 kwie 2008, 22:21

Papo, kobiety depilują nogi i na plażę i do cieńkich rajtek, zresztą jedno z drugim raczej ciężko połączyć. Ja osobiście uważam, że owłosione nogi w cienkich rajstopach wyglądają źle, jeżeli nosisz tak pod spodnie to nie ma problemu, ale jak chcesz się pokazać w zestawie rajstopy + szorty, to już nie bardzo.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 17 kwie 2008, 22:23

Ogólnie macie rację, że wygląda ładniej. Jednak to też moda. Może przyjdzie czas na modnych zarośniętych. :-D
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 17 kwie 2008, 22:26

oby nie, brrrr.....
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 18 kwie 2008, 15:13

Lepiej żeby nie przyszedł, obrzydliwie to wygląda :P
Awatar użytkownika
phman.plwro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: phman.plwro » 19 kwie 2008, 16:14

szok estetyczny....
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 19 kwie 2008, 16:29

co do szoku estetycznego... ja takowy dzis przezylem i to nie po raz pierwszy niestety :/ szedlem sobie ulica i widzialem starsza pania jakos odruchowo spojrzalem sie na jej nogi i .... miala cieliste rajstopy i okropnie wygladajace zylaki :/ czyż nie lepiej zamiast takich widokow patrzec na meżczyzn w rajstopach w ogolonych i zadbanych nogach? innym razem pamietam jak zobaczylem kobiete w jakis cienkich rajstpoach mozliwe ze to byly cieliste, ktora miala owlosione nogi :/ na prawde moglyby nam niektore panie oszczedzic takich widokow. nie wiem zalozyc matowe kryjace rajstopy czy cos....
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 19 kwie 2008, 21:18

Oj jesteś zbyt spostrzegawczy. Nie powinieneś zwracać uwagi na panienki powyżej dwudziestuparu lat i będzie estetycznie.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 19 kwie 2008, 21:29

Danon, łatwo powiedziec to juz przyzwyczajenie :P
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 20 kwie 2008, 22:02

Jednakże pamętaj, że nie wszyscy są idealni, a w kryjących rajstopach tej pani mogło być za gorąco.
Dla mnie obrzydliwy to jest widok nachlanego obrzyganego faceta, niezależnie czy zgrabny jak sarenka, czy niezgrabny jak mors.
Ludzie chorzy wymagają współczucia oraz pomocy i to powinni od nas otrzymać.
Obrazek
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 21 kwie 2008, 22:52

Ja dzis też widziałem taką jedną.. białe rajstopki cienkie i włosy na nogach... normalnie.... brrr.. biała kiełbasa .. ;)
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 22 kwie 2008, 08:11

papa_smerf, ale mozna nosic dlugie kiecki czy spodnie jakos na pewno mozna zaradzic. przeciez rozumiem, ze sa chorzy ludzie, ale takie rzeczy niestety rzucaja sie w oczy :/
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 22 kwie 2008, 11:20

A jak będzie miała zeszpeconą twarz, to nie powinna z domu wychodzić bez woalki?

To jest mój kolejny apel: chcesz być tolerowany, to toleruj innych.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 22 kwie 2008, 11:57

papa_smerf, papo co Ty taki wrazliwy?????? twarzy nie mozna zaslonic a nogi mozna???? co Ty w ogole dajesz za porownania :?: :?: :?: :?:
ODPOWIEDZ