Legginsy jeans dla mężczyzny są ok?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Więc co dalej w mojej sprawie - byłem dziś w sklepie i przymierzyłem na gumce jeans rozciągliwy w kolorze granatowym i z wysokim stanem, potem poprosiłem sprzedawczynię o ocenę bo tak na prawdę to chcę je na rower - stwierdziła, że wyglądają jak normalne jeansy i nie mam się co wstydzić nawet na co dzień się nadają potem podeszła inna sprzedawczyni i tylko dodała "dłuzszy t-shirt i będzie ok i proszę się nie wstydzić" były to szczere wypowiedzi - mam nadzieję nie po to by sprzedać - bo babka prosto w oczy patrzyła no chyba, że dobrze umie kłamać
Stwierdziłem sam, że granatowy kolor jest lepszy od niebieskiego - tylko brak mi rozporka haha ale ujdzie ... Cena nie mała bo 129 zł ale bardzo mięciutki jeans i wygodny mmm bomba!
Jeżeli chodzi jeszcze o opinie Pani sprzedawczyń to z góry prosiłem o krytykę czy nie wyglądam jak kretyn bo szczupły nie jestem grubasem też nie ale co nieco wystaje - stwierdziły że przy dłuższej koszuli wogóle by nie zauważyły że to są z seri damskiej bo bardzo dużo mężczyzn nosi dopasowane spodnie.
ojjjj to na tyle na razie ...
Ach ciekawe co na to powie moja żona - do leginsów czarnych pod spodnie przywykła w zimie!
Stwierdziłem sam, że granatowy kolor jest lepszy od niebieskiego - tylko brak mi rozporka haha ale ujdzie ... Cena nie mała bo 129 zł ale bardzo mięciutki jeans i wygodny mmm bomba!
Jeżeli chodzi jeszcze o opinie Pani sprzedawczyń to z góry prosiłem o krytykę czy nie wyglądam jak kretyn bo szczupły nie jestem grubasem też nie ale co nieco wystaje - stwierdziły że przy dłuższej koszuli wogóle by nie zauważyły że to są z seri damskiej bo bardzo dużo mężczyzn nosi dopasowane spodnie.
ojjjj to na tyle na razie ...
Ach ciekawe co na to powie moja żona - do leginsów czarnych pod spodnie przywykła w zimie!
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- Jonasz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Powracam do tematu bo chcę się podzielić informacją o zakupie
Kupiłem spodnie jeans fakt damskie ale super leżą na gumce i ze szlufkami - zakładam pasek i powiem Wam że po kilku wyjściach w nich ludzie kompletnie na mnie nie zwracali uwagi wyglądają jak normalne jeansy bo w sumie są to jeansy z dodatkiem lycry dzięki czemu są mięciutkie i świetnie dopasowują się do sylwetki - są rewelacyjne!
Świetnie się w nich czuję nie krępują mnie i mam satysfakcję z ich moszenia!
Czy tylko kobietom wolno chodzić w bardzo dopasowanych jeansach - NIE!
Kupiłem spodnie jeans fakt damskie ale super leżą na gumce i ze szlufkami - zakładam pasek i powiem Wam że po kilku wyjściach w nich ludzie kompletnie na mnie nie zwracali uwagi wyglądają jak normalne jeansy bo w sumie są to jeansy z dodatkiem lycry dzięki czemu są mięciutkie i świetnie dopasowują się do sylwetki - są rewelacyjne!
Świetnie się w nich czuję nie krępują mnie i mam satysfakcję z ich moszenia!
Czy tylko kobietom wolno chodzić w bardzo dopasowanych jeansach - NIE!
--==ooOOoo==--
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Znalazłem taki sklep, ceny mają okazyjne, modele fajne http://originaljeans.eu/ kocham obcisłe spodnie :D
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jak juz legginsy to musi być ktoś szczupły wtedy to wygląda nawet dobrze.
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Niekoniecznie, ktoś może mieć szczupłe łydki i grubsze uda. Jak taka osoba zakryje uda to nadal wygląda dobrze. Poza tym osoby grubsze i otyłe także w coś muszą się ubierać a legginsy są dla nich odpowiednie jeśli zasłaniają pupę.Pogas_pl pisze:Jak juz legginsy to musi być ktoś szczupły wtedy to wygląda nawet dobrze.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
No mi się też wydaje, że legginsy tak jak u kobiet lepiej wyglądają na osobach szczupłych. Sam niestety nie należę do takich i raczej źle bym wyglądał w tego typu odzieży. Chociaż osobiście legginsy bardzo mi się podobają:)
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Legginsy jeans dla mężczyzny są ok?
Leginsy a'la jeansy są bardzo uniwersalne i pasują także mężczyznom. Pierwotnie jeans była tkania, z której szyło się męskie ubrania robocze;) Ten model prezentuje się na tobie bardzo dobrze, zwłaszcza, że ma dłuższą wyciągniętą koszulę.legi pisze:Witam serdecznie, ostatnio skusiłem się na przymierzenie spodni jeans na gumce szerokiej.
W dotyku materiał jak jeans z dodatkiem bodaj lycry. Poniżej foto. Czy na mężczyźnie żle wyglądają? Czy to nam nie pasuje? Kurcze strasznie mnie one się podobają czuję się luźnie i nic mi nie "obwisają" jak zwykłe jeansy! Co myślicie? Pozdrawiam Legi!
[url=http://images50.fotosik.pl/1023/c65721914e25d745med.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images50.fotosik.pl/1023/317466a049bde6b5med.jpg]Obrazek[/URL]