Rajstopy BŁYSZCZĄCE
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. fakt niektore kobiety lubia jak facet sie przebiera, ale to tylko i wylacznie jesli chodzi o sex... wedlug mnie pomijajac rajstopy czy majtki jesli chodzi o ta meskosc i podobanie sie kobieta to mysle, ze przedewszystkim trzeba o siebie dbac czyli myc sie golic pachniec.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Gdyby tak było faceci chodziliby w zgrzebnych workach. Nie powiecie mi, że żołnierze a w szczególności marynarze są mało męscy. A obwieszają się orderami - chyba nie po to, by rekiny miały czym pluć.papa_smerf pisze:Ale jeżeli właściecielowi nóg męskich podoba to, że się inni nimi zachwycają to coś jest nie tak z tą męskością.
Ha, ha, ha. Ona przychodziła na nich popatrzeć, bo ją to rajcowało, a tym tekstem maskowała własne zakłopotanie swoim zachowaniem.]Miałem kiedyś w szkole koleżankę, która często przychodziła na wf chłopaków i zawsze komentowała: "jacy ci chłopcy są brzydcy". Od tego czasu uważam, ze chłop ładny nie musi być i nie musi zbierać oklasków od widowni.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Się obwieszają? A co to biżuteria? Coś zauważyłeś, ale wybacz, nie wiem co.byczunio pisze:A obwieszają się orderami - chyba nie po to, by rekiny miały czym pluć.
Ordery nadaje się za coś i jeśli one wzbudzają u kobiet pożądanie to jest to sprawa normalna. Gdyby marynarze idąc na przepustkę zakładali skromne szorty, to bylibyśmy w temacie. Jednak nie chwalą sie nogami.
W życiu jeszcze nie spotkałem kobiety, która by zwracała uwagę na nogi faceta, chyba, że sprawdza czy ma czyste i wypastowane buty. Natomiast miliony facetów patrzy na damskie nogi.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Co do tyłków to się zgodzę. Większość kobiet patrzy na pośladki, aby ocenić rozwój mięśni potrzebnych do pchania. To nie podlega dyskusji, ba, nawet dużo z nich na ten temat mówi wprost.byczunio pisze:Wbrew pozorom kobiety zwracają uwagę nie tylko na nogi ale i na tyłki i całą resztę facetów.
Jednak o nogach żadna nie gada, chyba, że o śmierdzących
Niekoniecznie, ale nawet jeżeli tak to copapa_smerf pisze:Chyba sam w to nie wierzysz, bo jeśli tak, to ta kobieta wcześniej by się zainteresowała inną kobietą.
Nie twierdzę, że na sam widok się od razu zakocha, ale jest to coś na co można zwrócić uwagę, taki bodziec by poznać kogoś bliżej - nie robię sobie jaj.papa_smerf pisze:Nie wiem co sobie Radziu wyobrażasz, ale na pewno kobieta nie zakocha się w chłopie z powodu jego ładnych nóg. Radziu, nie rób sobie jaj
Tak poważnie, to zauważyłem, że od kiedy ubieram się tak bardziej kobieco i dbam o wygląd, w tym również nóg, które latem są odkryte niemal w całości, to jakoś więcej kobiet zaczęło się mną interesować. Szczególnie ciekawe jest to, że zaczęły się ineteresować te które wcześniej się nie interesowały choć znaliśmy się już dużo wcześniej.
[ Dodano: 2008-04-15, 23:29 ]
Zależy jak się rozmawia z kobietami, poprostu trzeba umieć nawiązać rozmowę, mi już kilka kobiet mówiło szczerze na co zwracało uwagę i muszę powiedzieć że tyłek i twarz to najczęstsze odpowiedzi.byczunio pisze:Bo kobieta facetowi NIGDY się nie przyzna, na co się pa3. Wbrew pozorom kobiety zwracają uwagę nie tylko na nogi ale i na tyłki i całą resztę facetów.
[ Dodano: 2008-04-15, 23:34 ]
Widocznie, żadna z tych co Ty znasz.papa_smerf pisze:Jednak o nogach żadna nie gada, chyba, że o śmierdzących
[ Dodano: 2008-04-15, 23:37 ]
Nie piszę tu o transowaniu, nie nadintepretuj tego co napisałem. Moim zdaniem to jest właśnie nowa moda.pantyhoseman pisze:nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. .
Chyba TY, bo ja tego jak się ubieram na codzień, nie uważam za przeistacznie się w kobiete.pantyhoseman pisze:nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. .
Nie o takich kobietach piszę.pantyhoseman pisze:fakt niektore kobiety lubia jak facet sie przebiera, ale to tylko i wylacznie jesli chodzi o sex....
radziu napisał:
czy to było skierowane do Ciebie :| mówie ogólnie o forum dokąd powoli zmierza
radziu napisał:
pantyhoseman napisał/a:
nie no ludzie bez kitu... za bardzo to forum zaczyna brnac w typowe tematy trans. .
Nie piszę tu o transowaniu, nie nadintepretuj tego co napisałem. Moim zdaniem to jest właśnie nowa moda.
czy to było skierowane do Ciebie :| mówie ogólnie o forum dokąd powoli zmierza
radziu napisał:
Ja już wkońcu nie wiem kim ty w ogóle jesteś :| ja tam z garberoby kazdej kobiety biore rajstopy. to mi wystarczy a buty kobiece spodnie czy bluzki przynajmniej dla mnie odpadaja. mnie to nie kreci i jakos sie nie podoba. tak wie ja chyba mam najmniej wspolnego z nowa moda...pantyhoseman napisał/a:
nową mode niektorzy chyba myla z przeistaczaniem sie w kobiete. .
Chyba TY, bo ja tego jak się ubieram na codzień, nie uważam za przeistacznie się w kobiete.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Błyszczące to takie, które w kolorze beżu naturalnego, na nogach błyszczą się włókna, w innych kolorach innych od beżu to takie które nie są matowe, pyzatym spodobała mi się powyższa dyskusja na temat nóg i tego co widzą kobiety w facetach,
A to zależy od wieku i od preferencji, mam tu na myśli nogi, jedne mówią że lubią owłosione bo je to pociąga i inne z kolei mówią że na ogolone też miło popatrzeć bo widać że się o siebie dba. Wiec zależy jak leży, jedna lubi tak a druga inaczej.
A to zależy od wieku i od preferencji, mam tu na myśli nogi, jedne mówią że lubią owłosione bo je to pociąga i inne z kolei mówią że na ogolone też miło popatrzeć bo widać że się o siebie dba. Wiec zależy jak leży, jedna lubi tak a druga inaczej.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt: