Witam wszystkich :)

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 00:30

Radziu jak na razie to i tak większość kobiet i mężczyzn w Polsce, noszenie rajstop przez facetów uważa za zboczemie, które trzeba leczyć, a jak ty będziesz prawił takie morały, to wcale nie będziesz lepszy od nich, a równie tak samo jak oni będziesz doszukiwał się chorób i dojdzie do tego, że sam wyskoczysz z tekstem, że uniseks to choroba.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 00:32

A ja chodzę w pończochach bo lubię, a nie muszę z przyczyn chorobowych.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 00:38 przez Grzeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 00:35

I do dziś nie mogę pojąć dlaczego faceci odrzucili pończochy, a mam tylko jedno wytłumaczenie, że czym kobiety są bardziej kolorowe, tym faceci są bardziej szarzy.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 00:44

Grzeslaw, nie pisz 3 postów jeden pod drugim, o tego jest edycja.

Będą nas uważać za zboczeńców, jeżeli my noszący rajstopy ze względów praktyczno estetycznych będziemy mieszani z tymi co robią to na okrągło dla przyjemności i innych dziwnych powodów.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 00:49

Jak będziesz sam prowokował, że to choroba, to tylko tego im trzeba.
David.Xetrov
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: David.Xetrov » 29 sty 2012, 01:18

dr.pantyhose pisze:Noszenie rajstop na okrągło jest uważane za odchylenie.
Jeśli bierzemy tutaj pod uwagę skrajne przypadki - noszenie rajstop przy wysokich temperaturach zewnętrznych, noszenie rajstop podczas uprawniania seksu, noszenie rajstop podczas brania prysznica etc. etc. to zgodzę się że to może być traktowane jako obsesja czy fetysz.

Ale to jest przecież forum o modzie uniseks tak? Jeśli dobrze mi się wydaje to generalnie chcemy wywalczyć właśnie możliwość dodania rajstop do naszej codziennej, męskiej garderoby bez obaw o to co powie społeczeństwo kiedy będziemy szli w spodniach rybaczkach i czarnych rajstopach. A rajstopy jako piżama? Co w tym złego?

Nie wiem czy znacie uczucie przemarzniętych nóg z samego rana i temperatury wahającej się w granicach +7 - +10 stopni Celsjusza w pokoju zaraz po przebudzeniu. Ja takowe uczucie znam i dlatego dla mnie jest całkowicie normalne i praktyczne spanie w rajstopach (oczywiście chodzi mi tutaj o okres zimowy. Latem najlepiej śpi się "na waleta" :P)
Radziu pisze: Będą nas uważać za zboczeńców, jeżeli my noszący rajstopy ze względów praktyczno estetycznych będziemy mieszani z tymi co robią to na okrągło dla przyjemności i innych dziwnych powodów.
Radziu czy Ty na prawdę jesteś tak ograniczony na informację innych użytkowników czy po prostu pozjadałeś wszystkie rozumy? Powiedz mi czym się różni noszenie rajstop od noszenia majtek / bokserek? Przecież majtki / bokserki nosimy 24h/365. I nie jest to odchylenie.
Więc skończ pierdzielić głupoty o tym że ludzie noszący rajstopy prawie na co dzień (bo przecież w lato przy temp +25 i wzwyż, osobiście by mi się jajka ugotowały na twardo) to "odchylenia od normy". Swoimi wykładami na temat tego że forum podąża w stronę fetysz / trans zaczynasz wkurzać za przeproszeniem, a sam odwaliłeś kawał niezłej propagandy na temat swojej osobliwości.
I jakoś nie zauważyłem żebyś miał pretensje sam do siebie że przez Twoje posty forum przesunęło się o kilka metrów w stronę forum dla transów. (btw. sam zaprosiłeś na forum pewnego transa - fetyszystę).

Czepiłeś się tego fetyszyzmu i innych dziwnych schorzeń jak rzep psiego ogona. A wystarczyło na początku zapytać "w jakim celu dołączyłeś do nas". Wtedy otrzymał byś prostą odpowiedź - Chcę się jeszcze bardziej otworzyć na modę uniseks i chciałbym żeby forumowicze doradzili mi w co się mogę ubrać żebym czuł się elegancko i wygodnie.

No ale niestety PANIE NAJMĄDRZEJSZY widzę że na prawdę jesteś człowiekiem ograniczonym z uprzedzeniami. Wydaje mi się że jednak na prawdę osoby zainteresowane modą uniseks będą lepiej traktowani na forach dla trans/fet, przynajmniej tam nikt się nie będzie wymądrzał na temat seksualności nowego członka i tam zapewne kiedy ktoś napisze "Cześć nie jestem transem, ale interesuję się modą uniseks" to mu prędzej ludzie pomogą / doradzą niż tutaj.

Taka prawda drodzy forumowicze. Trzymacie na forum człowieczka który swoją nadgorliwością całkowicie psuje atmosferę. A nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu!

P.S. Do wszystkich pozostałych użytkowników forum - Pisząc słowa ze radziu jest ograniczony chodziło mi tylko i wyłącznie to, ze pomimo wielu tłumaczeń w tym temacie że "zamiłowanie do noszenia rajstop" w niczym nie odbiega od "zamiłowania do ubierania się w konkretnych kolorach" czy "zamiłowania do posiadania ulubionej marki" - radziu nadal twierdzi że "zamiłowanie" = "zboczenie".
Radziu Pisząc że jesteś człowiekiem ograniczonym, nie miałem na celu urażenia Cię w jakikolwiek sposób. Zapragnąłem jedynie na forum publicznym stwierdzić fakt oczywisty który potwierdziłeś w 100% swoimi bezsensownymi postami. Pozdrawiam.

[
Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 01:38 przez David.Xetrov, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie ja jestem nienormalny, tylko w naszym kraju się ostro pop*******ło!
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 01:26

O seksualności nic nie pisałem, to nie forum na takie tematy.

Majtek też raczej nie nosi się 24 godziny na dobę, bo śpi się chyba w piżamach. A noszenie majtek na codzień jest jak najbardziej uzasadnione, czego o rajstoach czy ponczochach powiedzieć nie można.

Możesz mi przypomnieć jakiego to transa i fetyszystę tu zaprosiłem?

Odp ps. Nigdzie nie pisałem że zamiłowanie = zboczenie, proszę więc mi tego nie wmawiać.
David.Xetrov
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: David.Xetrov » 29 sty 2012, 01:47

Piszesz że nie pisałeś "zamiłowanie" = "zboczenie". Nic nie wmawiam, a oto dowód. (bieżący temat storna druga)
Radziu pisze:To, że coraz więcej tych co kochają RAJSTOPKI, a coraz mniej tych dla których RAJSTOPY są elementem stylu unisex.
Co do zaproszenia transa - fetyszysty, link do tematu:

Kod: Zaznacz cały

http://unisex-fashion.pl/viewtopic.php?t=277
I odpowiednie cytaty:
Rajstopowiczka pisze:Witam wszystkich, jestem tu nowa i jestem transwestyta z dodatkiem fetyszu rajstop :)
Radziu pisze:Ja zaprosiłem tu Rajstopowiczkę. Która oprócz tego, że jest transwestytą jest również PHmanem. Więc Rajstopowiczko, na tym forum poruszaj tematy związane z PHman a będzie wszystko w porządku. Tematy fetyszu i transwestytyzmu to już jednak na innych forach ;-)
To tyle na ten temat, a co do tej wypowiedzi:
Radziu pisze:Majtek też raczej nie nosi się 24 godziny na dobę, bo śpi się chyba w piżamach. A noszenie majtek na codzień jest jak najbardziej uzasadnione, czego o rajstoach czy ponczochach powiedzieć nie można.
No to powiem Ci że 90% facetów z grona moich znajomych śpi praktycznie w samych bokserkach (czytaj: "w majtkach 24h/365"), A noszenie rajstop w chłodniejsze dni i na wieczorne letnie spacery jest uzasadnione T_T. W poście wyżej napisałem małe sprostowanie na temat tego co wg. mnie jest "odchyleniem" od normy". (sprawdź jeszcze raz bo go wyedytowałem)
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 01:52

Radziu pisze:O seksualności nic nie pisałem, to nie forum na takie tematy.

Majtek też raczej nie nosi się 24 godziny na dobę, bo śpi się chyba w piżamach. A noszenie majtek na codzień jest jak najbardziej uzasadnione, czego o rajstoach czy ponczochach powiedzieć nie można.

Możesz mi przypomnieć jakiego to transa i fetyszystę tu zaprosiłem?

Odp ps. Nigdzie nie pisałem że zamiłowanie = zboczenie, proszę więc mi tego nie wmawiać.
nie każdy śpi w piżamie, bo w wielu rodzinach śpi się w bieliźnie.
A dlaczego to nie można nosić rajstop lub pończoch na codzień, tak rozumująć to spodni też nie powinno nosić codzień bo to staje się nudne :?: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 02:01 przez Grzeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 01:58

David.Xetrov pisze:Piszesz że nie pisałeś "zamiłowanie" = "zboczenie". Nic nie wmawiam, a oto dowód. (bieżący temat storna druga)
Radziu pisze:To, że coraz więcej tych co kochają RAJSTOPKI, a coraz mniej tych dla których RAJSTOPY są elementem stylu unisex.

W tekście który cytujesz nie ma nic o zboczeniu, więc nadal mi wmawiasz.

Co do zaproszenia transa - fetyszysty. OK, rajstopowiczkę zaprosiłem, ale jak sam zauwazyles ją też naprostowywałem na wlasciwy tor dla tego forum. Tak samo Ty, pisz tu na tematy unisex we właściwych wątkach, a tematy o spaniu w rajstopach poruszaj na nylonomanii, tam nawet jest już taki wątek.

Noszenie rajstop w chlodniejsze letnie dni może i jest uzasadnione, ale raczej nie pod długie spodnie.

Ps. Nie wiem co zmieniles we wcześniejszym poscie.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 02:06

Radziu przestaniesz mi proponować portale, bo zaraz będziesz proponował mi portale gejowskie. :evil:
Na którym portalu chcę pisać to będę ja decydował, a nie ktoś za mnie.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 02:22

Jeżeli zamierzasz pisać o swoim zwiazku homo to faktycznie polecam inne forum. I niestety nie Ty będziesz decydował o czy będzie to forum.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 29 sty 2012, 02:33

A w którym miejscu ja napisałem, że jestem homo?
Co gorsze, że to ty za mnie wiesz lepiej.
Póki nie zostanę usunięty, to ja będę decydować, o czym i gdzie będę pisać.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 02:58

Grzeslaw, czytaj ze zrozumieniem.
David.Xetrov pisze:A wypytywanie... Nie, nie wypytywanie. Ocenianie z góry!
David.Xetrov pisze:Czepiłeś się tego fetyszyzmu i innych dziwnych schorzeń jak rzep psiego ogona. A wystarczyło na początku zapytać "w jakim celu dołączyłeś do nas". Wtedy otrzymał byś prostą odpowiedź - Chcę się jeszcze bardziej otworzyć na modę uniseks i chciałbym żeby forumowicze doradzili mi w co się mogę ubrać żebym czuł się elegancko i wygodnie.
W pierwszym poście zapytałem:
Rajstopy nosisz tylko jako ociplacze oraz fetysz, czy stosujesz je również jako element mody unisex?
Wystarczyło odpowiedzieć, a nie od razu się unosić.

A Ty uczepiłeś się słowa którego użyłem, chociaż już kilka razy wyjaśniałem co miałem na myśli.

Zapraszam do pisania o modzie unisex we właściwych wątkach. Nie widzę sensu dalszego ciągnięcia tego tematu.
David.Xetrov
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: David.Xetrov » 29 sty 2012, 09:21

Radziu pisze: Ps. Nie wiem co zmieniles we wcześniejszym poscie.
Bo tak uważnie posty czytasz :D

I tak uczepiłem się tego słowa którego użyłeś. A co do twojej wypowiedzi
to wiesz dobrze że sam to napisałeś w kontekście. A jeśli nadal uważasz że spanie w rajstopach jest zboczeniem to znaczy że to TY masz coś nie po kolei :) I podpowiem Ci że to może już podpadać pod jakąś fobię ;)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 29 sty 2012, 10:09

Strasznie duzo postów ostrej polemiki dodaliście przez noc.
Proponuję zakończyć ten spór bo w ostatnich czasach ciągle mamy tu spory a malo co jest o modzie. Nero z Igą którzy proponowali modę uciekli bo pewnie tez mieli dosyć. Aby nie stało sie tak z innymi.
dr.eklektyczny
David.Xetrov
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: David.Xetrov » 29 sty 2012, 11:11

Doktorku trudno tutaj o brak sporu kiedy forumowicze (forumowicz(?)) podchodzi do tematu od "d**y strony". Bo dla mnie jest niepojęty i niezrozumiały taki tok myślenia:

"Nie lubię nosić kalesonów bo się zwijają i są niewygodne, dlatego noszę rajstopy"-Witaj na forum, porozmawiajmy.
"Nie lubię nosić piżamy bo się zwija i w nocy marznę dlatego śpię w rajstopach"-Wynocha z naszego forum popaprany zboczeńcu, won na forum dla fetyszystów...

No gdzie tu jakikolwiek sens i logika? I jaki jest sens w wypytywaniu, albo raczej najeżdżaniu na "Dzień dobry" nowego użytkownika?
Odpowiedź jest jedna. W tym nie można doszukiwać się sensu i logiki. Gołym okiem widać że Radziu ma jakiś problem sam ze sobą, skoro do tematu rajstop podchodzi od strony seksualnej. Mi rajstopy się kojarzą (tak jak już napisałem "x" razy w tym temacie) wyłącznie z ciepłym i wygodnym elementem "codziennego ubioru". A to że Radziu od razu szuka w tym skrajności, oraz podtekstów seksualnych, to jest to jedynie JEGO PROBLEM i w żadnym wypadku nie powinien tego propagować na forum, szczególnie witając nowych użytkowników.

Nie powiem, chwalebne z jego strony że stara się trzymać wszelkich zboczeńców z dala od forum, ale niech to robi kiedy ktoś zacznie pisać jak zboczeniec / zachowywać się jak zboczeniec. Chce pilnować porządku? OK! Od tego są właśnie moderatorzy żeby zgłaszać im takie problemy i to do moderatorów powinien należeć ostateczny werdykt i ocena. Radziu nie ma żadnego prawa ocenieć / dopytywać o strefy intymne nowych użytkowników i tym bardziej oceniać ich po kilku zdaniach powitania (z resztą dokładnie wam niedawno pokazałem jak Radziu czyta posty, skoro nawet nie doszukał się w którym miejscu wyedytowałem swój post. A dodałem na prawdę długą wypowiedź do swojego posta).

Radziu, jeżeli masz uprzedzenia do ludzi to trzymaj je dla siebie. Dziękuję, dobranoc.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2012, 13:23

David.Xetrov pisze:Bo tak uważnie posty czytasz :D
Po prostu nie chce mi się dwa razy czytać i wnikać co zmieniłeś.
David.Xetrov pisze: A co do twojej wypowiedzi
to wiesz dobrze że sam to napisałeś w kontekście.

Masz rację, ja dobrze wiem w jakim kontekście to napisałem, ale to inny kontekst niż sobie ubzdurałeś.
David.Xetrov pisze:A jeśli nadal uważasz że spanie w rajstopach jest zboczeniem to znaczy że to TY masz coś nie po kolei :) I podpowiem Ci że to może już podpadać pod jakąś fobię ;)
To kolejna rzecz której nie napisałem, ale Ty wiesz lepiej.
dr.pantyhose pisze:Strasznie duzo postów ostrej polemiki dodaliście przez noc.
Proponuję zakończyć ten spór bo w ostatnich czasach ciągle mamy tu spory a malo co jest o modzie. Nero z Igą którzy proponowali modę uciekli bo pewnie tez mieli dosyć. Aby nie stało sie tak z innymi.
Zaproponowałem, żeby zakończyć ten temat i przejść do tematów o modzie, ale Dawid najwyraźniej woli toczyć spory bo sobie ubzdurał coś czego nie napisałem.

A co do nera. On przynajmniej był na właściwym forum. Szkoda że tak łatwo wymiękł, z byle powodu. Miał jakieś problemy emocjonalne i nie potrafił sobie poradzić z błachymi pytaniami, które wyolbrzymił do rangi wielkiego problemu.

Drugiego postu Dawida nawet nie chce mi się komentować, bo dalej powtarza głupoty które sobie ubzdurał, a których nie napisałem. A to podobno ja nie uważnie czytam posty.

Zapraszam do pisania o modzie unisex we właściwych wątkach. Nie widzę sensu dalszego ciągnięcia tego tematu.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 29 sty 2012, 19:43

Radziu pisze: A co do nera. On przynajmniej był na właściwym forum. Szkoda że tak łatwo wymiękł, z byle powodu. Miał jakieś problemy emocjonalne i nie potrafił sobie poradzić z błachymi pytaniami, które wyolbrzymił do rangi wielkiego problemu.
buuuhaaaaaahahahahaahaaa....
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 29 sty 2012, 19:51

Ktoś tu ma WIELKĄ rację, dlatego go zacytuję....
nero pisze:buuuhaaaaaahahahahaahaaa....
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Gizmak
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Gizmak » 30 sty 2012, 23:52

Znowu Radziu ... ehhhhh
Sto Lat ;)
ODPOWIEDZ