Witam wszystkich :) - prezes22
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam wszystkich :) - prezes22
Witajcie,
Mam 33 lata, na forum trafiłem jakiś czas temu, w sumie przypadkiem i zdążyłem już parę postów napisać.
Do tegorocznej zimy nie nosiłem rajstop, ale gdzieś natknąłem się na artykuł albo reklamę w tym temacie (już nie pamiętam co to było dokładnie). Spróbowałem począwszy od megginsów 100 Adriana i przekonałem się, że to rzeczywiście bardzo wygodne rozwiązanie, niebo lepsze niż kalesony.
Propagatorem nowej mody raczej nie zostanę, ale do rajstop jako ocieplenia chłodną porą przekonałem się jak najbardziej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Mam 33 lata, na forum trafiłem jakiś czas temu, w sumie przypadkiem i zdążyłem już parę postów napisać.
Do tegorocznej zimy nie nosiłem rajstop, ale gdzieś natknąłem się na artykuł albo reklamę w tym temacie (już nie pamiętam co to było dokładnie). Spróbowałem począwszy od megginsów 100 Adriana i przekonałem się, że to rzeczywiście bardzo wygodne rozwiązanie, niebo lepsze niż kalesony.
Propagatorem nowej mody raczej nie zostanę, ale do rajstop jako ocieplenia chłodną porą przekonałem się jak najbardziej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Ostatnio zmieniony 29 mar 2012, 23:55 przez prezes22, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
W pełni podzielam Twoje zdanie i doceniam zalety rajstop. Tak na dzisiejszą pogodę to myślę, że takie 40stki są akurat i takie mam :)papa_smerf pisze:Witam i oprócz czasu zimowego zapraszam do noszenia rajstop także w czas chłodny. To się rozwija z czasem i zalety tego odzienia z czasem są bardziej doceniane.