Witajcie :) - mariusz
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Witajcie :) - mariusz
Mam na imię Mariusz, jestem z Olsztyna, studiuję Informatykę i noszę rajstopy
Moje pierwsze spotkanie z rajstopami nie było spowodowane tym, że kalesony się podwijały (bo się nie podwijały). Poprostu wpadły mi w ręce rajstopki matki (miałem 12-13 lat). Leżały sobie, więc postanowiłem sprawdzić jak się w nich czują kobiety (wtedy były dla mnie i numer 3 na tyle duże, że po szyję mogłem podciągnąć). To były pierwsze rajtki jakie zachachmęciłem od matki (zwykłe, beżowe) zakładałem tylko jak byłem sam w domu (czyli od czasu do czasu), wtedy wywoływało to u mnie jeszcze podniecenie. Potem jeszcze pewnie zdażało się coś przymierzyć/podebrać - nie pamiętam ile razy.
Dopiero pod koniec gimnazjum z internetu dowiedziałem się, że nie tylko mi się to podoba. Często zaglądałem na nylonomanię i podziwiałem ładne i piękne kobiety. Jednak tam nie można porozmawiać o rajstopach w sposób cywilizowany. A tutaj zaglądam od kilku miesięcy, ale dopiero niedawno zarejestrowałem się.
Teraz mam 22 lata, lubię zakładać rajstopy gładkie (kabaretki i pończochy odpadają) 15-40den w kolorach beżowych itp.. O moim zamiłowaniu wie tylko jedna osoba - koleżanka Jedyne moje wyjścia publiczne, to wyjazdy rowerkiem w spodenkach do lasów państwowych. Chciałbym poznać dziewczynę, która by to zaakceptowała.
Moje pierwsze spotkanie z rajstopami nie było spowodowane tym, że kalesony się podwijały (bo się nie podwijały). Poprostu wpadły mi w ręce rajstopki matki (miałem 12-13 lat). Leżały sobie, więc postanowiłem sprawdzić jak się w nich czują kobiety (wtedy były dla mnie i numer 3 na tyle duże, że po szyję mogłem podciągnąć). To były pierwsze rajtki jakie zachachmęciłem od matki (zwykłe, beżowe) zakładałem tylko jak byłem sam w domu (czyli od czasu do czasu), wtedy wywoływało to u mnie jeszcze podniecenie. Potem jeszcze pewnie zdażało się coś przymierzyć/podebrać - nie pamiętam ile razy.
Dopiero pod koniec gimnazjum z internetu dowiedziałem się, że nie tylko mi się to podoba. Często zaglądałem na nylonomanię i podziwiałem ładne i piękne kobiety. Jednak tam nie można porozmawiać o rajstopach w sposób cywilizowany. A tutaj zaglądam od kilku miesięcy, ale dopiero niedawno zarejestrowałem się.
Teraz mam 22 lata, lubię zakładać rajstopy gładkie (kabaretki i pończochy odpadają) 15-40den w kolorach beżowych itp.. O moim zamiłowaniu wie tylko jedna osoba - koleżanka Jedyne moje wyjścia publiczne, to wyjazdy rowerkiem w spodenkach do lasów państwowych. Chciałbym poznać dziewczynę, która by to zaakceptowała.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2012, 15:44 przez mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
No takie męskie bardzo podobne do damskich by się przydały. Tylko żeby kosztowały tyle co damskie. Puki co mieszkam jeszcze w rodzinnym domku i pewnie przydałoby się oświecić otoczenie.byczunio pisze:kolejne firmy wchodzą z rajstopami męskimi
Niedawno pokazałem matce portal graty z chaty (czasem zaglądam, czy ktoś nie oddaje jakiegoś fajnego sprzętu elektronicznego w okolicy). Matka odrazu zaczeła oglądać ciuchy no i otworzyła ogłoszenie z majtkami damskimi. Koleś w odpowiedzi napisał, że chce te majtasy, a i jeszcze dopytywał się, czy Panienka nie ma na zbyciu noszonych rajstop, pończoch. Matka się roześmiaja i stwierdziła, że to GEJ
Ja bym się bał zakładać używane rajty od obcej osoby, której nawet nie widziałem.
Pozdrawiam
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Witam kolegę z krainy tysiąca i jednej.....nie,z krainy tysiąca jezior .
Jesteś z Olsztyna ? Bywam ,bywam czasami tam.Bądź co bądź stolyca....regionu,to czasem trzeba zajrzeć ,jak się zmienia na lepsze.
Przy okazji wątku,w którym piszesz ,że masz stracha przed zakupem rajtek w jakimś sklepie .Byłem któregoś dnia w Alfie ,i w pasażu jest sklep Gatty .Chyba największy sklep z rajstopami jaki miałem okazję widzieć .Wybór mają rzeczywiście ogromny.Chociaż tylko jednego producenta.Ale spróbuj tam .Wiesz ,w tłumie człowiek czasem ma poczucie anonimowości ,a tam,tych sklepach jest zawsze pełno ludzi.Może będzie Ci łatwiej.
W Olsztynie z pewnością znajdziesz wiele sklepów z rajtkami ,gdzie możesz próbować przełamać lęk przed zakupem.Potem ,za którymś tam razem ,będzie Ci już wszystko jedno,w jakim to kupujesz.
Zaglądaj tu i pisz ,a pewnie zawsze ktoś Ci rady udzieli w temacie zakupów ,czy innych "nierozwiązywalnych"problemów rajstopowych.
Jesteś z Olsztyna ? Bywam ,bywam czasami tam.Bądź co bądź stolyca....regionu,to czasem trzeba zajrzeć ,jak się zmienia na lepsze.
Przy okazji wątku,w którym piszesz ,że masz stracha przed zakupem rajtek w jakimś sklepie .Byłem któregoś dnia w Alfie ,i w pasażu jest sklep Gatty .Chyba największy sklep z rajstopami jaki miałem okazję widzieć .Wybór mają rzeczywiście ogromny.Chociaż tylko jednego producenta.Ale spróbuj tam .Wiesz ,w tłumie człowiek czasem ma poczucie anonimowości ,a tam,tych sklepach jest zawsze pełno ludzi.Może będzie Ci łatwiej.
W Olsztynie z pewnością znajdziesz wiele sklepów z rajtkami ,gdzie możesz próbować przełamać lęk przed zakupem.Potem ,za którymś tam razem ,będzie Ci już wszystko jedno,w jakim to kupujesz.
Zaglądaj tu i pisz ,a pewnie zawsze ktoś Ci rady udzieli w temacie zakupów ,czy innych "nierozwiązywalnych"problemów rajstopowych.
big fish
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Powinieneś w tym momencie mamę wyprowadzić z błędu. Oczywiście nie chodzi mi o obronę tego fetyszysty, ale mały wykład by się przydał i o gejach i o rajstopach męskich.mariusz pisze:Koleś w odpowiedzi napisał, że chce te majtasy, a i jeszcze dopytywał się, czy Panienka nie ma na zbyciu noszonych rajstop, pończoch. Matka się roześmiaja i stwierdziła, że to GEJ
Pokaż mamie tę stronę:
http://www.aries-shop.pl/avicenum-70-c-21.html
Jak dojdzie do dołu, to może zdanie zmieni.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie wydaje mi się, moja zona moim synom wytłumaczyła im dlaczego noszę rajstopy. Przyjęli jako wiedzę oczywista. Starszy syn (27 lat) wytłumaczył żonie, że jak mężczyzna nie goli się pod pachami to brudas. Przyjęła do wiedzy i nie dyskutowała.
To wszystko to wolna rozmowa, nie żadna dyskusja bo jest problem. Jak widać w rozmowie da się wymieniać poglądy i jednocześnie osiąga się efekt.
To wszystko to wolna rozmowa, nie żadna dyskusja bo jest problem. Jak widać w rozmowie da się wymieniać poglądy i jednocześnie osiąga się efekt.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nic na siłę, jest podobnie jak z córką Jaśka, młody człowiek ma z gruntu ustalone podejście do tego co nosi i wręcz opiera swoją modę na buncie. Nigdy mi nie zależało, żeby rajstopy nosił, ale zależało mi na tym by był tolerancyjny. Zauważam, ze on z tej mody wyrasta, spodnie już nosi normalne, a nie z krokiem w kolanach, a także zauważyłem u niego bieliznę bezszwową.
Z czasem może i rajstopy zacznie nosić.
Mam drugiego syna, trochę młodszego i on mi w prezencie kupił Aries. Z nim chyba będzie prościej, bo z wyraźną ciekawością pytał jak się takie rajstopy nosi, czy są wygodne. Będzie chciał nosić, sam sobie kupi.
Z czasem może i rajstopy zacznie nosić.
Mam drugiego syna, trochę młodszego i on mi w prezencie kupił Aries. Z nim chyba będzie prościej, bo z wyraźną ciekawością pytał jak się takie rajstopy nosi, czy są wygodne. Będzie chciał nosić, sam sobie kupi.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Poco komuś coś wciskać. Każdy nosi co chce i powinien być tolerancyjny. Takie wciskanie komuś rajstop, to ktoś inny mógłby nam wciskać ich nienoszenie.
Jak pisałem w innym temacie, wczoraj 17.04.2012 pierwszy raz kupiłem sobie rajstopy z biedronki Czyli postęp mały zrobiłem. Teraz coś trzeba wymyślić, żeby nosić na legalu chociaż w obecności domowników.
Pozdrawiam
Jak pisałem w innym temacie, wczoraj 17.04.2012 pierwszy raz kupiłem sobie rajstopy z biedronki Czyli postęp mały zrobiłem. Teraz coś trzeba wymyślić, żeby nosić na legalu chociaż w obecności domowników.
Pozdrawiam
-
- ModTeam
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Te 5% to pewnie moi starzy, którzy są zdania: Jeżeli Twój syn nosi damskie rajstopy, to wiedz, że szatan nad nim czuwa.
Ale właśnie mi się przypomniało. Jak byłem zimą u sąsiadów, to ich syn (11-12 lat) biegał po domu w samych rajstopach matki, bo wyrusł z kaleson a zima w tym roku wiadomo jaka mroźna była. Miały chyba z 60 den i nikt nic nie mówił.
Ale coś wymyślę. Kiedy Knittex wypuści swoje w męskim opakowaniu Chociaż bardziej podobają mi się te Panie na opakowaniach
Ale właśnie mi się przypomniało. Jak byłem zimą u sąsiadów, to ich syn (11-12 lat) biegał po domu w samych rajstopach matki, bo wyrusł z kaleson a zima w tym roku wiadomo jaka mroźna była. Miały chyba z 60 den i nikt nic nie mówił.
Ale coś wymyślę. Kiedy Knittex wypuści swoje w męskim opakowaniu Chociaż bardziej podobają mi się te Panie na opakowaniach