Witam serdecznie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam serdecznie
Mam na imię Krystian, mam 28 lat. Moja przygoda z rajstopkami zaczęła się od mojej mamy a właściwie od jej rajstopek, które po kryjomu przymiarzałem. Potem było już zdecydowanie bardziej świadomie tzn kupowałem rajstopki tylko dla siebie, co najważniejsze, mama w pełni to akceptowała, Bywało wielokrotnie, że jako nastolatek chodziłem po domu jedynie w samych ciemnych rajstopkach i koszulce. Byłem wysoki, szczupły, wciąż taki jestem:) Więc wyglądało to na tyle ładnie i estetycznie, że nikt na mój widok się nie krzywił ani nie pukał się palcem w czoło.
Rajstopki mają dla mnie znaczenie dwojakie. Lubię je nosić i cenię je za praktyczność. Co prawda mając 28 lat nie chodzę już w samych rajstopkach po domu, wydaje mi się, że to co uchodziło młodziutkiemu chłopakowi niekoniecznie musi być dobre dla dorosłego mężczyzny, lecz nakładam je pod spodnie, dla czystej wygody i ze względu na obecne mrozy. Jestem wysokim szczupłym blondynem i mam nadzieję, że będąc na tym forum spędzę niejedną miłą chwilę. Pozdrawiam wszystkich i załączam zdjęcie moich nóg w rajstopkach.
Krystian.
ciach!
zdjęcia muszą byc przyzwoite
Rajstopki mają dla mnie znaczenie dwojakie. Lubię je nosić i cenię je za praktyczność. Co prawda mając 28 lat nie chodzę już w samych rajstopkach po domu, wydaje mi się, że to co uchodziło młodziutkiemu chłopakowi niekoniecznie musi być dobre dla dorosłego mężczyzny, lecz nakładam je pod spodnie, dla czystej wygody i ze względu na obecne mrozy. Jestem wysokim szczupłym blondynem i mam nadzieję, że będąc na tym forum spędzę niejedną miłą chwilę. Pozdrawiam wszystkich i załączam zdjęcie moich nóg w rajstopkach.
Krystian.
ciach!
zdjęcia muszą byc przyzwoite
Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, 21:55 przez Andre_As, łącznie zmieniany 1 raz.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Tu się zgadzam z Kasiorem, zdjęcia mają być przyzwoite! Niestety panie Krystianie, ale zamieszczone przez ciebie zdjęcie nie zaliczało się do grona "przyzwoitych".kasior pisze:tu nie nylonomania ani kafeteria.
Na tym forum nie eksponujemy własnych nóg w samych rajstopach/pończochach, tylko zdjęcia nowomodne, np. zdjęcie ze spaceru, wycieczki w stroju nowomodnym.
Stararaj się również nie nadużywać zdań w stylu "[...]rajstopki mają dla mnie znaczenie dwojakie[...]", ponieważ różni ludzie mogą mieć różne skojarzenia.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...