w wojsku skarpetki były w kolorze munduru, może tak kombinują, że zamiast skarpetek będą rajstopy, jak w armii USA w IrakuRadziu pisze:tylko po co komu moro pod spodniami?
Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Wojsko Polskie wykupiło.grzeski pisze:W dniu dzisiejszym rajstopy moro wycofali ze sklepu , dlaczego?
Heh, żartuję :) może się połapali że cena robi się astronomiczna (30 zł). Generalnie przeginają z cenami- jak kupowałem rajstopy Adriana w kratę to były po 26-24 zł. Teraz są po 28 :) no i weźcie się panowie rzucajcie żeby to kupować... Swoje kupiłem żeby poprzeć tą inicjatywę, te 20 den są słabe jakościowo- rozłażą się przy szwach, więc nie czuje się w obowiązku kupowania drogiej tandety. Jeśli były by tańsze to i jakość była by do zniesienia.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
A ja, jak to się mówi - dodam swoje 3grosze
Rajstopy męskie z Adriana kupiłem jeszcze w lecie model City i Grating.
Mam je do dziś całe mimo częstrzego używania, ale te Gratingi jednak nie polecam, bo ściągacz poleciał po kilku założeniach i teraz mi przez to zjeżdżają z tyłka.
City są spoko i nadal mają dobry ściągacz mimo wielokrotnego prania.
Jeżeli chodzi o "gratisy" to użytkuję je tak samo i mam je nadal całe (20 i 40den).
Te 20-stki mam nadal całe ale chyba dzięki temu, że dostałem je w rozmiarze 5 Mimo to pasują idealnie bez żadnych zbędnych luzów.
Dzisiaj postanowiłem zakupić u nich damski odpowiednik Gratingów i dwie pary zwykłych 40den (nie z mikrofibry) ponieważ pogoda jednak nie jest zimowa i narazie wystarczają mi takiej grubości.
Zobaczę czy te damskie w kratę będą lepiej wykonane niż te męskie.
Rajstopy męskie z Adriana kupiłem jeszcze w lecie model City i Grating.
Mam je do dziś całe mimo częstrzego używania, ale te Gratingi jednak nie polecam, bo ściągacz poleciał po kilku założeniach i teraz mi przez to zjeżdżają z tyłka.
City są spoko i nadal mają dobry ściągacz mimo wielokrotnego prania.
Jeżeli chodzi o "gratisy" to użytkuję je tak samo i mam je nadal całe (20 i 40den).
Te 20-stki mam nadal całe ale chyba dzięki temu, że dostałem je w rozmiarze 5 Mimo to pasują idealnie bez żadnych zbędnych luzów.
Dzisiaj postanowiłem zakupić u nich damski odpowiednik Gratingów i dwie pary zwykłych 40den (nie z mikrofibry) ponieważ pogoda jednak nie jest zimowa i narazie wystarczają mi takiej grubości.
Zobaczę czy te damskie w kratę będą lepiej wykonane niż te męskie.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
No i paczka przyszła.
Otwieram paczkę, wybieram "damskie Gartingi" i wyciągam z pudełka... i co widzę??
Zgadnijcie sami...
Hehe nie no powiem wam. Są to dokładnie takie same jak męskie. Różnią się tylko jednym drobnym szczegółem, czyli w rozmiarze 4 jeden szew z przodu i mały klinek w kroku.
Nawet wyszyte na ściągaczu takie same logo Adriana jak na męskich
Potestuję je w niedługim czasie i zobaczę czy też ściągacz poleci jak w tych męskich.
Przy okazji oczywiście dali mi "gratis" w postaci Zielonych (taki bardziej groszkowy) zwykłych rajstop 15den oczywiście w rozmiarze 4
Otwieram paczkę, wybieram "damskie Gartingi" i wyciągam z pudełka... i co widzę??
Zgadnijcie sami...
Hehe nie no powiem wam. Są to dokładnie takie same jak męskie. Różnią się tylko jednym drobnym szczegółem, czyli w rozmiarze 4 jeden szew z przodu i mały klinek w kroku.
Nawet wyszyte na ściągaczu takie same logo Adriana jak na męskich
Potestuję je w niedługim czasie i zobaczę czy też ściągacz poleci jak w tych męskich.
Przy okazji oczywiście dali mi "gratis" w postaci Zielonych (taki bardziej groszkowy) zwykłych rajstop 15den oczywiście w rozmiarze 4
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
No tak rajstopy o grubości 20 den lub poniżej to fetysz? Czyli jak coś bardziej delikatnego to tylko dla kobiet?
Jedyna polska fabryka wprowadza produkt pod szyldem 20 den dla mężczyzn i co, ten wyrób nie kwalifikuje się przeciętnych Panów?
Polacy!Tolerancja! Jak ktoś uważa że 20 den to coś dziwnego trudno ale... Panie i Panowie w damskich szafach jest wszystko nawet co najbardziej męskie i nie dziwi to nikogo a nawet czasem przesadnie jest promowane...
Nie pojmuję dlaczego (rajstopy 20den) na męskich nogach w tą lekką zimę mogą trącać fetyszem? Wszelkie męskie ciuchy na Paniach nie wywołują oburzenia.
Jedyna polska fabryka wprowadza produkt pod szyldem 20 den dla mężczyzn i co, ten wyrób nie kwalifikuje się przeciętnych Panów?
Polacy!Tolerancja! Jak ktoś uważa że 20 den to coś dziwnego trudno ale... Panie i Panowie w damskich szafach jest wszystko nawet co najbardziej męskie i nie dziwi to nikogo a nawet czasem przesadnie jest promowane...
Nie pojmuję dlaczego (rajstopy 20den) na męskich nogach w tą lekką zimę mogą trącać fetyszem? Wszelkie męskie ciuchy na Paniach nie wywołują oburzenia.
-
- ModTeam
- Kontakt:
Chodząc po sklepach nie rozumiem dlaczego do europejskiego klimatu promowane są dla mężczyzn skarpety z gubej froty. Takie skarpety nadają się tylko na duże mrozy, na Syberię, do uprawiania sportów czy w góry. Ale jak na złość promowane są do codziennego noszenia. Męska stopa posiada 10 razy więcej komórek potowych niż damska więc nie dziwi mnie, że nogi męskie cuchną. Wszystko co się przegrzewa to śmierdzi.
dr.eklektyczny
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt: