Wiskoza

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Wiskoza

Post autor: grzeski » 11 kwie 2012, 21:32

Mam pytanie do forumowiczów. Na stronie Knittex'a zwróciłem uwagę na rajstopy i podkolanówki z wiskozy. W kolekcji męskiej również maja być takie dostepne. Czy ktoś miał okazję nosić coś takiego? jak to wygląda, jak się osi. Może to są po prostu tzw. rajstopy "bawełniane" w prążki?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 11 kwie 2012, 22:19

muszą być bardzo podobne do bawełnianych, bo wiskoza to taka sama celuloza jak bawełna, tylko z innych roślin uzyskana.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 12 kwie 2012, 20:46

Ja stałem sie pasjontem acrylu, ale ostatanio nabyłem rajstopy acrylowe "Moraj", i doszedłem do wniosku - nie napis, a doświadczenie świadczy o wyrobie. Mam inne, nie pamiętam jakiej firmy, ale acryl moraj, to trawa Żóbrówka, wobec tamtego acrylu.
Tak więc w tym temaciegrzeski, spróbuj, i nam opowiedz co to jest warte. Opinia forumowicza jest warta więcej, niż godziny płatnych reklam.
Obrazek
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 12 kwie 2012, 20:58

Tak zrobie. Przy najbliższej okazji, jak tylko spotkam coś takiego, spróbuje :->
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 21 kwie 2012, 11:50

Jak mnie się wydaje to wiskoza jest wogóle nie elastyczna, w przeciwieństwie choćby do bawełny :-)
ODPOWIEDZ